akademac83
Početnik
- Poruka
- 13
Da li neko zna mesta gde moze da se izadje a da studentski dzep to moze da "podnese" ?Mislim da ne mora da potrosi minimum 1500 dinara ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Потпуно се слажем са тобомNexus 6:ma, ljudi...odakle vam te price 1500 din.
ne secam se kad sam poslenji put potrosio vise od 150 din za vece...
akademac83:Da li neko zna mesta gde moze da se izadje a da studentski dzep to moze da "podnese" ?Mislim da ne mora da potrosi minimum 1500 dinara ?
jel ka garazi na obilicevom?onda je to,bar nekad bio OMEN.majcheki:akademac83:Da li neko zna mesta gde moze da se izadje a da studentski dzep to moze da "podnese" ?Mislim da ne mora da potrosi minimum 1500 dinara ?
Ima jedan lokal na Zelenom Vencu, u prolazu kad se ide ka garazi... ne mogu da se setim kako se zove, ali je sa desne strane jedini lokal, spusta se dva, tri stepenika dole... Pustaju samo domaci rokic i flasirano pivo (MB) od 0,5 ti je 50 kinti, espreso 50 din, caj 40, kafa 30... A nije ni kafana a ni rupa, O.K. je sredjeno...
akademac83:Da li neko zna mesta gde moze da se izadje a da studentski dzep to moze da "podnese" ?Mislim da ne mora da potrosi minimum 1500 dinara ?
xpajamacax:jel ka garazi na obilicevom?onda je to,bar nekad bio OMEN.majcheki:akademac83:Da li neko zna mesta gde moze da se izadje a da studentski dzep to moze da "podnese" ?Mislim da ne mora da potrosi minimum 1500 dinara ?
Ima jedan lokal na Zelenom Vencu, u prolazu kad se ide ka garazi... ne mogu da se setim kako se zove, ali je sa desne strane jedini lokal, spusta se dva, tri stepenika dole... Pustaju samo domaci rokic i flasirano pivo (MB) od 0,5 ti je 50 kinti, espreso 50 din, caj 40, kafa 30... A nije ni kafana a ni rupa, O.K. je sredjeno...
Pa mogu ti reci da retko koji student ima toliki dzeparac sem maminih i tatinih sinova ili se ne druzim sa takvim ljudima!azizor:Sto mi neko od vas ne odgovori da li je dzeparac od 180-190 eura mesecno pristojan studentski ddzeparac? :?
azizor:Sto mi neko od vas ne odgovori da li je dzeparac od 180-190 eura mesecno pristojan studentski ddzeparac? :?