Da li je Vučićeva vlast srbocentristička?

Zato što je to trenutno deo sveta gde se najviše poštuju ljudska prava i jedan od ekonomski najrazvijenijih delova sveta.
Verovatno ali to je njihova interna stvar.To što je neko dobar za sebe ne znači da je dobar i za druge. U spoljnoj politici postoji interes i samo interes.Interes može biti i saradnja sa režimima koji ne poštuju ljudska prava svog stanovništva.

Sloba je uverljivo i uspesno uverio vecinu srpskog naroda da je koristan za Srbe, tako da je bez veze cak i kad si slucajan i direktan svedok saradnje CIA i Slobe , da ti tu nesto pricas o tome...i to u vreme bombardovanja, sto je stvar bliza istini to je manja sansa da narod poveruje jer ima sled svojih verovanja i to je to..

Lako je uvaliti narodu ideju da je Vuk Draskovic izdajica, narocito posle boravka u zatvoru ono duze vreme...
Ali je ipak prvi koji je hteo da spreci spiralu ulazenja u rat koji nije rat nego cedjenje JNA...

Ja da nisam prisustvovao slucajno na vise takvih slucajnosti i bezobraznih dogovora, kao da ne postojim, a i nebitan sam, ne bih verovao nekom ko mi to kaze i opise sta se desavalo u vezi Slobe...i svega oko Slobe, ali sam bio direktan ocevidac....slucajan , ali direktan..
Fora je sto niko ziv na jednoj visokoj funkciji ne bi mogao da bude ocevidac takvom kolazu dogadjaja koji sam ja licno video..
A iskreno to je sloboda kretanja...negde me navela sudbina, da otpratim tudju devojku radi sigurnosti , pa sam posle setnjom naleteo na neke dogadjaje, negde totalno nevezano svoj interes ili vise interesovanje gledao pa se bas u tom trenutku desilo susret nekih vaznih licnosti bas na tom mestu...i jasno i glasno izrekli nesto sto nisu smeli...nepazljivo..

Pa spretnost u razdvajanju tacnih i netacnih i korisnih informacija, pronalazenje nekih cudnih sajtova koji su slali informacije koje su tacne, ispadale tacne...a plus su bili za neke cudne kontakte...politicke prirode..

Poslednja izmena:
Zbog takvih, iz inata, podržavam Vučića, jer je i moj bata ...
Može se reći da je ovo najleši deo njegove vladavine. Narod počeo da tera sprdnju s njim, lepo se ismeješ kad vidiš kako se omladina sprda, a on zabrinut, osedeo, ostareo, lupeta kako nikad u životu nije lupetao. Zar to nije lepo, o Krki? :D

Suština je da svako ko se ovde zalagao za neku nezavisnost Srbije to je radio da bi ovde mogao da sprovosi neku svoju hajdučiju. EU je jedno od najnormalnijih mesta na svetu i svako udaljavanje Srbije od EU je ujedno i udaljavanje od normalnosti. Alternativa EU je Dragan J. Vučićević.
Tek kad oni koji se jedini pitaju budu stvarno rešili da prime Srbiju…
9F0FE2AC-DD2E-4BBC-8EF2-96BDAA47DAF8.jpeg

Može se reći da je ovo najleši deo njegove vladavine. Narod počeo da tera sprdnju s njim, lepo se ismeješ kad vidiš kako se omladina sprda, a on zabrinut, osedeo, ostareo, lupeta kako nikad u životu nije lupetao. Zar to nije lepo, o Krki? :D
Ne možeš reći da je najlepši kad je tek počeo.Možda će u tridesetim godinama ovog veka biti još lepše ili sredinom četrdesetih.

Ideali su već jednom prevladali, nacionalni ideali avnojevskih republjika, sve zahvaljujući Brozu i tim idealima:

Pogledajte prilog 1665784
Ona nikada nije ni trebala biti formirana, a kao drugo do toga na kraju nije ni došlo. A kao treće Srbija je prestala da postoji kada je formirana Jugoslavija zahvaljujući Pašiću i kralju Aleksandru.

Al sirotom Meliotu teško pada što Srbi više ne pristaju da izigravaju bokserski džak.
Period SFRJ je zlatno doba Srba jer su Srbi živeli u modernoj i industrijski razvijenoj zemlji. A sve je moralo iz blata da se podiže jer je Kraljevina bila svinjac najobičniji. Struju koristiš iz elektrana koje su podignute u tom periodu na primer.

Ne možeš reći da je najlepši kad je tek počeo.Možda će u tridesetim godinama ovog veka biti još lepše ili sredinom četrdesetih.
Ono što kolega Aleksije percipira kao “vladavinu trenutne vlasti”, koja je efemerna kao i sve ostalo u politici će se tek pojaviti četrdesetih godina ovog veka. Svetska ekonomija na osnovu ekonometrijskih projekcija Fortune 500 firme koja radi berzanska istraživanja za MMF i Svetsku Banku: Kina če imati privredu jaču od EU i Amerike uzetih zajedno, Indija će biti druga, a Rusija će biti ekonomsku jača od Danke Deutschland-a i Francuske skupa.

Koju li će pesmu tada pevati srpski građanizam?

Brave New World kolega @aleksije radicevic
25E42F7E-828C-4A22-A068-0A6FC99D659F.jpeg

940E179E-3EA1-46CB-90A4-8E88E59F08BC.jpeg

40D6C50F-8131-4A24-BA4F-1B660D4C9C06.png

Back