- Poruka
- 76.576
Апсолутно.Sve je to šljam za kojeg ni najrođeniji nikada neće glasati ...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Апсолутно.Sve je to šljam za kojeg ni najrođeniji nikada neće glasati ...
ja rekoh sta rekoh, a za bajke i sf price je na krstarici zaduzen obicno utorak vece.Kako uopšte možeš da pričaš o nekome koga ne poznaješ? Kolegu Šešelja sam upoznao daleke 1986. godine... Da ne bude zabune - Laufer zna više od BIA-a i CIA-e, zajdeno ...
ti brines samo za njam, njam.Не бринем ја за Амере, већ за Србију коју би ови које сам навео урнисали.
Još uvek nisam siguran jesu li ljudi poput tebe drogirani, psihički oboleli, plaćeni agenti/botovi, ili jednostavno do te mere pokvareni.Srbija od Nemanje i Dušana nije na svom čelu imala tako sposobnog državnika kao što je to Aleksandar Vučić. Lično ga ni sam ne volim, poznajem ga i znam koliko je ljigav i prevrtljiv, ali ono što je on učinio za Srbiju - bukvalno ju je izvukao iz gliba u koji je sve dublje tonula, zahvaljujući drugosrbijancima koji su bili na vlasti posle 5-o oktobarskog puča, ta belosvetska bagra je uništila Srbiju, a Vučić je, neumorno, hrabro i znalači, uspravi Srbiju, zaposlio Srbe i Srbiji je vratio ugled koji pre toga nije imala ... Vučić jeste genije - to činjenice potvrđuju!
pijan od ljubavnog vikenda,... tako je u sloveniji kad dodje vikend, svi se uroljaju ko dupeta i povracaju gde stignu.Još uvek nisam siguran jesu li ljudi poput tebe drogirani, psihički oboleli, plaćeni agenti/botovi, ili jednostavno do te mere pokvareni.
Уздржи се од своје србомржње!ti brines samo za njam, njam.
ko sto krstan brine
Da bi bio siguran, u bilo šta, moraš da budeš sve ono što ti nisi - vrhunski obrazovan, informisan i, naravno, sa bogatim životnim iskustvom ...Još uvek nisam siguran jesu li ljudi poput tebe drogirani, psihički oboleli, plaćeni agenti/botovi, ili jednostavno do te mere pokvareni.
svoje polucije o srbomrznji ostavi za slucajni upad medju studente kada zuris na porodjajУздржи се од своје србомржње!
А зашто би неко ко подржава Вучића обавезно морао да буде ,,пијан", ,,дрогиран", ,,луд", или ,,покварен"??Još uvek nisam siguran jesu li ljudi poput tebe drogirani, psihički oboleli, plaćeni agenti/botovi, ili jednostavno do te mere pokvareni.
ovo poslednje nesumniivoDa bi bio siguran, u bilo šta, moraš da budeš sve ono što ti nisi - vrhunski obrazovan, informisan i, naravno, sa bogatim životnim iskustvom ...
Ово што ти пишеш је чист аутошовинизам! Ако си уоште Србин...!svoje polucije o srbomrznji ostavi za slucajni upad medju studente kada zuris na porodjaj
samo kompletan idiot moze da brani stranacke prostorije kada se zna da je predsednik predsednik svih gradjana ali vidimo da to nikad nije bio niti namerava da bude...kako rece, studente placa hrv. obavestajna sluzba... vidi se da mu je sin neki ozbiljan studentА зашто би неко ко подржава Вучића обавезно морао да буде ,,пијан", ,,дрогиран", ,,луд", или ,,покварен"??
Зашто не би могао да буде једноставно човек који подржава Вучића и његову политику и ко има демократско право на то?
Чему та потреба да вређате, етокетирате и омаловажавате политичке неистомишљенике?
Objasni politiku ustupanja RTB Bor Kinezima. Kad budeš objasnio to, imam još cirka 50 stvari koja takođe vape za objašnjenjem.А зашто би неко ко подржава Вучића обавезно морао да буде ,,пијан", ,,дрогиран", ,,луд", или ,,покварен"??
Зашто не би могао да буде једноставно човек који подржава Вучића и његову политику и ко има демократско право на то?
Чему та потреба да вређате, етокетирате и омаловажавате политичке неистомишљенике?
kako bih ti rekao ako je uvrezeni manihejski odraz srbstva ono sto ti lupetas na ovom forumu sa svojim parolasenjem 0/24, e onda nisam.Ово што ти пишеш је чист аутошовинизам! Ако си уоште Србин...!
ne razumes ti tajni plan koji dule u poverenju zna jer ide od usta do usta na mesnim odborimaObjasni politiku ustupanja RTB Bor Kinezima. Kad budeš objasnio to, imam još cirka 50 stvari koja takođe vape za objašnjenjem.
A, ti me poznaješ, pa znaš šta ja jesam i šta nisam?Da bi bio siguran, u bilo šta, moraš da budeš sve ono što ti nisi - vrhunski obrazovan, informisan i, naravno, sa bogatim životnim iskustvom ...
krstan je pesnik i ja ga razumem kako se nesretno razocarao u svog intimusa aleka kome je verovao vise nego sebi, ali mora da radi za njega ,jer izmedju umetnosti i njam njama ovo drugo uvek preovlada.A, ti me poznaješ, pa znaš šta ja jesam i šta nisam?
kako bih ti rekao ako je uvrezeni manihejski odraz srbstva ono sto ti lupetas na ovom forumu sa svojim parolasenjem 0/24, e onda nisam.
ovo je novo, posle ustase, balije i cega sve ne ...da sam sad jos i autosovinista
Шта желиш ту да ти објасним?Objasni politiku ustupanja RTB Bor Kinezima. Kad budeš objasnio to, imam još cirka 50 stvari koja takođe vape za objašnjenjem.
Сматраш да је рушење и демолирање страначких просторија (било која сад странка да је у питању) нормално понашање?samo kompletan idiot moze da brani stranacke prostorije
jel to ono u un kada je mahao zastavom sav unesrecen jer je bila poslednja odbrana njegove mudre politike
ovaj post je slika kada radikal navuce odoru majke tereze i pocne da te blagosliljaСматраш да је рушење и демолирање страначких просторија (било која сад странка да је у питању) нормално понашање?
Јел си ти ликовао када су изгласали срамну резолуцију против Срба?jel to ono u un kada je mahao zastavom sav unesrecen jer je bila poslednja odbrana njegove mudre politike
zar zaista mislis da su svi politicari na zapadu potkupljivi da ce se primiti na mito koji sns deli sakom i kapom svima