Da li je Vucic skrenuo sa uma i postao srpski Neron?

eto i odlučiš🤷‍♀️:zcepanje::hahaha:
200.gif

Oces kakis neces kakis?? :D
pa razmišljaj,pošto su ostali debili,onda svojevoljno pristaju da debili određuju šta je normalno 🤷‍♀️
i zato više ništa ne vredi jer se poštuju ograničenja,a ne slobode,što znači da se ne menja ništa,nego se prinuđuju svi da trpe debile🤷‍♀️
zaključak je da jednima ništa ne vredi,a drugima vredi sve🤷‍♀️
i vreme i ljudi i postojanje i stvaranje i prošlost i sadašnjost i budućnost:lol:

Vučić ima F dijagnozu od kako se pojavio na politčkoj sceni. Samo je ista došla o izražaja od kako ima bitniju funkciju. Bolje Stojko menadžeriše stojka neko Vučić svoj um
REPLIKA PO POSLOVNIKU! :rtfm:

Dame i gospode, gospodjo

biću kratak

nije problem ako neko ima ili je nabavio F dijagnozu uz podmićivanje zarad ostvarivanja raznih beneficija, problem su ovi što neće po svoju F dijagnozu.a vidimo po ponašanju da nije zbog promene vremena.
Druga su vremena danas i molim da se adaptirate pogotovo što ste lupali u prazne šerpe ko nenormalni, i to je neki F jer šerpa služi za nešto drugo.
E sad, nauka kaže ako je nešto masovno onda je normalno. Recimo tamo sve do kraja 70-ih bilo bre sramota da se razvedeš i odmah je učen narod znao da se ona ne uzima jer je šašava a on se ne uzima jer je lenj, pije, kocka a slabo one stvari a danas bili u braku da bi okačili fotku iz crkve na fejs pa se razveli čim su se kući presvukli.

E isto tako vam je sa F dijagnozom - narod je masovno uzima a psihijatrija nam omogućava.
Recimo, do početka privatizacije, koja je inače počela sa Slobom lagano, pa su ŽUTI ubrzali do te mere da Agencija za privatizaciju nije mogla da obradi koliko čega oni privatizuju u jedinici vremena a i MMF se malo bunio da bi se ipak normalizovala tek sa dolaskom našeg cenjenog, voljenog, poštovanog Aleksandra Vučića, dobar mami svojoj.

Zašto sam pomenuo privatizaciju i kakve veze ona ima sa F-om?
Prvenstveno sam hteo da analiziramo kako se običan gradjanin Srbije snalazi.
Ranije si mogao, u državnim preduzećima, i da uzmeš odmor i da otvoriš bolovanje zbog radova na njivi.
Na primer ako radiš na Aerodromu u Surčinu mogao si i traktorče za kufere da pozajmiš za kukuruz oko aerodroma.
Sad baksuzi privatnički ne daju, sve im malo.
Isto tako, u državnim firmama se znalo ko koliko ne ume ili nema nameru, a klod privatnika čim vide da neko radi, makar jedan od njih dseset, e onda sve natovari na tog jednog da bi izbegao seljačke smicalice ostalih.
I taj jedan radi, nada se da će to nekako biti kompenzovano kroz isplatu a na kraju meseca dobije isto kao i ovi što su vatali krivine i vikali: " nema posla koji mi ne možemo da završimo". Treba znati šta su zapravo rekli - čim vide da ima posla oni su ga "završili" to za njih ne postoji, nismo se razumeli kako se to danas popularno i obilato kaže.
Tako da onom radnom i normalnom ne preostaje ništa nego da izvadi neki F iz lakše kategorije i ode na bolovanje jer tu privatnik ne sme ni SMS da mu pošalje kao za obično bolovanje.

GOOD TO KNOW:
Pošto radim u MAXI-ju malo sam prelistao F-ove oko kleptomanije.
Znate da su se pandurski inspektori opskrbili F uverenjima kako sebe i suprugu tako sina i ćerku pa jedan udje drugi čeka sa otvorenim gepekom ali ako trgovci navataju izvolte papirče, evo vidite, F, ne nožđete nam ništa i nećemo da platimo kad ste tako neljubazni, svima ćemo da pričamo kakvi ste a i patos vam prljav.
Toga sam se ja nagledao i naslušao, što bi rekla jedna tužiteljka za svog mladog sina - "nije njemu ovo prvi put nego kako ste ga nahvatali?" (gde je pogrešio jel)
E vidite generalno postoji F za kleptomaniju ali ono što me oduševilo je što postoji i F za fetiš kleptomaniju - to je ono kad moraš da ćorneš skuplji brend a jeftino neće ni da pogleda, eto i takvih ima. Ko bi reko da su toliko ludi pa znaju šta je dobro i kvalitetno?

Tako da je F postao naša svakodnevica a neki ga i pribavljaju da bi ostvarili niz benefita.
Požurite do psihijatra neće taditi do Božića...

Zahvaljujem u ime poslaničkog kluba Stojkova Demokratija & Poštenje...
molim? pa i tebi ujna deli po selu....

Poslednja izmena:
Ма какве "Кобре" и данас се стиде што су учествовале у разбијању легитимног кордона жандармерије због бахатих бата АВ и Малог и што шетају млађахног Данила као мечку. Недостојно онога за шта су врхунски обучени, релативно плаћени и нема никакве везе са њиховим послом.
А посебно је увредљиво за њих што ће он да их "пошаље", као да су керови. Обиће му се то о главу, ма шта му недостојни генерали причали а да знају да прија његовим ушима.
По успостављању "познанија права", баш ће они по да приводе високопозициониране, није њихово да раде са боранијом.

Back