Да ли је Вучић модерни деспот Стефан Лазаревић? Да ли је он способан и паметан политичар?

Mačevalac

Aktivan član
Poruka
1.807
Ауторска тема

Инспирисала ме ова тема коју је поставио колега @Alter_Ego_

Da li je Vlora Osmani mocniji politicar od Vucica?​

https://forum.krstarica.com/threads/da-li-je-vlora-osmani-mocniji-politicar-od-vucica.1049941/

90-тих смо имали Милошевића који је ЛАРП-овао да је нека светска сила па су га ишамарали и нас Србе заједно са њим. Вучић је очигледно много другачији испао.

Пазите ти Клинтонови су Косову дали државу и водили рат за њих. У Приштини постоји споменик Билу Клинтону.
Сада се Вјоса Османи улизује Трампу јер је ваљда укапирала да су Трамповци постали геополитичка реалност као и многи "популисти" у свијету.
Док се по некима испоставило да је Вучићева УДБА активно радила против Трампа и помагала Клинтоновим и Бајденовим Демократама да изведу превару на изборима у САД 2020.године.

Логично Вучић је истински одан Демократама и Клинтоновима иако су исти били највећи непријатељи Србије.
Сада Трамп га вероватно не подноси и можда ће тражити његову смену. Међутим, пошто је Вучић обичан сужањ и никад ништа више неће ни бити нити ће ко Милошевић ЛАРП-овати да је светска сила покушао је да купи милост од Трампа предајом генералштаба што му није пошло за руком.
Али временом можда и хоће. Не видим зашто не би. Нисмо ми Срби толко битни.

Вучић подсећа на много мање трагичну верзију деспота Стефана Лазаревића. И пре него што ме неко оптужи да сам Ћаци само да му поручим да су се моји доста борили и крварили на Косову 90-тих. Иако сам више за Студентску листу не прихватам да идеју да је Вучић нешто најгоре јер има и горе па ако сам због тога Ћаци нека сам.

По мени је најсмешније што од Вучића нисмо имали боље политичаре и сигурно не Николу Пашића кад смо изгубили пола мушког становништва.
Сваки пут кад прођем Тргом Николе Пашића имам жељу да се просерем на споменик.

По мени је најсмешније што од Вучића нисмо имали боље политичаре и сигурно не Николу Пашића кад смо изгубили пола мушког становништва.
Ne znam samo kako ti uspeva da staviš znak nejednakosti između bilo kog vodećeg srpskog političara, uključujući i AV, i samog Pašića, u smislu štete koju nanosi državi.

Способан да засере све, и да Шиптарима прави државу.
Имамо тему где се поставља питање шта је урадио Вучић за Србе и Србију.

Ovo niko normalan ne doživljava za političara.

1000012747.jpg

Ауторска тема

https://forum.krstarica.com/threads/da-li-je-vlora-osmani-mocniji-politicar-od-vucica.1049941/

90-тих смо имали Милошевића који је ЛАРП-овао да је нека светска сила па су га ишамарали и нас Србе заједно са њим. Вучић је очигледно много другачији испао.

Пазите ти Клинтонови су Косову дали државу и водили рат за њих. У Приштини постоји споменик Билу Клинтону.
Сада се Вјоса Османи улизује Трампу јер је ваљда укапирала да су Трамповци постали геополитичка реалност као и многи "популисти" у свијету.
Док се по некима испоставило да је Вучићева УДБА активно радила против Трампа и помагала Клинтоновим и Бајденовим Демократама да изведу превару на изборима у САД 2020.године.

Логично Вучић је истински одан Демократама и Клинтоновима иако су исти били највећи непријатељи Србије.
Сада Трамп га вероватно не подноси и можда ће тражити његову смену. Међутим, пошто је Вучић обичан сужањ и никад ништа више неће ни бити нити ће ко Милошевић ЛАРП-овати да је светска сила покушао је да купи милост од Трампа предајом генералштаба што му није пошло за руком.

Вучић подсећа на много мање трагичну верзију деспота Стефана Лазаревића. И пре него што ме неко оптужи да сам Ћаци само да му поручим да су се моји доста борили и крварили на Косову 90-тих. Иако сам више за Студентску листу не прихватам да идеју да је Вучић нешто најгоре јер има и горе па ако сам због тога Ћаци нека сам.

Ćaci si.

Ауторска тема

Da ne bude, ovo-ono.. narod se pita i procjenjuje kakav je neko kao političar.
Oduzmeš i sabereš sve rang liste političara, njihovih stranaka i broj pristalica i neki validan odgovor će ti se sam naći.. ;)
Ovo ovdje je ništa, nula..

Vucic je u rangu Pasica,stetocina.

https://vreme.com/vesti/tragedija-kod-raske-vozac-vojnog-vozila-navodno-bio-pod-uticajem-alkohola/

Podsetimo se i ove mlade porodice. Žrtava bolesne opsesije "despota" Aleksandra da ,kad mu se digne patka, drnda vojsku i pravi neke vojne karavane sastavljene od lešina i šklopocija kojima upravljaju alkoholičari i ludaci koji danas "služe vojsku". E u takvom jednom njegovom nastupu ludila, vozilo koje ne bi smelo da se kreće na ovaj način, na svom putu od nigde ka ničemu, je ubilo troje male dece i njihovog oca.
Neće ih možda stići pravda ovozemaljska jer u Srbiji pravde nikad nije ni bilo. Ali krčkaće njih onaj crveni sa kozijim nogicama samo tako!

Poslednja izmena:
Izgleda da je pitanje nesuvislo, pošto većina Srbije hoće da ga postavi za kralja i zadovolji svoje neistomišljenike monarhiste.
Samo mu zameraju što ne hapsi nasilne monarhiste, pa čekaju šta će da uradi, poštujući njegov politički stav, pa neće da deru nasilnike...

Back