DedaStojan
Veoma poznat
- Poruka
- 11.676
Ima ih 100 kandidata pa si baš ono uboa kako bi se rekloJa sam to odavno govorio, drugarica Ćamila ce pobediti!
Topi se prednost đed Trumpa ko sneško na suncu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima ih 100 kandidata pa si baš ono uboa kako bi se rekloJa sam to odavno govorio, drugarica Ćamila ce pobediti!
Topi se prednost đed Trumpa ko sneško na suncu.
Srboljube, razbiće ga drugarica Ćamila78-годишњи осуђени криминалац Деда Трумп је страшно дементан, али му до свести ипак допире да Camarade Kamala сада води у анкетама на нивоу целе Америке и зато је зли старац потпуно шенуо од беса.
Само да напоменем да овакви људи имају право гласаSimpaticna je i lepša od Trampa
A šta je Bajden 82 god na ovoj slici ?78-годишњи осуђени криминалац Деда Трумп, најстарији кандидат за председника у историји САД, доживео је највећи колапс до сада након катастрофе у Атланти.
Odgovor je bio:i da joj je možda VP Šapiro, Jevrej iz Pensilvanije gde joj je bitna pobeda?
a danas:досадан си јер правиш много паметан као нешто ти си много обавештен шатро све ти знаш а само лупаш неке глупости.
Okrećeš se kao roto reklama (stariji pamte o čemu pričam)гласачи из Пенсилваније кажу да би Џош Шапиро добар избор!
Najstariji kandidat u istoriji SAD je bio izlapeli deda Bajden, za koga si ti navijao.Најстарији кандидат у историји САД Деда Трумп
Познати амерички филмски и телевизијски глумац, оскаровац Џеф Бриџиз, придружио се покрету "Бели момци за Херис," изјавивши да већ види Camarade Kamalu као прву жену на челу САД!
Privikavaj se na vrijeme 30% razlike anketama vodiNajstariji kandidat u istoriji SAD je bio izlapeli deda Bajden, za koga si ti navijao.
Najgluplji kandidat je Ćamala, za koju sad peniš.
Smehotresan si.
Vodila je i Hilari.Privikavaj se na vrijeme 30% razlike anketama vodi
Nije tolikoVodila je i Hilari.
Komšija sva čast što radiš za boljitak čovječanstvaCamarade Kamala води на националном нивоу у анкети CBS-а у односу на 78-годишњег осуђеног криминалца Деда Трумпа.
Srboljube, MI ćemo pobediti!Познати амерички филмски и телевизијски глумац, оскаровац Џеф Бриџиз, придружио се покрету "Бели момци за Херис," изјавивши да већ види Camarade Kamalu као прву жену на челу САД!