Da li je život SRPSKOG policajca manje vredan od života francuskog navijača ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisi u pravu. Pijani vozač nije nameravao da ubije policajca isto kao što huligani nisu imali nameru da ubiju Tatona. Što ih naravno ne opravdava nikako. I jedan i drugi su se dugo, u Urgentnom centru borili za život ali su ga nažalost izgubili.

Pa ne znam brate, ako nekoga izlupas lancima i motkama i bacis u rupu od sest metara, ili kako je vec taj incident izgledao, onda nije van pameti da si nameravao da ga ubijes - osim ako mozes da dokazes da si u delovao u afektu ili da si mentalno ozbiljno poremecen ili zaostao.

Ne verujem ni ja da su izasli iz kuce i pomislili 'idemo da ubijemo nekog Francuza!' ali su ocigledno planirali i nameravali da ga mlate - to sto su ga mlatili do smrti a ne samo do polomljenih rebara ili sta vec je razlika u stepenu povredjivanja, mozda, ali ne i razlika u nameri. Onaj pijani nije ni na kraj pameti imao nameru da zgazi policajca ili bilo koga, verujem.

Nacisticke vrednosti koje kazu da osnov drzave treba da bude srpski narod i srpska vera,i da svako ko ne pripada istom a zivi u Srbiji ima manja prava. Nacisticke vrednosti koje kazu da za ubijenim Srbinom treba plakati,a da se treba radovati ubijenom Hrvatu.Nacisticke vrednosti koje kazu da je sasvim normalno prebijati Albance-pekare po Vojvodini,samo zato sto su Albanci,pa neki od njih salju pare svojim porodicama na Kosovu.Nacisticke vrednosti koje kazu da je tlo na kome su pre 500 godina Srbi bili vecina,zauvek treba da bude u sastavu 'srpske drzave'. Nacisticke vrednosti su istorijski dokazi da je Kosovo srpsko (pravni dokazi nisu nacisticke vrednosti). Nacisticke vrednosti su one gde jedan Obrazovac raskida sa devojkom samo zato sto je saznao da je polu-Albanka (znam primer).Taj decko je nacista,gaji nacisticke vrednosti.Itd,ne mogu vise da nabrajam.

За ово ћеш бити пријављен чим завршим с писањем поруке.

Теби ово није први пут да имаш овакве испаде који су за "Ноћ бенседина".

Што се тиче нациста, обрати се Хрватима, ено они и преко медија говоре да не би Србина за зета. Овде такве будалаштине немој да подмећеш.

И наравно да је основ СРПСКЕ државе СРПСКИ народ и СРПСКА вера, да неће да буде америчка?

Смешан си. :lol:

Kakav sin? Kakvo samaranje? Samo malogradjani piju? Malogradjanstina je...

Kakvo je ovo lupetanje?

Malogradjanin je pijani majmun koji bi se zgrozio da mu sin uzima zuto,ali bi olako presao preko toga da mu ovaj dodje pijan iz grada. Covek koji je ubio policajca u uvodnom postu je verovatno takav majmun.Sanse su 98 %. Jasnije malo ?

Malogradjanin je pijani majmun koji bi se zgrozio da mu sin uzima zuto,ali bi olako presao preko toga da mu ovaj dodje pijan iz grada. Covek koji je ubio policajca u uvodnom postu je verovatno takav majmun.Sanse su 98 %. Jasnije malo ?

Jasno je da lupas kao maksim po diviziji i da su ti predrasude na nivou na kome te verovatno dosta ometaju u zivotu.

За ово ћеш бити пријављен чим завршим с писањем поруке.

Теби ово није први пут да имаш овакве испаде који су за "Ноћ бенседина".

Што се тиче нациста, обрати се Хрватима, ено они и преко медија говоре да не би Србина за зета. Овде такве будалаштине немој да подмећеш.

