Da li je Vučićeva vlast srbocentristička?

Totalno loša i apsolutno netačna projekcija.
Šta mene briga da li je vlast "srbocentristička", niti me to interesuje.. bitno je da se radi, gradi, izgradjuje, obnavlja, isplaćuju primanja na vrijeme.. i da se zemlja još oporavlja od 5 oktobarskog kolapsa.
To i jest definicija vlasti koja je srbocentristicka (mir, sigurnost i stabilan dinar), koja je prepoznala da srpstvo postoji jos samo u Srpskoj i da sve druge Srbe treba podvrgnuti "posrbljavanju" jer su se rasrbili. Samo Srbi iz Srpske treba da upravljaju procesima u srpskom svijetu.

To i jest definicija vlasti koja je srbocentristicka (mir, sigurnost i stabilan dinar), koja je prepoznala da srpstvo postoji jos samo u Srpskoj i da sve druge Srbe treba podvrgnuti "posrbljavanju" jer su se rasrbili. Samo Srbi iz Srpske treba da upravljaju procesima u srpskom svijetu.
Tačno, Srbi iz Srbije su dopustili da im vlada Muslijuov bastard. :D

Svaki put kad cujes da neko ko bi mogao da bude jako uspesan i kreativan clan drustva kad kaze da ide negde na selo da ne gleda vise te muljacine u gradu , to je poraz Srbije kao stanista za Srbe, a pobeda Srbije kao stanista za bilo kog stranca....jer stranac prvo dolazi kao radna snaga, a onda postavlja uslove...a nikad ne oseca odgovornost, to ne ide uz rad na strani...

Kratko receno , ako izbije haos, vratice se odakle je dosao , sto se desilo u kovidu ,, samo su Srbi to odradili Nemackoj...

Da li je Vučiva vlast postala srbocentristička? Da li ona nije no proevropska ni proruska nego isključivo prosrpska? Da li mi to vrtimo pedale u prazno ili se "srpski bicikl" ipak negde kreće?

Tacno je da vlast nije demokratska, pre svega, a negde je manje vazno koja joj je sila draza, ako uopste neku smatra dragom.

Negde mislim da konkretno ova vlast nema oslonac u inostranstvu vec je oslonac pronasla u populizmu skovanom za unutrasnju upotrebu.

Pa tako imamo spoljne neprijatelje i unutrasnje izdajnike, nejak narod koji samo predsednik brani, korporacije koje zele da nas pretvore u zamorce, studente koji spijuniraju...ali neka narod ne brine, tu je on da nas brani, da nas stiti, da nam pruzi istinu...na koju, dakako, ima tapiju.

I sve tako dok ocigledno vrtimo pedale niz padinu pa ono, inercija plus gravitacija jednako let bez kontrole i razuma.

gde svojom medijskom mašinerijom ispiraju mozak ovom narodu stvarajići masu idiota kojom mogu lako da manipulišu a i da ih seksualno iskorišćavaju. Na kraju se sav grabež za parama i moći svede na "onu stvar".
Kao onaj Višekruna što ga je i Pajtić zlostavljao? :mrgreen:
8FB43352-EBA8-4790-A2D7-806A63F6097E.jpeg

Kao onaj Višekruna što ga je i Pajtić zlostavljao? :mrgreen:
Pogledajte prilog 1665660
Suština je da svako ko se ovde zalagao za neku nezavisnost Srbije to je radio da bi ovde mogao da sprovosi neku svoju hajdučiju. EU je jedno od najnormalnijih mesta na svetu i svako udaljavanje Srbije od EU je ujedno i udaljavanje od normalnosti. Alternativa EU je Dragan J. Vučićević.

Moje neko mišljenje da ova zemlja nikuda ne mrda, Vučić je oko sebe okupio ekipu korumpiranih i opasnih ljudi kojima odgovara ovakav status "kvo" gde svojom medijskom mašinerijom ispiraju mozak ovom narodu stvarajići masu idiota kojom mogu lako da manipulišu a i da ih seksualno iskorišćavaju. Na kraju se sav grabež za parama i moći svede na "onu stvar".
Tipičan način komunikacije tuđincima korisnog idiota koji, želeći da nametne percepciju, svim ljudima: da su slepi, gluvi, glupi i moralno razoreni, umesto da potkrepi svoje laprdanje i ustaške teze nametanje, pribegava, pošto nema ni jedan, razumu prihvatljiv, dokaz, vulgarizmu, banalizmu i, naravno, seksualizmu, biće da iz sopstvenih frustracija, kompleksa i razvrata. Srbija, voleli mi Vučića ili ne, ide uspravno i pravim putem. Najbolje to dokazuju oni neprijatelji koji nas, samo zbog toga, mrze još više i napadaju još animalnije i neljudskije. Koliko je Vučić izgradio puteva, bolnica, škola, mostova i svega i svačega? Odgovor je samo jedan - više nego li iko pre njega. To je ono što narod vidi, a slepi urliču, uneređuju naše gradove, oduzimaju slobodu kretanja i slobodu obrazovanja drugima, da ubede narod da nije istina ono što oni vide, već samo ono što piše u ustaškoj "Blokadnoj kuharici". Što se tiče Vučića, kao državnika i jednog od najvećih i najpoštovanijih političara na svetu, i tu o njemu možemo da govorimo samo u superlativu, u pozitivnoj konotaciji, podrazumeva se. Njegova politika nije jasna samo onima koji nemaju pojma o politici. To je ono što mora da se poštuje. Vučić ima, naravno, partnerski odnos, znanje i iskustvo treba da se deli sa svima koji žele nekakav boljitak, sa Zapadom, a maksimalno prijateljski i bratski sa Istokom. dakle, voleli ga ili ne, vučić je najveći državnik u istoriji Srbije i političar kojem se dive svi normalni ljudi koji žele da se oslobode jarma krvoločnih hijena sa Zapada. Je li to ono što tebi i takvim odtodima smeta ... Naravno, i to je ono što poštujem kod njega, unutrašnja politika Vučića je ona prava - Srbi su većinski narod u Srbiji, a bio je decenijama ugnjetavan od "drugosrbijanaca", komunista, ustaša, balista, balija i belosvetskih šarlatana koji su prodali svoju veru za večeru, te iz svih tih razloga unutrašnja politika u Srbiji mora da bude srbocentrička.

Njegova politika nije jasna samo onima koji nemaju pojma o politici.
Meni je potpuno jasno šta on radi. Koristi situaciju oko Kosova da Srbiju ne približi EU, od Srbije stvara svoju privatnu državu i širi svoj uticaj na Crnu Goru i BiH. I svaku kritiku iz EU će podvesti pod kategoriji "napada" na njega i Srbiju jer je patriota. I vladaće sa svojom "ekipom" dok je živ. Volim i ja Rusiju ali Rusija je jedna korumpirana teška autokratija i svom detetu ne bih poželeo da živi u takvom društvu. Prosto rečeno kopira Putinov model vladanja.

Back