Da li je Vučiva vlast postala srbocentristička? Da li ona nije no proevropska ni proruska nego isključivo prosrpska? Da li mi to vrtimo pedale u prazno ili se "srpski bicikl" ipak negde kreće?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada bi Srbija ušla u EU ili stremila ka njoj neka pravila bi morala da se poštuju, ovako ova "hajdučija" najviše odgovara Vučićevoj korumpiranoj ekipi.Srpska vlast je pre svega prokoruptivna. Ne postoji tu nikakva politička ideologija, nikakav politički pravac, ni istok ni zapad... prosto se sve radi sa ciljem da se što duže ostane na vlasti i da se što više klepa. Sve ostalo se rešava u hodu, pa kako ispadne.
Totalno loša i apsolutno netačna projekcija.Moje neko mišljenje da ova zemlja nikuda ne mrda, Vučić je oko sebe okupio ekipu korumpiranih i opasnih ljudi kojima odgovara ovakav status "kvo" gde svojom medijskom mašinerijom ispiraju mozak ovom narodu stvarajići masu idiota kojom mogu lako da manipulišu a i da ih seksualno iskorišćavaju. Na kraju se sav grabež za parama i moći svede na "onu stvar".
Srpska vlast je pre svega prokoruptivna. Ne postoji tu nikakva politička ideologija, nikakav politički pravac, ni istok ni zapad... prosto se sve radi sa ciljem da se što duže ostane na vlasti i da se što više klepa. Sve ostalo se rešava u hodu, pa kako ispadne.
Nije bitno ako je vlast koruptivna? Svakako da jeste bitno, nijedna koruptivna vlast ne može biti dobra. Korupcija za sobom vuče loš sistem vrednosti, kriminal i seksualno iskorišćavanje ljudi.Totalno loša i apsolutno netačna projekcija.
Šta mene briga da li je vlast "srbocentristička", niti me to interesuje.. bitno je da se radi, gradi, izgradjuje, obnavlja, isplaćuju primanja na vrijeme.. i da se zemlja još oporavlja od 5 oktobarskog kolapsa.
Pogrešno shvataš šta sam napisao.Nije bitno ako je vlast koruptivna? Svakako da jeste bitno, nijedna koruptivna vlast ne može biti dobra. Korupcija za sobom vuče loš sistem vrednosti, kriminal i seksualno iskorišćavanje ljudi.
Moje neko mišljenje je da Vučić sa svojom ekipom od Srbije pravi svoj lični kazamat i da su evrointegracije samo mazanje očiju.Pogrešno shvataš šta sam napisao.
Kako te pitati a ne uvrediti te?Da li je Vučiva vlast postala srbocentristička? Da li ona nije no proevropska ni proruska nego isključivo prosrpska? Da li mi to vrtimo pedale u prazno ili se "srpski bicikl" ipak negde kreće?
Ali mislim da nije isto kad je vlast ona koja je korupcijom podlozna i kad je vlast ona koja korupcijom hrani gradjane da budu koruptivni....to su dve razlicite stvari i usmerenosti korupcije..Nije bitno ako je vlast koruptivna? Svakako da jeste bitno, nijedna koruptivna vlast ne može biti dobra. Korupcija za sobom vuče loš sistem vrednosti, kriminal i seksualno iskorišćavanje ljudi.
Зар то није наш вековни пут задњи 100 година?Ali mislim da nije isto kad je vlast ona koja je korupcijom podlozna i kad je vlast ona koja korupcijom hrani gradjane da budu koruptivni....to su dve razlicite stvari i usmerenosti korupcije..
Ova drzava trenutno toliko edukuje i stvara naviku kod ljudi da budu koruptivni , da ne samo da su deca u fazonu , mama tata koliko date da cutim, nego jos imamo i negativni sistem vrednosti u smislu , ne interesuje me sto prepisujemo na testu , nego ne mozete nama da uskratite pravo na prepisivanje, a drugi prepisuju pa se pobune....korupcija je postala obavezujuc zakon, to je poenta...
Pogrešno shvataš šta sam napisao.
Да, ако не одстраниш труло ткиво џаба да те љечи најбољи доктор на свијету најбољим љековима. Превијати трулу рану најбољим завојима не помаже.Pa, nisi se nigde izjasnio o korupciji na forumu; to je tačno.
Npr. ja uopšte ne kapiram tu logiku da je bitno da se gradi. Naprotiv, mnogo je korisnije da se desetostruko manje i ređe radi, ali da se radi to što se radi (makar bilo i jako malo) na kvalitetan i održiv način.
Primera radi, barem na način da ne ubije desetak ljudi koji prolaze pored i slično.
...nijedna koruptivna vlast ne može biti dobra. Korupcija za sobom vuče loš sistem vrednosti, kriminal i seksualno iskorišćavanje ljudi.
Srbija je srpska država pa je samim tim razumljivo što je vlast "prosrpska".Nema više tite ni partije ni partizana a ne važi više ni geslo Slaba Srbija jaka Brozoslavija.Da li je Vučiva vlast postala srbocentristička? Da li ona nije no proevropska ni proruska nego isključivo prosrpska? Da li mi to vrtimo pedale u prazno ili se "srpski bicikl" ipak negde kreće?
Postao si dulesrbenda sa Alija.Srbija je srpska država pa je samim tim razumljivo što je vlast "prosrpska".Nema više tite ni partije ni partizana a ne važi više ni geslo Slaba Srbija jaka Brozoslavija.