Da li je Vučić heroj ili izdajnik?

Da li je Vučić heroj ili izdajnik?

  • Heroj

    glasova: 6 15,8%
  • Izdajnik

    glasova: 32 84,2%

  • Ukupno glasova
    38
Вучић је херој. Да сам на његовом месту пружио бих вам још веће сиромаштво, да вам стандард квалитетног живота постане кришка хлеба за вечеру и ништа више. Мој деда се купао хладном водом, живео у старој кући која је била напревљена од блата и трске, јео дневно три иста оброка: хлеб и чај. И је л' му фалило шта ? Није, наравно да није... Ви сте много размажени, само кукате к'о неке... да се не изражавам... Хоћете да пушите цигарете, хоћете да пијете алкогол, да се дрогирате, па не може... И то ''не може'' ваc мучи.

Какви јесмо можда боље и не заслужујемо..


п.с. вућић је јунак а ти си **дала. :ok:
 
da, da bi se narugali srpskom narodu...jos bih dodao, da pokazu srpskom narodu koliko je ,,krezub" cim jwsan veliki deo naroda veruje u pilece nogice, brze pruge, letece automobile, srpski kmercedes i slicne nebuloze

И ја сам у једном тренутку поверовао у нешто од тога да се разунемо.

п.с. Железничка мрежа је и кренула да се обнавља.
 
Pametnom dosta.

FlCh2FgWQAIBjl6
 
Председник државе не може бити ни херој ни издајник,
али може бити мање или више вешт руководилац.

Мислим да јесте добар возач овог нашег српског аутобуса,
и мада је пут све кривудавији још се не сурвасмо.

Надам се да ће тако и остати,
једном ће ваљда пут постати проходнији, равнији,
са мање серпентина и немогућих успона ...
 
Mislim da ličnost koja javno pokazuje emocije kao Vučić juče na onom skupu u Somboru nema šta da traži u politici.Dovoljan bi bio jučerašnji nastup da bude trajno diskvalifikovan u mojim razmatranjima u pogledu zaokruživanja imena na glasačkom listiću
Samo sto nisam zaplakao dok sam ovo cito. :sad2:
Koje bre emocije, lik je teski folirant i manipulator. Uzgred, patoloski lazov. Sticajem okolnosti, poznajem coveka koji je bio narodni poslanik i Vucicev poslanicki kolega znaci i to dok je Vucic jos bio radikal. Kaze da je to tezak lazov, bolestan lazov koji ima potrebu da laze. Laze iz potrebe i kad mu treba i kad mu ne treba.

Ne mislim da je izdajnik a ne mislim da su izdajnici ni njegovi prethodnici
Ne znam kako to zoves, ali Vucic je ucenje i doveden od stranaca da uradi neke odredjene zadatke. Dal ti to kvalicikujes kao izdaju ili sta vec, ali to je fakt.

Izdajnici su oni koji su prethodnili Miloševiću. Srpski komunisti. do Milošeivća Ali je pitanje da li se i oni mogu nazvati izdajnicima jer se on nikad i nisu deklarisali kao srpske patriote i nisu se tako ni opažali.
Milosevic je, da te podsetim, bio srpski komunista. I koristio se slepim ultranacionalizmom za interese komunizma. Dakle, nista on nije bolji od onih pre njega. U stvari, gori je. I viste stete je Srbiji i srpskom interesu naneo od onih pre njega. Kad je ceo normalan svet skidao petokraku, on se dicio njom i jos manipulisao Srbe da se dice njom. Zato smo i prosli tako kako smo prosli. Demon jednom recju je bio Zlobodan.
 
Vucic i Dodik su izdajnici ,kvislinzi i marionete sluge satanista i novog svjetskog poredka

Slobo i Radovan Karazdic su heroji antisatanizma,antiimperijalizama i antiglobalizma,ubili su satanisti svetog Slobu jer im se suprostavio a Radovana drze u lancima

Slobo je predvidio sta ce da vam rade satanisti

Slobo Slobodo
E tebi nema pomoci. ,,Sveti" Sloba je, po svedocenju svojih kolega robijasa u Hagu, sutirao Sveto Pismo koje mu Mitropolit Amfilohije doneo u Hag. Lik je bio teski ateista. Demon koji je upropastio i unistio ovaj narod i drzavu.

No nije tema o njemu, ali on nit je bio Srbin, niti vernik, niti neki borac protiv satanizma, globalizma ili cega vec. To su sve gluposti.
 
Redukovao je samostalnost Vojvodine na uslovno rečeno prihvatljiv nivo.Pomogao je oslobođenju Republike Srpske u meri u kojoj je to bilo moguće.
Zavodio sankcije RS, pre toga im nametao Vensov plan koji je znacio ukidanje RS. Vise su Ameri doprineli opstanku RS nego on. Dejtonski sporazum je jedino pozitivno u njegovoj karijeri, ali arhitekta tog plana nije bio Zlobodan vec SAD.
A on je trgovao Krajinom i prodao je Tudjmanu. Izgubio je Kosovo. Uveo zemlju u rat, stradanje i sankcije. I on i njegova deca i puleni su opljackali ovu zemlju i uveli opstu kriminalizacjju drustva. I tako dalje da ne nabrajam sva njegova nepocinstva.
Stvarno mi nisu jasni ti ljudi koji o tom govnetu mogu da kazu nesto pozitivno. A jos su kobajagi neki ,,antikomunisti"...
 
Формално правно њему тече други председнички мандат у складу са демократским нормама..
Да, само што ће изменити устав или наместити референдум да остане доживотно, или ротирати на неку другу функцију где ће опет
бити главни...
 
Nije pozdravljao agresiju i invaziju na RSK ili UNPA ali ukupne okolnosti su bile takve da nisu omogućile slanje trupa u to području.1991 godina,neuspešna mobilizacija i slab borbeni moral onih koji su se odazvali na mobilizaciju svedoče o nepopularnosti tog sukoba .Koliko je tome doprineo Milišević a koliko je takvo preovlađujuće raspoloženje imalo neke dublje korene i koji su sve činioci i okolnosti doprineli istom ostaje da nagađamo.Uz to treba uzeti u obzir da je agresija na RSK odnosno UNPA izvedena uz direktnu pomoć i podršku NATO-a koji se i sam neposredno vojno angažovao napadajući ciljeve u RSK a o obaveštajnoj i svakoj drugoj podršci ne treba ni govoriti pa nije teško pretpostaviti do čega bi dovelo vojno angažovanje SRJ.
Jedina okolnost je da demon Zlobodan dogovorio sa Tudjmanom da mu preda Krajinu. Od pocetka je trgovao sa Krajinom. Zato je Zlobodan i naterao prostog Martica da odbije plan z4 sto je direktno Tudjmanu i Hrvatima islo u korist. Oluja je plod dogovora Franje i Zlobodana.
Dakle, nikada nije ni hteo da brani Krajinu, to mu nikad nije bila strategija. Demon koji se napio krvi ovome narodu, na nasoj tragediji i stradanju egzisjtirao.

Kakav izdajnik, arhiizdajnik je bio. Tri put gori od Tita.
 

Back
Top