И наравно да је основ СРПСКЕ државе СРПСКИ народ и СРПСКА вера, да неће да буде америчка?

Смешан си. :lol:

TNX jos jednom gospodjo Cvorovic,ali zapamti to podebljano,jer je to podebljano tacna stvar ;)

Naravno da se obracam i Hrvatima,ali posto zivim u Srbiji,logicno je da se vise obracam ljudima koji su stanovnici Srbije,i koji vise uticu na javni diskurs drzave u kojoj zivim . Za razliku od Vas,Vi ocigledno zivite u nekoj drugoj drzavi,kada vam vise smetaju gradjani Hrvatske,nego majmuni u drzavi Srbiji,tj.nacisti u drzavi Srbiji. A i lepo je sto vi mislite da ne postoji nijedan nacista u Srbiji ;) Sledeca bajka je valjda 'Jogi meda krade piknik-korpe ' ?

Osnov drzave Srbije treba da bude Ustav Srbije i moralne vrednosti koje treba da budu univerzalne za sve ljude na celom svetu,a ne srpski narod,jer su se tako stvarale drzave 1848/49.

Nacisticke vrednosti koje kazu da osnov drzave treba da bude srpski narod i srpska vera
.
I šta ima loše u tome?
i da svako ko ne pripada istom a zivi u Srbiji ima manja prava.
.
Pa netreba da imaju veća prava nego što ima većina,valjda je dovoljno da budemo svi jednaki
Nacisticke vrednosti koje kazu da za ubijenim Srbinom treba plakati,a da se treba radovati ubijenom Hrvatu.
.
Sigurno nećemo da plačemo nad grobovima onih koju su nas klali i ubijali i koji i dan danas podržavaju ustaštvo

Nacisticke vrednosti koje kazu da je tlo na kome su pre 500 godina Srbi bili vecina,zauvek treba da bude u sastavu 'srpske drzave'.
Nacisticke vrednosti su istorijski dokazi da je Kosovo srpsko (pravni dokazi nisu nacisticke vrednosti).
Po čemu je ovo nacizam? Neznaš o čemu govoriš

Nacisticke vrednosti su one gde jedan Obrazovac raskida sa devojkom samo zato sto je saznao da je polu-Albanka (znam primer).
Raskidaju ljudi i zbog glupljih stvari
Taj decko je nacista,gaji nacisticke vrednosti.Itd,ne mogu vise da nabrajam.
i sad zbog tog jednog lika po tebi bi sad svi mi trebali kolektivno da ispaštamo?
Imamo valjda policiju i sud,da progone takve koji prave sranja,to što oni nerade svoj posao neznači da smo ja ili ti krivi za to

da li je zivot suvozaca koga je pandur odstrelio manje vredan od tog drugog pandura i francuza

Kofernjacha nije podnela ostavku jer "nije on kriv" lol, jesam ja kriv mozda?

ne secam se da je za njim bio dan zalosti. nego dva seta vesti + dnevnik neko prdjenje po novinama i dovidjenja tjao zdravo

to nije trebalo da bude stop nasilju paljenje sveca i sveopste medijsko saosecanje planet wide

to samo pokazuje kakve su chepulje i licemeri ljudi
necu da nabrajam koji znaju oni dobro..

Djordje Zaric

Nije tačno. O Đorđu Zariću su sve TV stanice i mediji uveliko izveštavali i izveštavaju i dalje i svi znaju ko je Đorđe Zarić a retko ko zna za Branka Simića. I plus što je ubica Đorđa Zarića u zatvoru i počelo mu je suđenje a ovaj ubica iz "Peglice" se brani sa slobode. Po toj logici ispada da je život Đorđa Zarića vredniji od života Branka Simića.

Овај општи пример, певање тих песама које наводиш, не може бити никако пример нацизма, којег, узгред буди речено, нема на нашим просторима.

Тако посматрајући ствар, испада да су нацисти и усташе за време другог рата песмом поубијали онолики народ.

