Da li je zamislivo u Beogradu ?!?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jAAAko smesno... :D

pa, brate, sve zavisi u kom si fazonu...ako izadjes na neko fensi mesto sa tri ribe i ostanes 4 sata i non stop narucujes skivi...onda ne mere ni za 1500 evrica...

a, ako ode nas nekoliko na neko opusteno mestasce...popijemo pivo ili dva...eto...

Izadjes oko 00:00 do 00:30 , odes na jedno - dva , i to je to - skim god izasao, i da vas je 4 neces potrositi vise od 1500 din . A ako vec hoces da se provedes onda kupite cugu ( litru-dve ) za 500 din , i cugate kod nekog u gajbi , i tako ....dodje 00:00 skoknete na aktuelno mesto ( kao i svi ) i bude ludo i ne zaboravno !! Cak sta vise 50% mase tako radi ! Kao nema nista u gradu pre 01:00 , a ustvari nema se para za obilaske kafica ! Nego zakucavanje u jedan pa gde se zavrsi .

akademac83:
Da li neko zna mesta gde moze da se izadje a da studentski dzep to moze da "podnese" ?Mislim da ne mora da potrosi minimum 1500 dinara ?

Ima jedan lokal na Zelenom Vencu, u prolazu kad se ide ka garazi... ne mogu da se setim kako se zove, ali je sa desne strane jedini lokal, spusta se dva, tri stepenika dole... Pustaju samo domaci rokic i flasirano pivo (MB) od 0,5 ti je 50 kinti, espreso 50 din, caj 40, kafa 30... A nije ni kafana a ni rupa, O.K. je sredjeno...

majcheki:
akademac83:
Da li neko zna mesta gde moze da se izadje a da studentski dzep to moze da "podnese" ?Mislim da ne mora da potrosi minimum 1500 dinara ?

Ima jedan lokal na Zelenom Vencu, u prolazu kad se ide ka garazi... ne mogu da se setim kako se zove, ali je sa desne strane jedini lokal, spusta se dva, tri stepenika dole... Pustaju samo domaci rokic i flasirano pivo (MB) od 0,5 ti je 50 kinti, espreso 50 din, caj 40, kafa 30... A nije ni kafana a ni rupa, O.K. je sredjeno...
jel ka garazi na obilicevom?onda je to,bar nekad bio OMEN.

ma ljoodi sha bre tripujete.....gde god da se ode cepi je do 200 kinti. ako malo stipsaris i stekujes se ko pizza imaces da pijes...o, ho, ho.....tri pice sigoorno
ako pak hoces da se kuR*ish nauci da letis, tj. nadji bogatog tatu ili zaradi kintu.
ja ne zelim da jajarim pa zato retko i izlazim, znaci svako ima izbor.

xpajamacax:
majcheki:
akademac83:

jel ka garazi na obilicevom?onda je to,bar nekad bio OMEN.

Ne znam kako se ranije zvao ali sad se zove Marshal

Pa ne znam, ja sam vise za pivnice mada ima recimo lepih lokala gde covek moze da ode sa drustvom. Evo, recimo ima onaj kafic/pivnica (zaboravio sam kako se zove) u ulici 29. novembra. Nije nesto ekstra sredjeno ali atmosfera je uvek tip-top. Onda recimo na N. Beogradu imate kafe-splav Kruz. Skup je do zla boga ali nekim danima (petak=?) su svi kokteli 150 dinara. I ne mislim na vodu, led i malo crvene boje, nego brate mili dobijes pravi koktel. Mesto ce opstati jos 2-3 godine minimum. A to je retkost. Onda imamo recimo hiljade kafica, malih i skrivenih od ociju javnosti, recimo Crni Gavran u Knez Mihajlovoj. Ali to je samo za varijante jedan na jedan (devojka i ti). Skadarliju otpisi. Izbegavati kafice po trznjacima!!!! Oni lese!!! Zemun je uvek super opcija. Cak i ako potrosis vise od ocekivanog, provod je zagarantovan. Grad (od Kalemegdana do skupstine, od Brankovog mosta do luke Beograd) izbegavati u svakoj varijanti. U stvari, ako se ide na pivo, onda bilo koja pivnica moze doci u obzir. U svakoj su cene iste. Maltene.

Tip - Apsint (po srpski). Samo je domace pivce jeftino. Dva komada su dovoljna. Provod OK, zenske feeeeenomenalne. To je mesto za malo starije ali ko u ovo doba gleda godine?!? :lol: :lol: :lol:

Izlazis samo vikendima, ne tamanis viski i skupe pljuge, ne vozis kola koja zahtevaju (GSP je jos jedna opcija) i verujem da ti je cak i 50 EUR. dovoljno za jedan mesec. Ako si skrtica, bice taman za dva. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back