Да ли је зомби апокалипса погодила изборе у Србији?!

Концепт овог бојкота би био успешнији да су сви бојкоташи заправо изашли на изборе, заокружили све листе и направили неважећи гласачки листић.

Тако не би било теоретске шансе да украду твој глас.
Da li ti vidis nesto sto ja ne vidim ? Prihvatite cinjenicu da je SNS drzavna masinerija ubedljivo pobedila,opozicija sa lausra i bojkot je bio samo izgovor da se ne izblamiraju niskim procentom osvojenih glasova.
Da li ti razumes da ni jedna opoziciona partija nije u stanju da osvoji na parlamentarnim zborima dvocifren procenat ? Kakva crna kradja,zakazali su intelektualci SANU SPC,...svi su legli na SNS rudu,a ko nije taj se povukao u neki svoj svet izbegavajcu srpsku politicku kaljugu.Kakva je to politicka kultura u nekoj drzavi, kada ne postoji opoziciona partija koja ce vecito biti druga po snazi u parlamentu?
Cinjenica je da su Srbi postali govnari bez zelje za promenom,spremni da trpe najveci polusvet,da prodaju obraz i savest za radno mesto u parking servisu ili komunalnoj policiji.Dobri su izginuli u proslim ratovima ili su digli ruke od svega,pametni beze na zapad ,ostaju jajare da dominiraju a za to nije potrebna kradja izbora

За нас се не гласа, ми смо верници.

Јеврејски и Српски зилоти нису исто. Едукј се.

Srpski ziloti su evidentno jevrejska kopija njihovih revolucionara od pre 2000 godina.

Ništa bez Jevreja ne biva ni ovde u zemlji Lazarevoj?

Ni na pišanje ne možemo bez jevrejskog nasleđa ?

Srpski ziloti su evidentno jevrejska kopija njihovih revolucionara od pre 2000 godina.

Ništa bez Jevreja ne biva ni ovde u zemlji Lazarevoj?

Ni na pišanje ne možemo bez jevrejskog nasleđa ?
Не евидентирај без евиденсса...

па Бог је крено од најбеднијих и најпростијих па тек дошо до нас Словена тј. малих Грка... чему тај Старозаветни презир према изабранима за просвету библијску, кад су они постали управо супротно од оног из прошлости... Бог је деловао кроз тај јадан народ, баш зато да се ми огромни народи не би много прсили својом силом, већ искључиво Божојом.

Не евидентирај без евиденсса...

па Бог је крено од најбеднијих и најпростијих па тек дошо до нас Словена тј. малих Грка... чему тај Старозаветни презир према изабранима за просвету библијску, кад су они постали управо супротно од оног из прошлости... Бог је деловао кроз тај јадан народ, баш зато да се ми огромни народи не би много прсили својом силом, већ искључиво Божојом.

Ne trudi se kolega, dobro znamo kako je "jadan" narod obrisao narod Hanana, kako je očistio Jerihon pobivši ratnike, žene, decu, starce, mačke i miševe hananske ?
Narod GENOCIDAN .
Pročitaj ponovo ono ŽITIJE ISUSA NAVINA, pa dođi da nas EDUKUJEŠ .

Ja sam Srbin - HIPERBOREJAC, i nemam semitske krvi, pa samim tim ne impresionira me neki tamo semitski bog koji rastavlja more na pola.
Imamo i mi Sloveni puno tih priča i bajki za decu, al ih nismo sakupili i KNJIGU STAROSTAVNU od toga napravili.
Što ne znači da smo manje vredni od vas Semita.

Ne trudi se kolega, dobro znamo kako je "jadan" narod obrisao narod Hanana, kako je očistio Jerihon pobivši ratnike, žene, decu, starce, mačke i miševe hananske ?
Narod GENOCIDAN .
Pročitaj ponovo ono ŽITIJE ISUSA NAVINA, pa dođi da nas EDUKUJEŠ .

Ja sam Srbin - HIPERBOREJAC, i nemam semitske krvi, pa samim tim ne impresionira me neki tamo semitski bog koji rastavlja more na pola.
Imamo i mi Sloveni puno tih priča i bajki za decu, al ih nismo sakupili i KNJIGU STAROSTAVNU od toga napravili.
Što ne znači da smo manje vredni od vas Semita.
Брате, олади главу од јевреја, ударили су ти о њу...

Боље гледај Нови Завет, а Стари више не чачкај, јер хулиш на Бога који је јевреје изабрао, баш да би истребили паганско идолопоклонство и митоманију, у које те је неко дебело увалио.

Ja sam bio u odboru ispred DJB, zapravo Suverenista, a prijavio sam se samo da bih otezao kradju Sizoju.

Mogu da vam kazem da je na mom izbornom mestu na Novom Beogradu bilo 15% glasaca do a na kraju smo zavrsili sa 26% izlaznoscu.

Zato mi je potpuno neverovatno da je izlaznost u Srbiji cak i 48%, a ne 50%+.

Inace kad sam javio u stab DJB kolika ja izlaznost covek mi je rekao tako je svuda. Sto je iz mog iskustva kao kontrolora, a bio sam vec na 4-5 izbora, ako ne i vise, uvek tako - statistika NE LAZE. Drugim recima narod se ponasa jako slicno svuda.

I opet cu ponoviti - ne znam kako moze da se izvede pljacka ako svi imaju podatke sa izbornih mesta! Jedino ako masa stranaka uopste nema kontrolore na mnogo mesta.

Inace i DJB je napravio gresku sa mnom, ja im rekao nemojte da me saljete tu gde zivim, imam auto, mogu da odem u neko mesto gde ocekujete da niko nema kontrolore osim SNS-a, da im pokvarim bar tamo racun, a oni me posalju na Novi Beograd. Tu nema mucki, prosto ne moze da se muva.

Interesantno mi je kolika je izlaznost u Beogradu, TU NISU MOGLI DA MUVAJU jer su bili kontrolori sigurno ispred mnogih stranaka. I to je onda manje-vise realna izlaznost.

Pazite kad je na Novom Beogradu u mom izbornom mestu 26% - pa to je katastrofa!
I ako pretpostavimo da je svuda podbacilo bar malo, KAKO MOZE DA DODJE DO 48-50% KOJI SU SASVIM OK I ZA NORMALNE IZBORE?

Ne, ovo je zesca kradja.

Kod mene u Vojvodini gde je izlaznost bila ok u poredjenju sa BG, mnoogo neupotrebljenih listica

Back