Da li je Vučić genijalan?

Ти си смешан. Одговарам ти док ме не смориш, онда прескачем.
За сад још ниси, али добро... :)
da znas psihologiju znao bi da nesto ozbiljno nije u redu sa sadasnjim rukovodstvom srbije...kao sto bi trebao da znas da onaj koji likuje kako rece i osta ziv, ne moze biti istovremeno i smesan, a pogotovo ako je autosovinista koji su sve samo ne smesni vec preko svakog nivoa ironicni i cinicni.

Свака част на аргументима.
Nije bilo potrebe za argumentima, sam si sve objasnio. Ne razumeš pitanje možda? Hajmo neko drugo, može? Objasni rušenje u Savamali, blokadu prolaza građanima, neodazivanje policije na više poziva, vezivanje čoveka koji je preminuo, a sve od strane maskiranih izvršitelja koji do dana današnjeg, ne da nisu kažnjeni, već je u njihovu odbranu lično stao tvoj voljeni.

Hajde, sad me pitaj opet šta hoću tu da mi objasniš.

Аргументи су ти заиста сјајни.

Шалим се, нису. ;)
od srca su zato ne zameri, jer ti je svaki post na nivou dijagnoze f... smisli konstantu i sa njom nastupaj... ovako kad se rasplines sam sebi skaces u usta. cak i mene zbunjujes, jer sam pomislio da si zut i da se zaebavas, ali sad vidim da ti to iskreno dozivljavas neprekidno gutajuci pamfletizirani otpad iz stranke koji ti serviraju.

od srca su zato ne zameri, jer ti je svaki post na nivou dijagnoze f... smisli konstantu i sa njom nastupaj... ovako kad se rasplines sam sebi skaces u usta. cak i mene zbunjujes, jer sam pomislio da si zut i da se zaebavas, ali sad vidim da ti to iskreno dozivljavas neprekidno gutajuci pamfletizirani otpad iz stranke koji ti serviraju.

kzes napr..konstanta vucic je baja, ima coyones kao niko i macho je lik, zene kidaju na njega...i samo tako pises.

ako krenes sta je radio i sta radi, upadas u gomna ko u sremsko blato iz koga nema vadjenja.
:mazi: :mazi: :mazi:

i to zbog sendviča
a zamisli da im daje pljeske pa bog bi bio :D

Nije bilo potrebe za argumentima, sam si sve objasnio. Ne razumeš pitanje možda? Hajmo neko drugo, može? Objasni rušenje u Savamali, blokadu prolaza građanima, neodazivanje policije na više poziva, vezivanje čoveka koji je preminuo, a sve od strane maskiranih izvršitelja koji do dana današnjeg, ne da nisu kažnjeni, već je u njihovu odbranu lično stao tvoj voljeni.

Hajde, sad me pitaj opet šta hoću tu da mi objasniš.
Које ти доказе имаш за све што си навео, сем пропаганде са Н1 и нове СС?

Back