Mislio sam na celu planetu.
Takođe lično mislim da ima još dosta prostora za ljudska bića, Novi Zeland na primer.
Stručnjaci ili oni koji tvrde da jesu, govore da je ljudski rod izazvao sve ove nesreće koje se događaju, mislim pod tim na prirodne katastrofe i za sve krive prenaseljenost.
djavo je covekoubica od iskoni
kakva crna prenaseljenost, pa kanada, pa sibir, su nenaseljeni skoro, novi zeland je mali, pa i australija je skoro nenaseljena...
o cemu se zapravo radi, kako nas bankari klackaju trudeci se odrze neku realnu inflaciju na recimo 2%?
sta se desava kada ona poraste, zapravo kada postanu nezajazljivi? kome ide taj visak vrednosti, jer ako mi gubimo na poskupljenjima neko dobija?
koje su onda njihove mogucnosti?
ponuda ili potraznja, nema treceg, i ta ponuda i potraznja treba da tece da bude ravnomerna jednaka, ali sta se sada desava, zasto nema ponude? zasto odjednom fali gorivo hrana, itd? zar je moguce da nisu znali da je rusija toliko mocna? oni nas lazu, jer pre rusko-ukrajinskog rata kriza je vec postojala
to sto ti kazes da je nesreca slucajna, varas se, varaju te ti tzv. strucnjaci da nas je mnogo, ubedjujuci nas da se potrebimo! nju namerno izazivaju svetski bankari jer sa druge strane vise ne mogu da nivelisu, previse su para upumpali da bi pokrali materijalnih dobara, prvo preko okeana raznih. a potom od domaceg stanovnistva kroz inflaciju koju vise ne mogu da zaustave, kao naci nemacka, vec moraju da eliminisu visak ljudi, tudjih, svojih, kojih god - nije se broj ljudi naduvao na zemlji, nego novac koji su oni ubacivali u sistem, ali sada ne mogu da stanu, pa moraju da smanje broj ljudi koji samo delom tog novca trose - 95% bogatstva drzi 1% ljudi, i isti rezultat dobijamo da eliminisemo pola procenta bogatih, ili 49,5% celog sveta
why they always need a war or a pandemic.
It’s because their inflation (which is central to their control) eventually always fails.
It’s just math.
So if they can’t fix the supply side of the inflation curve, they fix the demand side.
How?
Simple — just wipe out a couple hundred million people….or more.
Hence your wars and your pandemics every few decades.
https://welovetrump.com/2022/03/26/trump-putin-and-our-real-enemy-the-khazarian-central-banks/
Without it, their system would collapse much sooner.