Da li je Vucic skrenuo sa uma i postao srpski Neron?

Neću videti. Ovih dana ću gledati uživo, jedino ovo:

3.jpg

U poslednje vreme mnogi primecuju veom cudno i agresivno ponasanje srpskog predsednika Aleksandra Vucica.
To se narocito ogleda u njegovom odnosu prema mladim generacijama, studentima, ucenicima i njihovim roditeljima.
U svojim izjavama on tretira stanovnike Srbije kao svoje neprijatelje umesto kao svoje sunarodnike sa kojima
u dijalogu treba da gradi bolju Srbiju.
Veoma je cudna njegova nedavna izjava u kojoj je poput nekog sefa mafije zapretio studentima i ucenicima Srbije:
"Ako izvedem na ulice Kobre razbuca ce vas". Ocigledno da takva izjava nije primerena predsedniku jedne drzave.
Izgleda da je toliko opsednutom svojim osecajem moci da je spreman kao i Neron da ovog zapali Beograd
i izvrsi pokolj nad omladinom Srbije samo da sacuva svoju diktatorsku vlast.

Nazalost takva bojazan je izrazena i od strane uvazenih psihijatara i psihologa.
BOZE SACUVAJ SRPSKI NAROD OD OVOG ZLA.
:pop2:

Šta ti znaš o Neronu, a i Vučiću? Biće da ti kompleksi ne daju mira, a ta mržnja tvoju dušu za žrtvu bira ... Neron je bio najveći i najbolji imperator u Rimskom carstvu ...Za 14 godina vladavine nije ni sa kim zaratovao, to je ono što mu zapadnjačke hijene ne mogu da oproste i 3 veka POSLE NJEGOVE SMRTI SU PROPAGANDOM POKUŠALE DA GA OCRNE, bio je odličan poznavalac st.grčkog jezika, solidan pesnik i najbolji državnik u istoriji Rimskog carsta ... Podigao je Rim iz pepela .... Na njegovom dvoru su mu redovni gosti bili Židi zilot (sekirijanac) Simon (on ga je zavao Petros) i Benjaminac, Saul (Neron ga je zazvao Paulus = Mališa).... Neron je dao apsolutnu slobodu Grcima, totalnu samostalnost u svemu, osim Sparte ... Vučiću bi, on je obrazovan i to zna, za razliku od tebe, bila čast kada ga neko poredi sa Neronom. Malo li je?

Poslednja izmena:
Magarc se **** najlakše kad su mu noge u blatu, omiljena je Vučićeva izreka. Nije ni slutio da je i on došao u taj položaj.

Pobunjeni studenti i đaci pamte njegove reči, upućenoj članici svoje stranke, koja mu se žalila da je prevarena za radno mesto.

“Moraš da naučiš da piješ, jedeš i da se *****, ako hoćeš da uspeš“ poručio joj je Aleksaandar. To je moto njegove politike.

Pobunjena mladost želi da sruši te vrednosti na kojima je Vučić i njegov kartel zasnivao svoju tiraniju.

No, pred studente i ostale građane koji protestuju, Vučić ne sme da izađe. Ni sam, ni sa „kobrama“. U ulične borbe šalje korumpirane parazite iz stranačkog kartela, koji moraju da dokazuju lojalnost tako što će vređati i nasrtati na ljude. U obračun sa „svetinom“, „lešinarima“ i „političkim pedofilima“, kako Vučić naziva građane, šalje crnokapuljaše sa tribina, iz javnih preduzeća, pa i iz Republike Srpske. To je još jedna od spona, koje ga poistovećuju sa nacističkim i fašističkim idolima.
Kao što navodi Nikola Lakić: „Samo tri stranke u modernoj istoriji Evrope imale su paravojne formacije koje su prebijale i ubijale neistomišljenike – Nacional-socijalistički radnička partija Adolfa Hitlera, Republikanska fašistička partija Benita Musolinija i Srpska napredna stranka Aleksandra Vučića“.

Nisam ih nipodaštavao.Na nekima sam bio i prisutan uglavnom zbog znatiželje.Nije odlučio ni jedan miting.Odlučili su izbori.Tadašnja opozicija nije tražila da postane vlast bez izbora što se za aktuelnu opoziciju ne bi moglo da kaže.
Ne možeš se dvaput okupat' u istoj vodi. Ono što su 2000. bili izbori, sad je Prelazna Vlada.

Žao mi je ali nema prečica u osvajanju vlasti.
ama ko osvaja vlast, i jos precicom? studenti?
radi se o rusenju vlasti koju vi pokusavate da odlozite, samo nas zamajavuci i zamenjujuci teze
ne treba nam vlast, vec institucije
Ko se danas još seća blokada protiv "nasilja" 2023 ?
sada znamo za jadac, uostalom ja sam bio protiv tih protesta, od starta su smrdeli na prevaru: "protiv nasilja" - samo glup bi tako nazvao protest, pa i av je protiv nasilja, zato i ne izvodi kobre, jel tako? mogao je i on da se se prikljuci tada protestima, ja mislim da su oni bili njegovi od a do s, od pocetka do kraja

Šta ti znaš o Neronu, a i Vučiću? Biće da ti kompleksi ne daju mira, a ta mržnja tvoju dušu za žrtvu bira ... Neron je bio najveći i najbolji imperator u Rimskom carstvu ...Za 14 godina vladavine nije ni sa kim zaratovao, to je ono što mu zapadnjačke hijene ne mogu da oproste i 3 veka POSLE NJEGOVE SMRTI SU PROPAGANDOM POKUŠALE DA GA OCRNE, bio je odličan poznavalac st.grčkog jezika, solidan pesnik i najbolji državnik u istoriji Rimskog carsta ... Podigao je Rim iz pepela .... Na njegovom dvoru su mu redovni gosti bili Židi zilot (sekirijanac) Simon (on ga je zavao Petros) i Benjaminac, Saul (Neron ga je zazvao Paulus = Mališa).... Neron je dao apsolutnu slobodu Grcima, totalnu samostalnost u svemu, osim Sparte ... Vučiću bi, on je obrazovan i to zna, za razliku od tebe, bila čast kada ga neko poredi sa Neronom. Malo li je?

Prica se da je Neron bio skrenuo spameti bas kao Vucic, zbog osecaja moci.
Evo i ovde Fahmiu Juniora porede sa Neronom kazu dai on ima svog Bruta.
:D

Poslednja izmena:

Back