DarkMoon
Buduća legenda
- Poruka
- 45.745
NECETE KOPATI!Сем што ништа од тога што те је Ћута лагао у вези тровања и еколошке катастрофе, није тачно.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NECETE KOPATI!Сем што ништа од тога што те је Ћута лагао у вези тровања и еколошке катастрофе, није тачно.
Niko mi nije odgovorio na ovo pitanje, sta traze siftarske tablice u Srbiji?Да је тако,не би Курти чинио све што је у његовој моћи да збаци Вучића са власти!
То су привремено, статусно неутралне, таблице.Niko mi nije odgovorio na ovo pitanje, sta traze siftarske tablice u Srbiji?
А ко ми? Ја сигурно нећу.NECETE KOPATI!
То су привремено, статусно неутралне, таблице.
Кога брига шта пише, и на страни пише свашта па не наскачеш? Ваљда...Pogledajte prilog 1642185
A jel "republjik kosovo".
Koga briga sta pise a sto onda postoje granice, zasto postoje licne karte "republjik kosovo", zasto je dinar ukinut..?Кога брига шта пише, и на страни пише свашта па не наскачеш? Ваљда...
Не признаје ни власт у Србији, немој да шириш деизнформације и плашиш народ.UN ne priznaje laznu drzavu ali lazna vlast koja zastupa Srbiju priznaje, jel to vama normalno?
Ништа није укинуто, све је то привремено. Платни промет постоји на Косову.Koga briga sta pise a sto onda postoje granice, zasto postoje licne karte "republjik kosovo", zasto je dinar ukinut..?
Zasto onda EU trazi da normalizujemo odnose?!UN nisu priznale Kosmet ali im je vucic sve priznao i omogucio.
Моба ће да нас , спасе "....vucic jeste genijalan ali na stetu Srba i Srbije.
Gde su nam institucije tamo, zasto je veleizdajnik povukao Srbe iz institucija.....njihova dela kazu da priznaju a UN ne priznaju i to je velika razlika.Не признаје ни власт у Србији, немој да шириш деизнформације и плашиш народ.
Koga briga za EU, i ovako vecina ljudi iz Srbije i ne zeli nikakve zajednice sa njima.Zasto onda EU trazi da normalizujemo odnose?!
Ne budi naivan. Sve je to stratesko cekanje. Polako. Prvo mir u Ukrajini.Gde su nam institucije tamo, zasto je veleizdajnik povukao Srbe iz institucija.....njihova dela kazu da priznaju a UN ne priznaju i to je velika razlika.
A ipak priznajes da nam treba spas, genijalnoМоба ће да нас , спасе "....
Ko te je pitao za brigu i misljenje o EU?Koga briga za EU, i ovako vecina ljudi iz Srbije i ne zeli nikakve zajednice sa njima.
Od pocetka do danas ucenjuju.
Mislis price na to da cekamo Rusiju, pa oni se upetljali u Ukrajinu ne znaju gde udaraju vise, ko pile u kucinu.Ne budi naivan. Sve je to stratesko cekanje. Polako. Prvo mir u Ukrajini.
Ma koga briga sta EU trazi rekao sam ti, vucicu je jedino ostalo da prevesla narod na neki nacin da mi priznamo laznu republjiku.Ko te je pitao za brigu i misljenje o EU?
Ako je Vucic sve dao Šiptarima kako kažeš, zašto EU traži normalizaciju, kad je Vučić već sve dao?
Све ће то полако сада да дође,само Гренел да заседне у фотељу.Gde su nam institucije tamo, zasto je veleizdajnik povukao Srbe iz institucija.....njihova dela kazu da priznaju a UN ne priznaju i to je velika razlika.
Odvojili deo teritorije koji su hteli, sada će se potpisati mir i Ukrajina stop NATO za sledećih 20 godina.Mislis price na to da cekamo Rusiju, pa oni se upetljali u Ukrajinu ne znaju gde udaraju vise, ko pile u kucinu.
Само пратим твоје наративе..A ipak priznajes da nam treba spas, genijalno
Kako si glup. Nisam rekao da je nekog briga, nego da je to činjenica. Oni traže nešto pto kažeš da je Vučić već dao. To govori da lažeš.Ma koga briga sta EU trazi rekao sam ti, vucicu je jedino ostalo da prevesla narod na neki nacin da mi priznamo laznu republjiku.