Da li je za vas 25 godina matoro?

• Začetnik teme Začetnik teme BB77Q
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I ako imam 46, meni je 35 godina matoro za žensko, 25 godina mi je idealno. Hehe
Biram devojke samo iz ovog veka. Haha
Ostalo su fosili. :mrgreen:
Tačno sam sigurna da svaka dvadesetpetogodišnjakinja mašta da bude sa likom koji smatra da su farmerke odjeća za oko štale (tvoje riječi) koji se sam sebi smije i umjesto zareza i tačke stavlja hehe :roll:

Tačno sam sigurna da svaka dvadesetpetogodišnjakinja mašta da bude sa likom koji smatra da su farmerke odjeća za oko štale (tvoje riječi) koji se sam sebi smije i umjesto zareza i tačke stavlja hehe :roll:
Uvek stavljam tačku i zarez, meni su debilniji emotikoni umesto slova haha i hehe. Starija su slova, imaju prednost. Hehe Ne mogu da se ne smejem ako je dobra fora. Hahaha
Farmerke se zovu zbog farme i štale, nisam ja to izmislio. Meni je štalarski, seljački. Ne ide se u farmerkama na bal ili u pozorište. Hehe To što je društvo izopačeno...a ni trenerke nisu za grad nego za trening. Treba da postoji neka kultura.
Toj od 25 treba neko zreo, iskusan, mudar, a ne egoistični nezreli balavac.

Zato što nemaš kriterijum.
Kako nemam? Da je mlada, žensko, ili muško, da su zdravi i čisti, da mirišu, da su prijatni, da su altruistični. Suština života je ljubav, a to je množenje deljenjem, sve što se ima, mora da se deli, da bi se množilo, takav bi trebao da bude zakon života, ne smem da budem sebičan pa da propadam samo jednoj, treba da pripadam svima. Hehe

Back