Da li je Vučićeva vlast srbocentristička?

Nisam glup nego ti od četničke zadrigalosti ne vidiš dalje od nosa. Pogodilo te ovo za struju šta sam ti rekao pa se zato ponašaš kao prostak.
Kako može da me pogodi za struju.To bi bilo kao kad bi neko rekao da je Milošević uveo internet u Srbiju i da nije bilo Miloševića ne bi bilo ni interneta.
Bilo bi,da nije bilo titovaca,u Srbiji svega dobrog pa i struje mnogo više.
Cela ta industrija je jedno ništa.Kad je 2001 otpočela privatizacija pokazalo se da tu industriju niko ne želi da kupi i da je jedina vrednost fabirka gradsko građevinsko zemljište na kojem su podignute.Ni jedan jedini brend nije kreiran za tih 45 godina.To su godine koje su pojeli skakavci - partizančuge.
1945 Srbiji je oteta budućnost.Srbija je vraćena u vreme dahija 1804 godine.Samo što su nove dahije za razliku od onih prvih nosili samo zvezde bez polumeseca.

Osamdesetih je GDP “SFRJ” po stanovniku bio oko 1/7 (jedna sedmina) nemačkog…
Ne gledaj gdp jer su u socijalizmu usluge zanemarivane i veća se stvar posvećivala proizvodnji. Srpski radnik je za male pare letovao u radničkim odmaralištima dok je Nemac plaćao hotel. I to što je plaćao hotel ulazi u ukupan gdp Nemačke. A radnička odmarališta su bila više nego pristojna. Neka i danas postoje.

Kako može da me pogodi za struju.To bi bilo kao kad bi neko rekao da je Milošević uveo internet u Srbiju i da nije bilo Miloševića ne bi bilo ni interneta.
Bilo bi,da nije bilo titovaca,u Srbiji svega dobrog pa i struje mnogo više.
Cela ta industrija je jedno ništa.Kad je 2001 otpočela privatizacija pokazalo se da tu industriju niko ne želi da kupi i da je jedina vrednost fabirka gradsko građevinsko zemljište na kojem su podignute.Ni jedan jedini brend nije kreiran za tih 45 godina.To su godine koje su pojeli skakavci - partizančuge.
1945 Srbiji je oteta budućnost.Srbija je vraćena u vreme dahija 1804 godine.Samo što su nove dahije za razliku od onih prvih nosili samo zvezde bez polumeseca.
su godine koje su pojeli skakavci - partizančuge.
:tick:
Platiće to oni avnojevski, svaki pojedinačno, za sve.

Pa to je već bilo samo ne 20 miljardi evra nego 17 milijardi dolara i sve su milijarde otišle preko Kipra.
Morate više inventivnosti da pokažete.Traže se nove ideje a ono što je staro često se ne može reciklovati.
Srbija je ojadjena za preko 700 milijardi evra za ovih 34 godine.
A samo vucic i bata su pokrali minimum 20 milijarde, na respiratore i kovid vakcine koje su preprodavali uzeli su preko 2 milijarde evra, nalaze se na racunu u Kini.

Period SFRJ je zlatno doba Srba jer su Srbi živeli u modernoj i industrijski razvijenoj zemlji.
Daj i mene, koji sam dete dugogodišnjeg golootočkog robijaša, moj pokojni otac, samo zato što nije nikada krio svoju ljubav do braće nam Rusa, je nepunih 5 godina na tom mučilištu za Srbe robijao, mene koji sam bio gladan, toliko gladan da su mi se creva lepila, a to stvara užasan bol, bolestan i jadan, te ceo svoj život progonjen, mada sam bio vukovac, đak generacije u Bogosloviji u Sr. Karlovcima i najbolji student, još malo ubeđuju u to "zlatno doba za Srbe" ...Oni kojima je to stvarno bilo zlatno doba i nisu Srbi, već ti naleti koji sada maltretiraju ljude po Srbiji .... Znaš li nešto o detinjstvu Đilasa, Ponoša, Bjelogrlića, Manojlovića, Zelenovića, Tepićke, Čanka, Vuka Draškovića ? Njima je to bilo zlatno doba, ali oni su prodali svoju veru za večeru, odrodili se i u genima nose neprijateljstvo do nas Srba, naročito nas koji smo mnogo patili za vreme vladavine komunista ...

