Nemoj !uhh koliko razlicitosti ukusa..da ne znam za sta da se opredelim..da probam ili ne![]()
Šalim se, probaj , kupi malu teglicu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj !uhh koliko razlicitosti ukusa..da ne znam za sta da se opredelim..da probam ili ne![]()
ProbajŠta vi deco radite? Kakva kajgana sa puterom od kikirikija![]()
To nije puter, to je sitno mljeveni kikiriki kojeg zovu ko fol puter . Lako ga je napraviti sa masinom za mljevenje. Pravi kikiriki puter je tesko naci.I kako ? Mislim kašicicom kao krem ili sa necim..hlebom na primer
Šta mislite koliko je taj puter zaživeo ovde kod nas u Srbiji ?
Odmah da kažem da nikada ali bukvalno nikada nisam probala puter od kikirikija i nemam pojma kakvog je ukusa.
Procitala sam negde da ga mnogi jedu sa bananom ili ga mažu na hleb ..takodje sam procitala da goji i da ima puno kalorija ?
Cesto se maze na hljeb, ja ga ne volim.I kako ? Mislim kašicicom kao krem ili sa necim..hlebom na primer
Odmah da kažem da nikada ali bukvalno nikada nisam probala puter od kikirikija i nemam pojma kakvog je ukusa.
Procitala sam negde da ga mnogi jedu sa bananom ili ga mažu na hleb ..takodje sam procitala da goji i da ima puno kalorija ?
Не мора да значи..Ako voliš kikiriki volećeš i puter
I kako ? Mislim kašicicom kao krem ili sa necim..hlebom na primer
Isto. Zato nikad nisam voleo Snickers čokoladice.Redovno ga jedem godinama, ali isključivo slan!
Kao i kikiriki, ne volim ga slatkog!
Baš sam i ja Snikers htela da pomenem!Da, jedem ga kad se tata ili ja setimo da ga uzmemo. Namažem ga na hleb i tako jedem, ne treba mi ništa više osim toga. Ukusan mi je, a i zdrav je.
Isto. Zato nikad nisam voleo Snickers čokoladice.
Taj sam upravo bacila jer ste me podsetili na njega - prošao mu rok jer sam zaboravila na njega.Ja ovaj najviše volim!
![]()
Eto teme " koliko često iskontrolišite namirnice u frižideru da li su još uvek ispravne ?" Koliko vam često propadaju namirnice jer zaboravite na njih ...Taj sam upravo bacila jer ste me podsetili na njega - prošao mu rok jer sam zaboravila na njega.![]()
Kašika i udri.I kako ? Mislim kašicicom kao krem ili sa necim..hlebom na primer
Ukus je kao kikiriki, posto pravi kikiriki puter je nista drugo nego samleveni kikiriki, tako da mu je kaloricnost i sastav upravo kao kod kikirikija.I kako ? Mislim kašicicom kao krem ili sa necim..hlebom na primer