-Starsky-
Aktivan član
- Poruka
- 1.893
Jak, zdrav, stenje kad se sagne, zadiše se uz stepenicePa one i traže očinsku figuru, to žele, jakog, zdravog, zrelog mustanga vrele krvi. Iskusnog. Zna šta joj treba. Haha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jak, zdrav, stenje kad se sagne, zadiše se uz stepenicePa one i traže očinsku figuru, to žele, jakog, zdravog, zrelog mustanga vrele krvi. Iskusnog. Zna šta joj treba. Haha
Ma,mozes ti izgledati kao Apolon i obratno,razlika ostaje.A šta ako ja od 65 izgledam kao od 55, a žena od 45 izgleda kao 50, onda smo smanjili jaz? Ko odlučuje o godinama? Da li lična karta presuđuje? Šta ako oboje ne znamo koliko imamo godina? Šta ako i dalje ja imam 45 a izgledam kao da imam 35 a ona 25, kako ćemo znati? Ne moramo da znamo. Treba valjda da se volimo. Kakva ti je to logika?

)
Poslednji trzaji mladosti.....za ženu,za muškarce do 50te to vaziNe znam. Ti reci. Jer ti tvrdis da je za zenu vec 35 matoro.![]()

)za zeniti ili za karati? razlika jeZasto da i zasto ne?
Rolplej xDja sa svoje 42 bukvalno ne znam šta bih radila sa klincem od 25
To mi premlado,sta ce mi te tek dorasle klinkeZasto da i zasto ne?
Mlada koža, lepa, nežna, glatka, vlažna, vrela, slatka. Nova, friška, mirišljava.To mi premlado,sta ce mi te tek dorasle klinke
Od 25 čega? Hahaja sa svoje 42 bukvalno ne znam šta bih radila sa klincem od 25
Pastuv, mlad, jak, izdržljiv.ja sa svoje 42 bukvalno ne znam šta bih radila sa klincem od 25
Tačno sam sigurna da svaka dvadesetpetogodišnjakinja mašta da bude sa likom koji smatra da su farmerke odjeća za oko štale (tvoje riječi)
Šuškave nadpantalone, protiv vetra i kiše...ispod šorc i gaće. Hehe
Šta su šuškave nadpantalone?Šuškave nadpantalone, protiv vetra i kiše...ispod šorc i gaće. Hehe
Šta su šuškave nadpantalone?
Pantalone za planinarenje, ima mekinli.Šta su šuškave nadpantalone?
Šetaš gradom u pantalonama za planinarenje?Pantalone za planinarenje, ima mekinli.
To je formalan naziv, to su outdoor pantalone, za napolje, ako možeš da razumeš. Za razne vremenske uslove. Kulturne. Ne mora da bude šuškavo i da su nadpantalone. Mogu da budu obične mekinli lagane outdoor pantalone protiv vrućine, vetra, zime i kiše. To su urbane pantalone.Šetaš gradom u pantalonama za planinarenje?![]()
Meni su farmerke ok.To je formalan naziv, to su outdoor pantalone, za napolje, ako možeš da razumeš. Za razne vremenske uslove. Kulturne. Ne mora da bude šuškavo i da su nadpantalone. Mogu da budu obične mekinli lagane outdoor pantalone protiv vrućine, vetra, zime i kiše. To su urbane pantalone.
Muškarci su sa 25 matori , a žene sa 25 balavice. Tako priroda odredila.Zasto da i zasto ne?