Da li je Vučić genijalan?

Srbija od Nemanje i Dušana nije na svom čelu imala tako sposobnog državnika kao što je to Aleksandar Vučić. Lično ga ni sam ne volim, poznajem ga i znam koliko je ljigav i prevrtljiv, ali ono što je on učinio za Srbiju - bukvalno ju je izvukao iz gliba u koji je sve dublje tonula, zahvaljujući drugosrbijancima koji su bili na vlasti posle 5-o oktobarskog puča, ta belosvetska bagra je uništila Srbiju, a Vučić je, neumorno, hrabro i znalači, uspravi Srbiju, zaposlio Srbe i Srbiji je vratio ugled koji pre toga nije imala ... Vučić jeste genije - to činjenice potvrđuju!
Još uvek nisam siguran jesu li ljudi poput tebe drogirani, psihički oboleli, plaćeni agenti/botovi, ili jednostavno do te mere pokvareni.

Još uvek nisam siguran jesu li ljudi poput tebe drogirani, psihički oboleli, plaćeni agenti/botovi, ili jednostavno do te mere pokvareni.
А зашто би неко ко подржава Вучића обавезно морао да буде ,,пијан", ,,дрогиран", ,,луд", или ,,покварен"??
Зашто не би могао да буде једноставно човек који подржава Вучића и његову политику и ко има демократско право на то?

Чему та потреба да вређате, етокетирате и омаловажавате политичке неистомишљенике?

А зашто би неко ко подржава Вучића обавезно морао да буде ,,пијан", ,,дрогиран", ,,луд", или ,,покварен"??
Зашто не би могао да буде једноставно човек који подржава Вучића и његову политику и ко има демократско право на то?

Чему та потреба да вређате, етокетирате и омаловажавате политичке неистомишљенике?
samo kompletan idiot moze da brani stranacke prostorije kada se zna da je predsednik predsednik svih gradjana ali vidimo da to nikad nije bio niti namerava da bude...kako rece, studente placa hrv. obavestajna sluzba... vidi se da mu je sin neki ozbiljan student :lol:

Objasni politiku ustupanja RTB Bor Kinezima. Kad budeš objasnio to, imam još cirka 50 stvari koja takođe vape za objašnjenjem.

kako bih ti rekao ako je uvrezeni manihejski odraz srbstva ono sto ti lupetas na ovom forumu sa svojim parolasenjem 0/24, e onda nisam. :lol:

ovo je novo, posle ustase, balije i cega sve ne ...da sam sad jos i autosovinista :hahaha:
1733658571376.jpeg

:super::super:

Back