SnSektoCentrična
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije problem što je prosrpska ali je problem što mislim da Srbija ne ide ka EU. Srbija kao društvo nije sposobna da se izbori sa korupcijom i kriminalom u svojim redovima.Srbija je srpska država pa je samim tim razumljivo što je vlast "prosrpska".Nema više tite ni partije ni partizana a ne važi više ni geslo Slaba Srbija jaka Brozoslavija.
To i jest definicija vlasti koja je srbocentristicka (mir, sigurnost i stabilan dinar), koja je prepoznala da srpstvo postoji jos samo u Srpskoj i da sve druge Srbe treba podvrgnuti "posrbljavanju" jer su se rasrbili. Samo Srbi iz Srpske treba da upravljaju procesima u srpskom svijetu.Totalno loša i apsolutno netačna projekcija.
Šta mene briga da li je vlast "srbocentristička", niti me to interesuje.. bitno je da se radi, gradi, izgradjuje, obnavlja, isplaćuju primanja na vrijeme.. i da se zemlja još oporavlja od 5 oktobarskog kolapsa.
Tačno, Srbi iz Srbije su dopustili da im vlada Muslijuov bastard.To i jest definicija vlasti koja je srbocentristicka (mir, sigurnost i stabilan dinar), koja je prepoznala da srpstvo postoji jos samo u Srpskoj i da sve druge Srbe treba podvrgnuti "posrbljavanju" jer su se rasrbili. Samo Srbi iz Srpske treba da upravljaju procesima u srpskom svijetu.
Gospodin Predsednik je iz jedne od najciscih loza Srba, Srba Precana.Tačno, Srbi iz Srbije su dopustili da im vlada Muslijuov bastard.![]()
Vučić i njegovi pajtosi prave od ove zemlje njihov sopstveni kazamat. Sa Vučićevićem i Mitrovićem u glavnim ulogama u tom kazamatu.Gospodin Predsednik je iz jedne od najciscih loza Srba, Srba Precana.
Da li je Vučiva vlast postala srbocentristička? Da li ona nije no proevropska ni proruska nego isključivo prosrpska? Da li mi to vrtimo pedale u prazno ili se "srpski bicikl" ipak negde kreće?
Da li je Vučiva vlast postala srbocentristička? Da li ona nije no proevropska ni proruska nego isključivo prosrpska? Da li mi to vrtimo pedale u prazno ili se "srpski bicikl" ipak negde kreće?
Kao onaj Višekruna što ga je i Pajtić zlostavljao?gde svojom medijskom mašinerijom ispiraju mozak ovom narodu stvarajići masu idiota kojom mogu lako da manipulišu a i da ih seksualno iskorišćavaju. Na kraju se sav grabež za parama i moći svede na "onu stvar".
Suština je da svako ko se ovde zalagao za neku nezavisnost Srbije to je radio da bi ovde mogao da sprovosi neku svoju hajdučiju. EU je jedno od najnormalnijih mesta na svetu i svako udaljavanje Srbije od EU je ujedno i udaljavanje od normalnosti. Alternativa EU je Dragan J. Vučićević.
