Skafander
Poznat
- Poruka
- 9.867
Ko će sa mnom ostati mlad, ako svi ostarite.A, inace,dokle ce vise da vlada debilizam da je neko od 25 mator?
Kad ce onda biti mlad?
U potpisu: Arsen...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko će sa mnom ostati mlad, ako svi ostarite.A, inace,dokle ce vise da vlada debilizam da je neko od 25 mator?
Kad ce onda biti mlad?
Aha ..bas je iluzija da kad imas 75 izgledas,mislis i osjecas se kao sa 25.Ljubav ne broji godine. To ne postoji u prirodi. To su ljudi izmislili kao i sve ostale iluzije. Ako je emotivno i hormonski zrela, odrasla, to je žena.
Nisi ni ti "ostao" na 25.Pa nisu ostale u pelenama. Hahaha
A nisam ni ja toliko mator za pelene za odrasle. Haha
Pa nemam 75, kao ristovski, ta veza je možda preterana. Ja sam mlaaaaad. HahaAha ..bas je iluzija da kad imas 75 izgledas,mislis i osjecas se kao sa 25.
Iluzija je samo ta,da ti mislis da si jos mlad...ali nisi.
Za 46 godina sam spavao 16, moja svest koja me čini čovekom nije starija od 30 godina, ako me razumeš. A i telo deluje mlađe. HeheNisi ni ti "ostao" na 25.
Jesi...za nekog od 75.Pa nemam 75, kao ristovski, ta veza je možda preterana. Ja sam mlaaaaad. Haha
Pa one i traže očinsku figuru, to žele, jakog, zdravog, zrelog mustanga vrele krvi. Iskusnog. Zna šta joj treba. HahaJesi...za nekog od 75.
Za nekog od 25...tesko.
Asociras ih na tatu.
Duhom jesam i ostajem tu zauvek. Zato tražim srodnu dušu od 25. HahaNisi ni ti "ostao" na 25.
Ne.Zasto da i zasto ne?
Pogotovo ako zavrsis fakultet, zaposlis se i tu pocinje prava samostalnost. 
To je do osnovne, a od osnovne u povratku, po snegu, zimi?Da. Najintezivnija sećanja, najbezbrižnije doba.

Ako bih sad umro u 46, da li bi rekli da sam mlad umro? HeheNisi ni ti "ostao" na 25.
Prije osnovne, jedini san koji mi je ostao upečatljiv je onaj u kojem mi je jastuk skakaonica, koji me katapultira u neki balon s nosiljkom.Da. Najintezivnija sećanja, najbezbrižnije doba.
Ne znam. Ti reci. Jer ti tvrdis da je za zenu vec 35 matoro.Ako bih sad umro u 46, da li bi rekli da sam mlad umro? Hehe

Tuše.Ne znam. Ti reci. Jer to tvrdis da je za zenu vec 35 matoro.![]()
Da.Mlad bi bio za umiranje,jer to nije prosjecni zivotni vijek covjeka.Ako bih sad umro u 46, da li bi rekli da sam mlad umro? Hehe
Neka secanja iz detinjstva su nam „falsifikovana“, jer su zapravo nastala iz prica ljudi sa kojima smo ziveli, druzili se i sl.Prije osnovne, jedini san koji mi je ostao upečatljiv je onaj u kojem mi je jastuk skakaonica, koji me katapultira u neki balon s nosiljkom.
Ma realno je đavla...Neka secanja iz detinjstva su nam „falsifikovana“, jer su zapravo nastala iz prica ljudi sa kojima smo ziveli, druzili se i sl.
Ali to tvoje moze biti realno.![]()
Žena je k'o auto. HeheNe znam. Ti reci. Jer ti tvrdis da je za zenu vec 35 matoro.![]()
A šta ako bi ja imao 65 a žena 45, onda bi bio manji "problem"? HeheheDa.Mlad bi bio za umiranje,jer to nije prosjecni zivotni vijek covjeka.
Ali star si za nekog od 25 jer je to generacijska razlika roditelja i djeteta.
Falsifikovana su samo do 5 - 6 godina, to je kao neka infantilna amnezija.Neka secanja iz detinjstva su nam „falsifikovana“, jer su zapravo nastala iz prica ljudi sa kojima smo ziveli, druzili se i sl.
Ali to tvoje moze biti realno.![]()
Znači ja sam od 46 imao 6 godina infantilnu amneziju, i spavao sam 15 godina, tačno imam 25 godina, zato i tražim neku "svojih" godina. HahahaFalsifikovana su samo do 5 - 6 godina, to je kao neka infantilna amnezija.
Donekle je tacno.Falsifikovana su samo do 5 - 6 godina, to je kao neka infantilna amnezija.
Prije osnovne, jedini san koji mi je ostao upečatljiv je onaj u kojem mi je jastuk skakaonica, koji me katapultira u neki balon s nosiljkom.
Nebo je tamno-ljubičasto.
Ne.Isto je.Tata od 65,kcerka od 45.A šta ako bi ja imao 65 a žena 45, onda bi bio manji "problem"? Hehehe
A šta ako ja od 65 izgledam kao od 55, a žena od 45 izgleda kao 50, onda smo smanjili jaz? Ko odlučuje o godinama? Da li lična karta presuđuje? Šta ako oboje ne znamo koliko imamo godina? Šta ako i dalje ja imam 45 a izgledam kao da imam 35 a ona 25, kako ćemo znati? Ne moramo da znamo. Treba valjda da se volimo. Kakva ti je to logika?Ne.Isto je.Tata od 65,kcerka od 45.
Ili ti mislis da je isto imati 65 i 45?