Pitam se da li jos neko mrzi ove pop balade koje se vrte po radijima narocito hit fm-u? Glupo je sto se ne pusta vesela ili rok muzika nego samo neke placi***kaste pesmice baladice, a imamo i tu drugu muziku...
Samo pusti hit fm.Daj neki primer da vidim na šta misliš
Da to me nervira, ta nedefinisanost, i ne, ne zelim to da slusam kad idem bilo gdeПа можда и он, али ови горе побројани свој жанр могу слободно да преименују и љубавни. Јер то нису песме нит да се веселиш, нит да се напијеш, нит да тугујеш. Ја не знам шта је то.
Е браво, недефинисан жанр. Права реч.Da to me nervira, ta nedefinisanost, i ne, ne zelim to da slusam kad idem bilo gde
Ti mislis mogu da biram u busu? Ili u nekom restoranu brze hrane?Имате рок радио, владикс на нету, 202 углавном...чему мазохизам?
Ti mislis mogu da biram u busu? Ili u nekom restoranu brze hrane?
To nije tema.![]()
Нећеш веровати шта се појавило пре пар дана у продаји....
Pa pazi kao i svaki drugi posao i taj rade klinci od 20 godina koji nemaju pojma nista pre njih sta je valjaloPitam se da li jos neko mrzi ove pop balade koje se vrte po radijima narocito hit fm-u? Glupo je sto se ne pusta vesela ili rok muzika nego samo neke placi***kaste pesmice baladice, a imamo i tu drugu muziku...
Аха, значи право питање је што не слушају сви оно што се мени свиђа, хм?To nije tema.
Ne.Аха, значи право питање је што не слушају сви оно што се мени свиђа, хм?
Може квиско?
Мислим да би требало да се пушта и једна и друга врста музике.Pitam se da li jos neko mrzi ove pop balade koje se vrte po radijima narocito hit fm-u? Glupo je sto se ne pusta vesela ili rok muzika nego samo neke placi***kaste pesmice baladice, a imamo i tu drugu muziku...
На пример,ја не слушам страну.Свако има свој укус.Samo pusti hit fm.
Poruka je automatski spojena:
Ja slusam stranu uglavnom nadje se i nasa ali ex yu rock ili narodnjaci a ne ove gluposti
Poruka je automatski spojena:
Evo npr Aleksandra Radovic, ne podnosim