BB77Q
Početnik
- Poruka
- 24
Zasto da i zasto ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Čekaj, čekaj, otkud znaš da je dečko, a ne devojka? A? Hehemislio je dečko na svoje godine,a ne na godine potencijalnih partnera...
ne... 25 nije uopšte matoro...tad život tek počinje i ma još uvek puno vrermena za sve što želiš da postigneš u životu....75 je matoro...
Ako si devojka, već možeš da rađaš. HeheZasto da i zasto ne?
Relativno je, čovek nije mator ali auto jeste. HahaZasto da i zasto ne?
Zasto da i zasto ne?
Tačno sam sigurna da svaka dvadesetpetogodišnjakinja mašta da bude sa likom koji smatra da su farmerke odjeća za oko štale (tvoje riječi) koji se sam sebi smije i umjesto zareza i tačke stavlja heheI ako imam 46, meni je 35 godina matoro za žensko, 25 godina mi je idealno. Hehe
Biram devojke samo iz ovog veka. Haha
Ostalo su fosili.![]()
Uvek stavljam tačku i zarez, meni su debilniji emotikoni umesto slova haha i hehe. Starija su slova, imaju prednost. Hehe Ne mogu da se ne smejem ako je dobra fora. HahahaTačno sam sigurna da svaka dvadesetpetogodišnjakinja mašta da bude sa likom koji smatra da su farmerke odjeća za oko štale (tvoje riječi) koji se sam sebi smije i umjesto zareza i tačke stavlja hehe![]()
Što tvoj avatar nije u farmerkama? HahahaTačno sam sigurna da svaka dvadesetpetogodišnjakinja mašta da bude sa likom koji smatra da su farmerke odjeća za oko štale (tvoje riječi) koji se sam sebi smije i umjesto zareza i tačke stavlja hehe![]()
Ne biraš ti ništa. Tebe biraju.I ako imam 46, meni je 35 godina matoro za žensko, 25 godina mi je idealno. Hehe
Biram devojke samo iz ovog veka. Haha
Ostalo su fosili.![]()
Naravno da nije meni ne moze biti prestaroZasto da i zasto ne?
Kako?Ne biraš ti ništa. Tebe biraju.
Na najbukvalniji mogući način.
Mislim kako kao zašto. HeheNa najbukvalniji mogući način.
Hehe.Mislim kako kao zašto. Hehe
Pa jeste. HahaHehe.
Zato što nisi u situaciji da biraš.
Pitaj svakog fosila, reći će ti isto.
Naravno da jeste.Pa jeste. Haha
Ja ni ne moram da biram jer mi se skoro sve sviđaju. HahaNaravno da jeste.
Žalosno.Ja ni ne moram da biram jer mi se skoro sve sviđaju. Haha
Zašto?Žalosno.
Zato što nemaš kriterijum.Zašto?
Kako nemam? Da je mlada, žensko, ili muško, da su zdravi i čisti, da mirišu, da su prijatni, da su altruistični. Suština života je ljubav, a to je množenje deljenjem, sve što se ima, mora da se deli, da bi se množilo, takav bi trebao da bude zakon života, ne smem da budem sebičan pa da propadam samo jednoj, treba da pripadam svima. HeheZato što nemaš kriterijum.