Da li je Zmajeva Kugla trebala završiti nakon borbe Gokua i Frieze na Nameku?

Stefan2828

Ističe se
Banovan
Poruka
2.088
Smatram da bi bolje bilo da je Zmajeva Kugla završila nakon borbe Gokua i Frieze na planetu Nameku. Znači čitavi Dragon Ball a Dragon Ball Z na pola ili jedna trećina, ukupno 260 epizoda i ćao. A ne ovako razvukli su ga brate na 1000 epizoda i stalno se nešto novo pojavljuje kao da se trude uništiti legendarni crtić. Po meni su previše bili i Android saga, Cell saga, Buu saga, a kamoli Dragon Ball GT, Dragon Ball Super, Dragon Ball Heroes, Dragon Ball Daima.

Smatram da bi bolje bilo da je Zmajeva Kugla završila nakon borbe Gokua i Frieze na planetu Nameku. Znači čitavi Dragon Ball a Dragon Ball Z na pola ili jedna trećina, ukupno 260 epizoda i ćao. A ne ovako razvukli su ga brate na 1000 epizoda i stalno se nešto novo pojavljuje kao da se trude uništiti legendarni crtić. Po meni su previše bili i Android saga, Cell saga, Buu saga, a kamoli Dragon Ball GT, Dragon Ball Super, Dragon Ball Heroes, Dragon Ball Daima.
Ja imam original majcu Dragon Ball Z.

Daaaaaaaaaa, to je imalo najviše smisla. Power leveli nakon tog serijala postaju smešni, maltene svi borci osim Sajonaca gube na značaju, transformacija u super Sajonca je obesmišljena jer odjednom svako to uspeva da obavi dok si reko keks, previše kreću da se bave Gokuovom i Vegetinom decom što mi je određeni vid nepotizma u crtaćima, a i sam crtež postaje mnogo ružniji.

Ali dok je kinte želeće da muzu mrtvu kravu.

Daaaaaaaaaa, to je imalo najviše smisla. Power leveli nakon tog serijala postaju smešni, maltene svi borci osim Sajonaca gube na značaju, transformacija u super Sajonca je obesmišljena jer odjednom svako to uspeva da obavi dok si reko keks, previše kreću da se bave Gokuovom i Vegetinom decom što mi je određeni vid nepotizma u crtaćima, a i sam crtež postaje mnogo ružniji.

Ali dok je kinte želeće da muzu mrtvu kravu.
Pa dobro i u Dragon Ball i u Dragon Ball Z do završetka Frieza sage Sajonci su imali veći značaj od ostalih boraca pogotovo od ljudi poput Krilina, Yamche, Yajirobea, Ten Shin Hana, Chaotzua, Roshia. To je i logično jer Sajonci su ipak vanzemaljci pa se podrazumijeva da su jači od običnih ljudi. Nije u tome problem nego je problem previše epizoda, jer kako su krenuli ići će preko 1000, pa tko normalan će stići sve to odgledati, doći će do zasićenja. Osim toga previše je tih transformacija: Super Sajonac Žuti, Super Sajonac Žuti Duga Kosa, Super Sajonac Žuti Još Malo Duža Kosa, Super Sajonac Crveni, Super Sajonac Plavi, Super Sajonac Sivi. Valjda hoće svaku boju probati kao da su umislili da su Pikaso. Tribalo su zaustaviti se na Super Sajonac Žuti i gotovo. Dobro si primjetio da svakom sada uspijeva postati Super Sajonac, totalna glupost, pa priča originalna je bila da postoji samo jedan Super Sajonac, kad ono na kraju svi Sajonci to mogu. Još jedna velika glupost je što su izmislili negativce koji izgledaju isto kao Goku a to su Turles i Goku Black. Tribalo je ostati samo na tome da Gokuov otac Bardock izgleda kao Goku i nitko više. A ne praviti 100 "Gokua". Da ne pričam o onim nakaradnim fuzijama kada Goku i Vegeta postanu Gogeta, Trunks i Goten postanu Gotenks. Pa nisu to Digimoni nego Zmajeva Kugla.

Back