.

Nacista nije samo onaj ko ubija.Po toj logici,Hitler 1925. nije bio nacista.

TNX jos jednom gospodjo Cvorovic,ali zapamti to podebljano,jer je to podebljano tacna stvar ;)

Naravno da se obracam i Hrvatima,ali posto zivim u Srbiji,logicno je da se vise obracam ljudima koji su stanovnici Srbije,i koji vise uticu na javni diskurs drzave u kojoj zivim . Za razliku od Vas,Vi ocigledno zivite u nekoj drugoj drzavi,kada vam vise smetaju gradjani Hrvatske,nego majmuni u drzavi Srbiji,tj.nacisti u drzavi Srbiji. A i lepo je sto vi mislite da ne postoji nijedan nacista u Srbiji ;) Sledeca bajka je valjda 'Jogi meda krade piknik-korpe ' ?

Osnov drzave Srbije treba da bude Ustav Srbije i moralne vrednosti koje treba da budu univerzalne za sve ljude na celom svetu,a ne srpski narod,jer su se tako stvarale drzave 1848/49.

Можеш да ме зовеш и госпођа Чворовић, бар има "ић" на крају. ;)

Изненада не могу уопште више да се љутим на тебе... :mazi:

Изгледа да си ти припадник неке мањине који се осећа угрожено, па као Кандићка, удараш око себе кад се уплашиш.
Надам се да ниси и неурачунљив као она и да можеш да схватиш следеће: за све у будућности што те буде снашло, бићеш искључиво сам крив (ово није претња, већ констатација).
Опусти се мало и чим престанеш да изазиваш и нападаш, видећеш колико си времена изгубио до сад а могао си да уживаш све време!

Ево, прочитај о Немцу који је дошао у Србију да напише своју докторску дисертацију, човек је из Немачке а више воли Србију од тебе, који си одавде. http://www.novosti.rs/code/navigate...d deda Ostoje&kword_add=stranci, andrej timan

Poslednja izmena:
Po čemu je ovo nacizam? Neznaš o čemu govoriš

i sad zbog tog jednog lika po tebi bi sad svi mi trebali kolektivno da ispaštamo?
Imamo valjda policiju i sud,da progone takve koji prave sranja,to što oni nerade svoj posao neznači da smo ja ili ti krivi za to

Po cemu je nacizam istorijski dokaz da je Kosovo srpsko ? Pa prvo,po tome sto drzave u srednjem veku po modernim shvatanjima pojma drzava nisu ni postojale,i nikakvo 'istorijsko pravo iz doba Avgusta', ne moze da bude dokaz za bilo sta?Drugo, 'Apsolutno Istorijsko pravo naroda na neku teritoriju' je arhaicni izraz koji su upotrebljavali nacisti 30-ih i 40-ih godina. To je cist,i verovatno sustinski dokaz da je neko nacista,taj argument u sebi sustinski krije ono 'prebrojavanje krvnih zrnaca'.Proglasavati 'apsolutno pravo naroda na neku teritoriju' bez ikakve analize kako,sta i gde je cist nacizam. To isto,samo rec narod zamenis sa recju drzava- to je onda cist fasizam.

Pravo nije nikakva staticna stvar. Ne mozes ti imati prava na neku kucu u kojoj je ziveo tvoj predak od 300 godina,ako u njoj vec 150 godina zive drugi ljudi...

A kako to mi sada kolektivno ispastamo ? Dan zalosti je ispastanje ?

Po cemu je nacizam istorijski dokaz da je Kosovo srpsko ? Pa prvo,po tome sto drzave u srednjem veku po modernim shvatanjima pojma drzava nisu ni postojale,i nikakvo 'istorijsko pravo iz doba Avgusta', ne moze da bude dokaz za bilo sta?Drugo, 'Apsolutno Istorijsko pravo naroda na neku teritoriju' je arhaicni izraz koji su upotrebljavali nacisti 30-ih i 40-ih godina. To je cist,i verovatno sustinski dokaz da je neko nacista,taj argument u sebi sustinski krije ono 'prebrojavanje krvnih zrnaca'.Proglasavati 'apsolutno pravo naroda na neku teritoriju' bez ikakve analize kako,sta i gde je cist nacizam. To isto,samo rec narod zamenis sa recju drzava- to je onda cist fasizam.

