Da li je Vučić heroj ili izdajnik?

Da li je Vučić heroj ili izdajnik?

• Heroj

glasova: 6 15,8%
  • Izdajnik

glasova: 32 84,2%

• Ukupno glasova
    38
Vucic je heroj,ali mora nekad da bude i malo "izdajnik" jer herojstvo se ne jede.Sto Palma rece "patriotizam se ne sipa u traktor".
Za vreme Tita nisam ni rodjen bio,ali za svojih 40 godina nikad bolje nisam ziveo nego sada.Posla koliko hoces,plate sve vece,dinar stabilan,gradi se na sve strane...
uzmem kredit od kineza koji će moji čukununuci otplaćivati i gradim na sve strane..
tako i moja baba može da gradi.. i kakve veze ima vučić sa gradnjom? zar o gradnji ne brine ministarstvo za građevinu, saobraćaj i infratsrukturu?

uzmem kredit od kineza koji će moji čukununuci otplaćivati i gradim na sve strane..
tako i moja baba može da gradi.. i kakve veze ima vučić sa gradnjom? zar o gradnji ne brine ministarstvo za građevinu, saobraćaj i infratsrukturu?
A koja drzava i vlast neuzima kredite?Barem se gradi,dok su zuti uzimali kredite i trpali u svoje dzepove,upropascavali fabrike koje su dobro radile i u Milosevicevo vreme...Otpustili 400.000 radnika.Nekazem bilo je tehnoloskih viskova,prelazak u kapitalisticki sistem ali realno bar polovina je mogla ostati da radi da nisu upropascavali fabrike.

A koja drzava i vlast neuzima kredite?Barem se gradi,dok su zuti uzimali kredite i trpali u svoje dzepove,upropascavali fabrike koje su dobro radile i u Milosevicevo vreme...Otpustili 400.000 radnika.Nekazem bilo je tehnoloskih viskova,prelazak u kapitalisticki sistem ali realno bar polovina je mogla ostati da radi da nisu upropascavali fabrike.
ne kažem da su žuti dobri al od ovih gorih nema.. i na zaboravi da je 50 % žutih sada u sns u
ovi isto uzimaju kredite i trpaju u svoje džepove..
fabrike? pa ne pravi vučić fabrike jbt.. da besplatno zemljište i plati mu po radniku 10 000.. ovaj radi za minimalac..daj ne kenjaj..
ono što mi je najgore je kad vidim ljude koji su na vlasti..
npr u skupštini imaš dva poslanika koja ne znaju da čitaju ( ozbiljan sam) i ministarku koja čita al se muči..svi iz sns a
imaš prostitutku isto iz sns a
odbegle radikale ljigavce koji su pljuvali psihopatu a sad mu ližu dupe..itd..
Vulin ministar ej??

Vucic preko 10. godina vlada Srbijom, sa podrskom od preko 60% gradjana Srbije i
Од 100% гласача изађе 50% на изборе. Од 50% изашлих око 40% гласа за Вучића.
То је око 20% становништва, рачунам уцењене и људе који под присилом гласају као и СНС крађу на изборима.

То је око 20% становништва, рачунам уцењене и људе који под присилом гласају као и СНС крађу на изборима.
ja ne znam čoveka koji voli Vučića.. znači znam samo ljude koji ga preziru i koji su ravnodušni tj boli ih k rac za Vučića i politiku.. eto koliku podršku ima.. doduše ne družim se sa ljigavcima, stranačkim poltronima i penzionerima

Izlaznost je mnogo veća jer su birački spiskovi neažurirani.Oni koji se bave tom temom kažu da bi, kad bi apstinenti "morali" da glasaju,rezultat bio sličan rezultatu glasanja onih koji glasaju.
Nekad je na izborima pobedjivao SPS nekad DOS a sad SNS.Ko je gubio i ko gubi uvek je imao i ima pravo da se ljuti.

Izlaznost je mnogo veća jer su birački spiskovi neažurirani.
Највећа излазност је била 2000. Све после тога је туга и јад.
Oni koji se bave tom temom kažu da bi, kad bi apstinenti "morali" da glasaju,rezultat bio sličan rezultatu glasanja onih koji glasaju.
Nekad je na izborima pobedjivao SPS nekad DOS a sad SNS.Ko je gubio i ko gubi uvek je imao i ima pravo da se ljuti.
Не би. Људи у најбољим годинама су отишли за иностранство, или овде не гласају 20 година. Око 70% је гласало 2000 године, ко зна када ћемо имати тај проценат. 75% је максимум, више не може.
СНС је крао изборе, затворио је медије и приказује да Газелу заузимају и заустављају саобраћај три човека. То значи да се манипулише информацијама.
Па поред Пинка, Прве, Б92 и осталих гласила СНС, наравно да ће СНС да освоји власт.

