Da li je zaista

Najčešće jeste, mada ne uvek.
Tipa potrebni su poveću prihodi za takav način života - dakle ili si rok zvezda ili krimos.
Ko što jedan moj ortak kaže - najgore je kada se navučeš na sopstvenu robu. Kontam da takve radi adrenalin, imaju sve na dohvatu ruke tako da im samo preostaje iskustvo koje još nisu upražnjavali - posle toga dođe zavisnost i na kraju često raspad sistema kada skroz izgube kontrolu nad svojim životom. Depresija dođe kada ostanu bez onoga šta su imali iz nekog razloga i to dovede do nekog radikalnog čina.

Sa druge strane navedene stvari ali u nekoj umerenijoj varijanti umeju da izazovu neke pozitivnije promene kod ljudi koji su u bedaku. Mada takve priče se retko kada javno pominju.
Primera radi Holandija - prostitucija, alkohol i narkotici su legalni.
Ali koliko je jakih karaktera koji mogu nesto u umerenoj varijanti da rade?
Obicno mnogi kad krenu, tesko staju.

Ali koliko je jakih karaktera koji mogu nesto u umerenoj varijanti da rade?
Obicno mnogi kad krenu, tesko staju.
Nisu jaki karakteri u startu ako nemaju meru po pitanju onoga šta uzimaju.
Kod nešto - ne direktno jačih već - stabilnijih karaktera stvari drugačije stoje.
Kontam da većina ili neće da zađe u takve stvari ili će da proba odustane/praktikuje umereno.

koji bi vas savet bio mladjim generacijama sto se toga tice?
Sreca, nesreca, tuga, radost- to su razlicita stanja uma, ili kao sto je jedan stoički mislilac rekao:
"Nesretan me ne čini ono što mi se događa, nego moj sud o tome što mi se događa."

To znači da naša percepcija i tumačenje događaja uveliko utječu na naše emocionalno stanje. Prema stoicima, kontrola nad vlastitim umom i reakcijama ključ je za miran i sretan život.
Ovo je ključ svega, i način na koji se mogu sprečiti zavisnosti, jer zavisnosti najcesce nastaju i opstaju zbog toga što se osobe osecaju isprazno ili nesretno,
mada su i zavisnosti i zivotni problemi na neki nacin potrebni tj moraju se prevazici da bi covek mogao da bude iznad njih,
tj ne postoji lagan put, i ima istine u izreci "Sto me ne unisti cini me jacim."
Problemi su na neki nacin potrebni da bi ih covek naucio da se nosi s njima, to je neka vrsta evolucije, jedino je pitanje koliko je osobi potrebno da bi naucio da se nosi s njima? Ponekad su u pitanju decenije, a neki ne nauce ni za celi zivot.

Da li je zaista cesto menjanje seksualnih partnera,droga,preterani alkohol,problemi sa zakonom da li je to zaista ispunjen zivot ili put u grob?
Znam par poznanika koji su ziveli takav nacin zivota i svi su u jednom trenutku upali u depresiju i razmisljali o samoubistvu i na kraju su uspeli nekako da nadju spas u veri u Bogu,a ima i dosta ispovesti na internetu evo skoro sam citao Miran Fabjan jedan od aktuelnih zvezda jelte FNC-a mma je pricao isto da je se odao ku*vama, drogi i da je upao posle u depresiju i razmisljao o samoubistvu gde je nasao spas u islamu. Da li biste vi sutra svom detetu dozvolili da vodi takav nacin zivota, i koji bi vas savet bio mladjim generacijama sto se toga tice?
Ne znam kako povezujes seks sa drozama.
Ja to razdvajam i ne treba ti da kontempliras o samoubistvu ili manastirima ako imas ispunjen seksualan zivot.
Ima nesto u vezi ljudi koji rekreativno koriste neke od supstanci, a to je da se nekako pretvore u neki "cool" tip i kad im das prostor, razvale s time koliko preteraju pricajuci o nekim kultnim pametnim i cool licnostima iz sveta droze i muzike. Sa sve onim grcenjem zubima ko olja beckovic. Tada, priznajem, malkice kontempliram o samoubistvu ili da odem u manastir, cuo sam da imaju dobra vina.

Back