Tipičan način komunikacije tuđincima korisnog idiota koji, želeći da nametne percepciju, svim ljudima: da su slepi, gluvi, glupi i moralno razoreni, umesto da potkrepi svoje laprdanje i ustaške teze nametanje, pribegava, pošto nema ni jedan, razumu prihvatljiv, dokaz, vulgarizmu, banalizmu i, naravno, seksualizmu, biće da iz sopstvenih frustracija, kompleksa i razvrata. Srbija, voleli mi Vučića ili ne, ide uspravno i pravim putem. Najbolje to dokazuju oni neprijatelji koji nas, samo zbog toga, mrze još više i napadaju još animalnije i neljudskije. Koliko je Vučić izgradio puteva, bolnica, škola, mostova i svega i svačega? Odgovor je samo jedan - više nego li iko pre njega. To je ono što narod vidi, a slepi urliču, uneređuju naše gradove, oduzimaju slobodu kretanja i slobodu obrazovanja drugima, da ubede narod da nije istina ono što oni vide, već samo ono što piše u ustaškoj "Blokadnoj kuharici". Što se tiče Vučića, kao državnika i jednog od najvećih i najpoštovanijih političara na svetu, i tu o njemu možemo da govorimo samo u superlativu, u pozitivnoj konotaciji, podrazumeva se. Njegova politika nije jasna samo onima koji nemaju pojma o politici. To je ono što mora da se poštuje. Vučić ima, naravno, partnerski odnos, znanje i iskustvo treba da se deli sa svima koji žele nekakav boljitak, sa Zapadom, a maksimalno prijateljski i bratski sa Istokom. dakle, voleli ga ili ne, vučić je najveći državnik u istoriji Srbije i političar kojem se dive svi normalni ljudi koji žele da se oslobode jarma krvoločnih hijena sa Zapada. Je li to ono što tebi i takvim odtodima smeta ... Naravno, i to je ono što poštujem kod njega, unutrašnja politika Vučića je ona prava - Srbi su većinski narod u Srbiji, a bio je decenijama ugnjetavan od "drugosrbijanaca", komunista, ustaša, balista, balija i belosvetskih šarlatana koji su prodali svoju veru za večeru, te iz svih tih razloga unutrašnja politika u Srbiji mora da bude srbocentrička.Moje neko mišljenje da ova zemlja nikuda ne mrda, Vučić je oko sebe okupio ekipu korumpiranih i opasnih ljudi kojima odgovara ovakav status "kvo" gde svojom medijskom mašinerijom ispiraju mozak ovom narodu stvarajići masu idiota kojom mogu lako da manipulišu a i da ih seksualno iskorišćavaju. Na kraju se sav grabež za parama i moći svede na "onu stvar".
Je li to fraza iz "Blokadne kuharice"?Kleptocentrična.
Nalazim da je tebi problem što je "prosrpska".Nije problem što je prosrpska ali je problem što mislim da Srbija ne ide ka EU. Srbija kao društvo nije sposobna da se izbori sa korupcijom i kriminalom u svojim redovima.
Meni je potpuno jasno šta on radi. Koristi situaciju oko Kosova da Srbiju ne približi EU, od Srbije stvara svoju privatnu državu i širi svoj uticaj na Crnu Goru i BiH. I svaku kritiku iz EU će podvesti pod kategoriji "napada" na njega i Srbiju jer je patriota. I vladaće sa svojom "ekipom" dok je živ. Volim i ja Rusiju ali Rusija je jedna korumpirana teška autokratija i svom detetu ne bih poželeo da živi u takvom društvu. Prosto rečeno kopira Putinov model vladanja.Njegova politika nije jasna samo onima koji nemaju pojma o politici.
"Prosrpska" znači autokratska i korumpirana Srbija?Nalazim da je tebi problem što je "prosrpska".
Aham"Prosrpska" znači autokratska i korumpirana Srbija?
A zašto bi Srbija uopšte i išla u taj USA i UK protektorat? Hajde me još malo ubeđuj da tamo teče med i mleko i da Srbija treba toj zgadiji da propada ...Koristi stuaciju oko Kosova da Srbiju ne približi EU
U Srbiji, naravno, politika mora da bude prosrpska, jer Srbi jesu većinski narod u Srbiji ...Tebi bi odgovaralo da su na vlasti u Srbiji proustaše, kao što su to bili komunisti ..."Prosrpska" znači autokratska i korumpirana Srbija?
Dokaz, molim ...Rusija je jedna korumpirana teška autokratija
Zato što je to trenutno deo sveta gde se najviše poštuju ljudska prava i jedan od ekonomski najrazvijenijih delova sveta.A zašto bi Srbija uopšte i išla u taj USA i UK protektorat? Hajde me još malo ubeđuj da tamo teče med i mleko i da Srbija treba toj zgadiji da propada ...