Da li je Vučić genijalan?

kakav suverenista čovek prodao i zadužio zemlju..šta ovi lupetaju..zbog njegove politike je srba sve manje u regionu i smanjuje nam se država a ljudi se iseljavaju i sve se manje dece rađa..počeli ljudi da nam ginu i ispod nastrešnice ni tamo više nije sigurno jer država ubija svoje građane...

Orban_Vucic_02__b-e1731683637688-1000x560.jpg

Zašto je taj degenerik odlučio da vlada kao Sloba Milošević a ne kao Koštunica. ili Tadić?
Zna se kako je Sloba završio, a Koštunica i Boris mogu da prošetaju gradom, i da sednu u baštu neke kafane da srču kafu.

Av je bio deo Slobinog režima, i kao takav je trebalo da bude lustriran, za pretnje ubijenom Ćuruviji, možda i osuđen. Kad je već preživeo 5. oktobar i ostao u politici, i kad je legitimisan kao opozicija u jednom demokratskom sistemu, mogao da sve radi drugačije od početka, i da održava damokratskki sistem koji bi mu bio zaštita i kad ode sa vlasti, kao što je Borisu i Koštunici.

Mislim da je odgovor u načinu na koji je došao na vlast. Zbog tog načina i nije mogao drugačije. A došao je na vlast tako što je obećao zapadu otpisivanje dela teritorije Srbije. Tako nešto se ne može preživeti na vlasti u demokratiji. U demokratiji ne bi bilo problema da se zna šta je sadržaj Briseloskog sporazuma. Zato je uništio demokratiju, i sebi obezbedio nemiran ostatak života.

Istraživanja pokazuju da narod traži hapšenje odgovornih. On uhapsi Vesiča, pa ga pusti. I kako će to puštanje uticati na stav naroda u njegovu korist? Nikako.

Naučio je ranije nekakve propagandne fore da zamajava narod, ali jednom kad narod nauči, onda moraš da smišljaš nove fore, što pn ne radi.

Nije baš mnogo mnogo glup, ali nije ni genije.

Istraživanja pokazuju da narod traži hapšenje odgovornih. On uhapsi Vesiča, pa ga pusti. I kako će to puštanje uticati na stav naroda u njegovu korist? Nikako.

Naučio je ranije nekakve propagandne fore da zamajava narod, ali jednom kad narod nauči, onda moraš da smišljaš nove fore, što pn ne radi.

Nije baš mnogo mnogo glup, ali nije ni genije.
Zaboravljaš da je od Vesićevog hapšenja po medijima provlačeno da to radi žuta duboka država. Verovatno se to dobro primilo pa ispada da je na kraju pobedio kao Tramp jer je pušten.

Autorska

Naime pošto se po forumu od manjine baca drvlje i kamenje na Predsednika želim da ovde pokažemo koliko je taj nadčovek sposoban i da odbacimo zlonamerne napade na onoga kojim treba da se ponosimo.

Pogledajte ove vesti

Pogledajte prilog 1634177
Pogledajte prilog 1634178

To može samo on.
Srbija od Nemanje i Dušana nije na svom čelu imala tako sposobnog državnika kao što je to Aleksandar Vučić. Lično ga ni sam ne volim, poznajem ga i znam koliko je ljigav i prevrtljiv, ali ono što je on učinio za Srbiju - bukvalno ju je izvukao iz gliba u koji je sve dublje tonula, zahvaljujući drugosrbijancima koji su bili na vlasti posle 5-o oktobarskog puča, ta belosvetska bagra je uništila Srbiju, a Vučić je, neumorno, hrabro i znalači, uspravi Srbiju, zaposlio Srbe i Srbiji je vratio ugled koji pre toga nije imala ... Vučić jeste genije - to činjenice potvrđuju!

Srbija od Nemanje i Dušana nije na svom čelu imala tako sposobnog državnika kao što je to Aleksandar Vučić. Lično ga ni sam ne volim, poznajem ga i znam koliko je ljigav i prevrtljiv, ali ono što je on učinio za Srbiju - bukvalno ju je izvukao iz gliba u koji je sve dublje tonula, zahvaljujući drugosrbijancima koji su bili na vlasti posle 5-o oktobarskog puča, ta belosvetska bagra je uništila Srbiju, a Vučić je, neumorno, hrabro i znalači, uspravi Srbiju, zaposlio Srbe i Srbiji je vratio ugled koji pre toga nije imala ... Vučić jeste genije - to činjenice potvrđuju!
znas kako pokvareno mleko moze da deluje na zeludac?

a sledeci put nize citiranu kolkvijalnu ostricu iz slovenije otupi pravilnim rasporedom misli.

Lično ga ni sam ne volim, poznajem ga

:rotf:

Da, poznajem ga još od februara 1993. godine, jer tada je postao narodni poslanik... Bio sam prisutan na tom skupu i znam ko ga je, kako i zašto predlagao za narodnog poslanika. Šešelj mu je bezuslovno verovao, no sam i tada i sada imam drugačije mišljenje o njemu kao čoveku ...
seselj nikome ne veruje pa ni rodjenoj deci.

av je bio uvek predmet ponizavanja u radikalnoj stranci. onaj ko mu je stavio raketni motor i postavio ga na mesto gde je sada, zna dobro kako moze da se reflektuje takav kompleks kada se interesno pobudi.

kakav je neko kao covek ili kao politicar ,blage veze nema. moze da bude sjajan covek a katastrofalan politicar kao kostunica napr., moze biti neopevano djubre ali briljantan politicki mozak sto postoji bas na trulom zapadu i trulom istoku. a moze biti i iskompleksirana budala ko je usao u politiku samo zarad maznjavanja love bez da ima bilo kakave strucne kvalifikacije za bilo sta drugo, osim jeftine nacionalisticke demagogije iza koje se uvek skrivaju najgori... i to ne rekoh ja, nego birs.

Сада ће ти рећи да си ,,бот", само зато што реално сагледаваш стање у земљи данас.
Кога Вучићеви противници нуде као алтернативу?

Ђиласа? Маринику? Шолака? Поноша? Лазовића? И осталу антисрбску братију која иде по ЕУ и тужака Србију (њихово уништавање Србије док су били власт да не спомињем), која каже да су Срби починили геноцид, који би признали Косово, који су за увођење санкција Русији, итд.

Па не, такве сподобе никада неће имати подршку овога народа!

Сада ће ти рећи да си ,,бот", само зато што реално сагледаваш стање у земљи данас.
Кога Вучићеви противници нуде као алтернативу?

Ђиласа? Маринику? Шолака? Поноша? Лазовића? И осталу антисрбску братију која иде по ЕУ и тужака Србију (њихово уништавање Србије док су били власт да не спомињем), која каже да су Срби починили геноцид, који би признали Косово, који су за увођење санкција Русији, итд.

Па не, такве сподобе никада неће имати подршку овога народа!
nisi ni cuo za kostunicu kad je rusen milosevic.

tako ce biti i posle vucicevog pada. i ne brini ti koga ce ameri da stave umesto njega. imaju oni uvek keca u rukavu.

uzgred najgore pljuvanje po srbima i srbiji je doslo bas od tvog genija...ne pamtim u istoriji vece bede i bescasca da neki drzavnik ide i pljuje svoj narod da je neradnicki i sta sve ne jos.... i kod koga drugog nego kod njegovih muslimancina :lol:

nes verovati sta ce sve isplivati posle pada sekte...bice zanimljivo.

Back