Pravo nije nikakva staticna stvar. Ne mozes ti imati prava na neku kucu u kojoj je ziveo tvoj predak od 300 godina,ako u njoj vec 150 godina zive drugi ljudi...

A kako to mi sada kolektivno ispastamo ? Dan zalosti je ispastanje ?
Za tebe vreme stoji.Pojaviš se posle dve godine i vrtiš istu pesmu.Jadni šiptari,jadni Hrvati,jadni muslimani...ne mogu više da prebrojim te jadnike koje je Viktor Igo zaboravio da opiše u svom romanu.A to verovatno zato što uopšte nisu jadnici nego godinama pa i vekovima ojađuju druge oko sebe.

Можеш да ме зовеш и госпођа Чворовић, бар има "ић" на крају. ;)

Изненада не могу уопште више да се љутим на тебе... :mazi:

Изгледа да си ти припадник неке мањине који се осећа угрожено, па као Кандићка, удараш око себе кад се уплашиш.
Надам се да ниси и неурачунљив као она и да можеш да схватиш следеће: за све у будућности што те буде снашло, бићеш искључиво сам крив (ово није претња, већ констатација).
Опусти се мало и чим престанеш да нападаш, видећеш колико си времена изгубио до сад а могао си да уживаш све време!

Ево, прочитај о Немцу који је дошао у Србију да напише своју докторску дисертацију, човек је из Немачке а више воли Србију од тебе, који си одавде. http://www.novosti.rs/code/navigate...d deda Ostoje&kword_add=stranci, andrej timan

Pa ja se i ne ljutim ;) Zbog cega svi misle da kada ovo pisem imam neki osecaj gadjenja ? (jedino razumem za onog ruskog glasnika,njega nervira moj karakter,a ne ono sto pisem) . Naravno da cu za sve sto se meni desi biti sam kriv,pa to je i osnova svakog liberala ;) Ja ovde ne pricam o privatnom zivotu,a naravno da za privatan zivot necu okriviti Milosevica i Kostunicu,pa to je idiotski :)I ko kaze da ja ne uzivam ? :)

I zao mi je ako ti mislis da ja ne volim svoju drzavu,veruj mi,iznenadila bi se. A i iznenadila bi se kada bi znala istoriju moje porodice (nema ni trunke 'nesrpske krvi' obecavam:))A i karakterno sam veci Srbin,od vecine 'patriota na forumu',nemoj da se brines,volim ja Srbiju ;)

Pa ja se i ne ljutim ;) Zbog cega svi misle da kada ovo pisem imam neki osecaj gadjenja ? (jedino razumem za onog ruskog glasnika,njega nervira moj karakter,a ne ono sto pisem) . Naravno da cu za sve sto se meni desi biti sam kriv,pa to je i osnova svakog liberala ;) Ja ovde ne pricam o privatnom zivotu,a naravno da za privatan zivot necu okriviti Milosevica i Kostunicu,pa to je idiotski :)I ko kaze da ja ne uzivam ? :)

I zao mi je ako ti mislis da ja ne volim svoju drzavu,veruj mi,iznenadila bi se. A i iznenadila bi se kada bi znala istoriju moje porodice (nema ni trunke 'nesrpske krvi' obecavam:))A i karakterno sam veci Srbin,od vecine 'patriota na forumu',nemoj da se brines,volim ja Srbiju ;)

Уф, на шта ли онда личи кад нешто не волиш? :sad2:

На чудан начин испољаваш своју љубав! :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back