Највећа излазност је била 2000. Све после тога је туга и јад.

Не би. Људи у најбољим годинама су отишли за иностранство, или овде не гласају 20 година. Око 70% је гласало 2000 године, ко зна када ћемо имати тај проценат. 75% је максимум, више не може.
СНС је крао изборе, затворио је медије и приказује да Газелу заузимају и заустављају саобраћај три човека. То значи да се манипулише информацијама.
Па поред Пинка, Прве, Б92 и осталих гласила СНС, наравно да ће СНС да освоји власт.
Već sam napisao.Gubitnicima niko ne može osporiti pravo da se ljute.Isto tako su i SNS-ovci penili dok su gubili.

Već sam napisao.Gubitnicima niko ne može osporiti pravo da se ljute.Isto tako su i SNS-ovci penili dok su gubili.
Док је СНС губио, Вучић је могао када је хтео да гостује код Оље Бећковић. А сада краде изборе, затвара медије и прети новинарима који не мисле као они да ће завршити два метра испод земље.
Значи то је та слобода коју смо дочекали ?
Крађа избора, то је то поштење које смо дочекали ?
Па и Ђука је у сред Пинка рекао да је срамота што приказују три човека на Газели и причају да они закрчују саобраћај. Па ни СНС-у не одговара своја машинерија.
У нормалним земљама би било срамота плагирати докторате, овде ником ништа.
Појављују се неки мегатрендовци који нису видели факултет да буду на руководећим местима. И то је значи то образовање за које се Вучић изборио ?

Док је СНС губио, Вучић је могао када је хтео да гостује код Оље Бећковић. А сада краде изборе, затвара медије и прети новинарима који не мисле као они да ће завршити два метра испод земље.
Значи то је та слобода коју смо дочекали ?
Крађа избора, то је то поштење које смо дочекали ?
Па и Ђука је у сред Пинка рекао да је срамота што приказују три човека на Газели и причају да они закрчују саобраћај. Па ни СНС-у не одговара своја машинерија.
У нормалним земљама би било срамота плагирати докторате, овде ником ништа.
Појављују се неки мегатрендовци који нису видели факултет да буду на руководећим местима. И то је значи то образовање за које се Вучић изборио ?
Ne znam.Slabo pratim televizore.

Na izbore izlazi 60% a nekad i preko toga. Birački spisak je pun iseljenih.

zasto je tako mala izlaznost?
Зато што су људи 2000 хтели да скину Слобу, кад су видели да не иде, разочарали се. И престали да излазе на изборе.
Они који су отишли у иностранство више не гласају, а данас... Једина иста ствар од пре 20 година и данас је да млади од 18 - 30 не излазе на изборе.
Они представљају људе који се не брину за будућност ове земље.

Погрешио си. Излазило је и 45% гласача. Угрубо сам рекао 50% јер је излазило и мање.
Да изађе на пример 55%, то је 20% мање од оног колико може да изађе, тј. мање од 75% јер је немогуће да буде преко 75%, барем у Србији.

Izlaznost na izborima u Srbiji nije premašila 60 odsto od 2008. godine
broj apstinenata u Srbiji raste.
Od uvođenja višestranačja 1990. godine, najviše srpskih građana izašlo je na parlamentarne izbore u septembru 2000. godine (74,4 odsto)
negativan rekord zabeležen je u novembru 2003. godine - tada je na izborima za predsednika Srbije građansku dužnost ispunilo 38,8 odsto birača.
https://www.bbc.com/serbian/lat/srbija-60664541

Poslednja izmena:
zasto je tako mala izlaznost?

nije mala, izlazi oko 60-65%, 1 000 000 je više upisanih, pa je ovako od oka izlaznost i 78-80%
6 500 000 nas ima birački spisak 6 300 000, znači da je pravi broj birača 5 300 000, a ne 6 300 000
60% od 6 300 000 = 3 780 000
3 780 000 je 70% od 5 300 000
dakle i sa manjom izlaznošću od 60% mi imamo zapravo 70%,
što je odlično jer barem 500 000 nije u zemlji vć godinama,
a jeste u spisku i živi su. to nije onaj broj od 1 000 000 umrlih neživih glasača.

dakle 65-70% je stvarna donja granica, a ako se uzmu u obzir odsustni, koji su deo brojke od 5 300 000, mi imamo izlaznost možda i 75-80% prisutnih u državi.

Back