- Poruka
- 384.910
Na okrajcima pice nema fila..Da li jedete okrajke pice?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Umočim u sosPogledajte prilog 1568244
Slično kao ja. Ja krenem da jedem parče pice normalno, od vrha, pa onda zagrizem sa strane, gde je rub. Onda opet normalno, pa zagrizem sa druge strane. I tako, isto kao ti, uvek u ustima imam i sredinu i koricu.Не сјећам се да ли ми је то неко показао или ми је дошло само од себе, али откако памтим, пицу увијек једем тако да одсијечем мањи комад с врха „трокутастог” исјечка (дакле, из средине пице), а онда мањи комад с окрајка и тако оба комада иду у уста брзо један за другим. Тако увијек у устима имам и меку средину и рскаву корицу.![]()
Meni ne smeta okrajak, ali ne više od dva zalogaja. Onda isečem vrlo uske isečke tako da se češće smenjuju sredina - okrajak.Slično kao ja. Ja krenem da jedem parče pice normalno, od vrha, pa onda zagrizem sa strane, gde je rub. Onda opet normalno, pa zagrizem sa druge strane. I tako, isto kao ti, uvek u ustima imam i sredinu i koricu.
to ostavim za kraj, pa ako se ne najedem ondak jedem i ti okrajci.Pogledajte prilog 1568244
Ja sklanjam pečurke !Zar ima odraslih koji ostavljaju okrajke, vade pečurke...![]()
kao i krajku od hleba , još ako je hleb vrućObožavam okrajke.
Uh, dakao i krajku od hleba , još ako je hleb vruć![]()