Daj i mene, koji sam dete dugogodišnjeg golootočkog robijaša, moj pokojni otac, samo zato što nije nikada krio svoju ljubav do braće nam Rusa, je nepunih 5 godina na tom mučilištu za Srbe robijao, mene koji sam bio gladan, toliko gladan da su mi se creva lepila, a to stvara užasan bol, bolestan i jadan, te ceo svoj život progonjen, mada sam bio vukovac, đak generacije u Bogosloviji u Sr. Karlovcima i najbolji student, još malo ubeđuju u to "zlatno doba za Srbe" ...Oni kojima je to stvarno bilo zlatno doba i nisu Srbi, već ti naleti koji sada maltretiraju ljude po Srbiji .... Znaš li nešto o detinjstvu Đilasa, Ponoša, Bjelogrlića, Manojlovića, Zelenovića, Tepićke, Čanka, Vuka Draškovića ? Njima je to bilo zlatno doba, ali oni su prodali svoju veru za večeru, odrodili se i u genima nose neprijateljstvo do nas Srba, naročito nas koji smo mnogo patili za vreme vladavine komunista ...
Da nije bilo Golog otoka bilo bi na desetine i stotine hilhada mrtvih. I moj deda zamalo da završi na njemu ali je poslušao savet ratnog druga koji ga zvao iz Beograda da se ućuti jer kako mu je rekao "Stari šalje sve redom na Goli otok koji su za Staljina". I on je video koliko je sati i ućutao se. Ali nažalost mnogi nisu.

Poslednja izmena:
Zato što je to trenutno deo sveta gde se najviše poštuju ljudska prava i jedan od ekonomski najrazvijenijih delova sveta.
ti definitivno nisi ziveo na zapadu, ja jesam i to sto pricas su gluposti. Kakva ljudska prava, amerika nema ni besplatnu zdravstvenu zastitu, slomis ruku 800 dolara za gips, dete ne smes da pustis na ulicu da se igra, a ta prica o ljudskim pravima je obican paravan

ti definitivno nisi ziveo na zapadu, ja jesam i to sto pricas su gluposti. Kakva ljudska prava, amerika nema ni besplatnu zdravstvenu zastitu, slomis ruku 800 dolara za gips, dete ne smes da pustis na ulicu da se igra, a ta prica o ljudskim pravima je obican paravan
Nigde nije savršeno, ali na Zapadu ljudi ne nestaju preko noći kao drugde u svetu a da iza toga stoji vlast.

Da nije bilo Golog otoka bilo bi na desetine i stotine hilhada mrtvih. I moj deda zamalo da završi na njemu ali je poslušao savet ratnog druga koji ga zvao iz Beograda da se ućuti jer kako mu je rekao "Stari šalje sve redom na Goli otok koji su za Staljina". I on je video koliko je sati i ućutao se. Ali nažalost mnogi nisu.
Ti se sa tim, kao i sa svim drugim, sprdaš, no da si sav taj užas osetio na svojoj koži drugačije bi razmišljao i ne bi sada podržavao upravo tu kopilad čiji su dedovi i očevi Srbe slali na Goli otok, samo zato što nisu zamrzeli braću Ruse ... Moj pokojni otac je bio hrabar i dosledan i nije hteo da se odrekne tih naših gena ... Zato i ja, nego šta, sa ponosom u grudima, često uskliknem:

Za Rusiju, majku, ratovaću,
a Srbiji svoju dušu daću!

Ne razumeš ti šta znači taj zavet jer si se odrodio i tuđinsku veru prihvatio ...

To je bio građanski rat i četnici su kažnjeni jer su izazvali bratoubilački rat i zbog kolaboracije sa okupatorima. S obzirom na žrtve u Drugom svetskom ratu na ovim prostorima to je jako malo procenat nastradalih.
Ti, zaista, nisi normalan dada nešto tako tvrdiš ...Kada sam govorio o žrtvama to se je dnosilo samo posle 1945.godine, a u Drugom svetskom ratu je stradalo više od 1.500.000 Srba, samo u Jasenovcu ustaše su pobile više od 730.000 Srba ...

Ti, zaista, nisi normalan dada nešto tako tvrdiš ...Kada sam govorio o žrtvama to se je dnosilo samo posle 1945.godine, a u Drugom svetskom ratu je stradalo više od 1.500.000 Srba, samo u Jasenovcu ustaše su pobile više od 730.000 Srba ...
To su izmišljotine. Pusti Šešelja i njemu slične, oni nemaju drugog posla nego da izmišljaju takve stvari.

Poslednja izmena:
Vučićeva vlast je prvenstveno ultra-korupciona, stranka i vlast su im jedine svetinje, a javno dobro im je na poslednjem mestu.

rtrt.png

Back