da li je

limunada

Buduća legenda
Poruka
37.198
u pitanju neki virus ili ne znam vec sta...ali ne mogu nikako da otvorim krstaricu,ni yahoo mail direktno iz ie,a sve ostalo se normalno otvara...Na yahoo mail mogu uci samo preko yahoo messengera,a iz maila pomocu linka iz privatnih poruka na krstaricu...jedino tako...U cemu je sad problem... :roll: Inace imam Norton AV koji nece da se update-je :evil: ...javlja se neka internal error...

Ima vise nacina da se rijesi problem.. Ukoliko koristis XP onda ti je najlakse rjesenje da vratis neko nmormalno stanje SYSTEM RESTORE opcijom ili ako ti se ne svidja to onda pokusaj da reinstaliras Norton pa da odes u SAFE MODE i pokusas da otklonis gada ili bar da ga identifikujes.. Vjerovatno si fasovo neki od onih virusa koji prvo napadaju AV program pa sve ostalo.. Norton ti kaze da ne moze ovo ili ono sto znaci da je ostecen ili da ne kazem ranjen ali ga reinstaliraj i bar pokusaj da saznas tako koji te virus napao pa cemo lakse rijsiti tog gada iz kompa.. Poz.

limunada:
u pitanju neki virus ili ne znam vec sta...ali ne mogu nikako da otvorim krstaricu,ni yahoo mail direktno iz ie,a sve ostalo se normalno otvara...Na yahoo mail mogu uci samo preko yahoo messengera,a iz maila pomocu linka iz privatnih poruka na krstaricu...jedino tako...U cemu je sad problem... :roll: Inace imam Norton AV koji nece da se update-je :evil: ...javlja se neka internal error...

Hm.. Ne mozes da otvoris Krstaricu, a postavio si pitanje na istoj preko browser-a? Hm... Pa cini mi se da su sve prevare na internetu pisane za tvoj komp? Stalno ti se desava ovo?

Dlakava_Strvina:
limunada:

Hm.. Ne mozes da otvoris Krstaricu, a postavio si pitanje na istoj preko browser-a? Hm... Pa cini mi se da su sve prevare na internetu pisane za tvoj komp? Stalno ti se desava ovo?

Pa na poslu sam trenutno... :D A to mi se desava kod kuce na racunaru...a na krstaricu mogu da udjem jedino preko maila,kako sam gore objasnila...
E ,vala,ko da i jesu pisane za moj komp.... :evil:

Back