DarkMoon
Buduća legenda
- Poruka
- 46.000
a pre toga im vucic ladno predao tih par opstina tako sto je izvukao ljude na njegov kontramiting prosle godine.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta bi ti hteo? Radi se na ujedinjenju srpskih zemalja. Šiptari su bili kao afričko pleme, nepismeni, razmnožavali se i sačekali momenat da se osamostale.I jos se tu vecito spominje sargarepa zvana ZSO, kao da je to nesto mnogo bitno i odlucujuce za sudbinu naroda, srpskog naroda, priznas laznu republjiku i dobijes par opstina navodno, i to je neki kao uspeh
Vi lazete, vi podrzavate ubice lopove i qurve vasa vlast rasprodaje sve ne rasprodajem ja.Kako si glup. Nisam rekao da je nekog briga, nego da je to činjenica. Oni traže nešto pto kažeš da je Vučić već dao. To govori da lažeš.
vucic da misli dobro Srbiji kako ovde pricate prvo bi ukinuo AP Vojvodinu, jel su menjali Ustav skoro, zasto to nije uradjeno nego je zadrzan status pokrajine?A šta bi ti hteo? Radi se na ujedinjenju srpskih zemalja. Šiptari su bili kao afričko pleme, nepismeni, razmnožavali se i sačekali momenat da se osamostale.
Ko je Srbima kriv što to nisu rešili u međuratnom periodu?
Daleko bilo da ih još milion takvih uključimo u državu.
No Vučić hoće pripojiti srpske opštine ali će se za Kosovo naći tajvansko rešenje inače Kosovo nikada neće biti država kao što nije ni sada.
Teško je tebi objasniti. Teško razumeš pročitan tekst. Treću put ti kažem da ne govorim o EU nego o odnosu sa Kosovom. Isti taj zahtev ima i SAD? Da li su i SAD nebitne? Pa ajde opet, pošto vidim da si tvrd sa inteligecijom, zašto SAD traže priznavanje Kosova ako je Vučić sve dao?Vi lazete, vi podrzavate ubice lopove i qurve vasa vlast rasprodaje sve ne rasprodajem ja.
Koja bre EU imaju onu fon der lajen koja se nakrala sacuvaj Boze, svi je preziru tamo.
Zato što Vojvodina ima istorijsko pravo na autonomiju. Dovoljno je što ju je sveo na papir. Ona je tu više da organizuje kulturni život kulturno najviše regije u Srbiji. Taman posla da je i kulturno stavimo pod Srbiju! Vučič nije ukidao jer to narod ne želi.vucic da misli dobro Srbiji kako ovde pricate prvo bi ukinuo AP Vojvodinu, jel su menjali Ustav skoro, zasto to nije uradjeno nego je zadrzan status pokrajine?
Po treci put, zato sto je vucicu nalozeno da na neki nacin prevari Srpski narod da mi priznamo laznu republjiku i kad se kaze da" normalizujemo odnose" bas se upravo na to i misli,, jer vucic je sve potpisao zivo sto je moglo da se potpise na stetu Srba i to je cinjenica i onom predstavom kada su sa onim kriminalcem radoicicem organizovali i namagarcili one ljude sto su bezveze izgubili zivot, time su jos vise otezali polozaj Srba na Kosovu!zašto SAD traže priznavanje Kosova ako je Vučić sve dao?
Моба би све то урадила да је власт. Дај, брале, не фантазирај, него послушај мало шта ти колега @Droid објашњава, ваљало би ти.vucic da misli dobro Srbiji kako ovde pricate prvo bi ukinuo AP Vojvodinu, jel su menjali Ustav skoro, zasto to nije uradjeno nego je zadrzan status pokrajine?
Смешно..Po treci put, zato sto je vucicu nalozeno da na neki nacin prevari Srpski narod da mi priznamo laznu republjiku i kad se kaze da" normalizujemo odnose" bas se upravo na to i misli,, jer vucic je sve potpisao zivo sto je moglo da se potpise na stetu Srba i to je cinjenica i onom predstavom kada su sa onim kriminalcem radoicicem organizovali i namagarcili one ljude sto su bezveze izgubili zivot, time su jos vise otezali polozaj Srba na Kosovu!
Da smesno stvarno kad neko izgubi zivote zbog idiota.Смешно..
Смешна је твоја пропаганда и твоје виђење реал политике. Види се да подржаваш покрет по имену Моба.Da smesno stvarno kad neko izgubi zivote zbog idiota.
Зато Курти све чини да обори ову власт. То ти Моба није рекла?Normalno da je uradila vlast u saradnji sa Kurtijem.
Opa Kuburovic, jel ona rodjaka one Nele bivse ministarke pravde?Upoznajte junake koji se herojski bore za narod na Kosovu.Nina Kuburović pravna savetnica Kancelarije za Kosovo,završila srednju trgovačku i diplomirala na Megatrendu..
Nije to treći put nego samo još jedna laž.Po treci put, zato sto je vucicu nalozeno da na neki nacin prevari Srpski narod da mi priznamo laznu republjiku i kad se kaze da" normalizujemo odnose" bas se upravo na to i misli,, jer vucic je sve potpisao zivo sto je moglo da se potpise na stetu Srba i to je cinjenica i onom predstavom kada su sa onim kriminalcem radoicicem organizovali i namagarcili one ljude sto su bezveze izgubili zivot, time su jos vise otezali polozaj Srba na Kosovu!
Podrzavam casne i postene ljude, ne kriminalce i funjare.Смешна је твоја пропаганда и твоје виђење реал политике. Види се да подржаваш покрет по имену Моба.
Aha, a zasto vodja spominje referendum malo pa malo ili da cemo uci u tu cuvenu EU ako sve priznamo i ima da zivimo kao kraljevi?Nije to treći put nego samo još jedna laž.
Kosovo nikada neće biti priznato.
Председник Србије је Частан и Поштен човек!Podrzavam casne i postene ljude, ne kriminalce i funjare.
Čekaj pa zar nisi tri puta rekao da te ne zanima EU a sad sam navodiš njene usloveAha, a zasto vodja spominje referendum malo pa malo ili da cemo uci u tu cuvenu EU ako sve priznamo i ima da zivimo kao kraljevi?
Zar ti ne znas da je jedan od uslova direktno priznanje lazne republike, kao drugo vucic je odbio poziv da ode na sastanak Bricsa, i sta sad kao mi smo nesvrstani, ni tamo ni ovamo.
Naravno da nije. Nije to ni rekao. Potpuno depresivan post.Vučić:Jedini sam koji imam pozitivan skor--
14 ljudi poginulo ali bitniji je skor
Господин Вучић је предводник Суверенистичког Блока у Европи!