DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 51.622
Zuljevi dodju i prodju a obraz tesko moze da se opere od necistoce, poganstine i korupcije koja je kostala ljude zivota.Sta ostane kad pumpas pumpas i pukne balkon
Samo zulhevi haha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zuljevi dodju i prodju a obraz tesko moze da se opere od necistoce, poganstine i korupcije koja je kostala ljude zivota.Sta ostane kad pumpas pumpas i pukne balkon
Samo zulhevi haha
Мислим да лаже, јер прође преко 2 месеца од најавеMislis nece kaze ili vec unapred se proglasava lazovom ako kaze .
То је СНС лик намерно дигао ценуJel neko nekog tera da placa par stotina evra za neki glupi smestaj?
Balon balon.балон мајку му!
мада је вама балкон тј надстређница у глави као ноћна мора
Ma nebitno ...danas sam video veliki grafit na jednoj kuci da ispadne kao da su protestanti napisali to a znam da nisu.То је СНС лик намерно дигао цену
nisi mnogo pogresilaBalon balon.
misli brze pa ne obracam.paznju da li sam.ubola pravo slovo.
Ako.obratim.paxnju ode misao haha
A na primer kaze i bude istina to sto kaze.Мислим да лаже, јер прође преко 2 месеца од најаве
E sad isto kaxes ko visekrunanisi mnogo pogresila
pao balkon, napravljen na nadstresnici i doso vam glave
то су исти морони који су цртали "милица лажљивица", "милош француз" итдMa nebitno ...danas sam video veliki grafit na jednoj kuci da ispadne kao da su protestanti napisali to a znam da nisu.
Па, кад буде рекао, можемо разматрати.A na primer kaze i bude istina to sto kaze.
Milica udbasica i jeste lazljivica to nije nista pogresno, ovaj drugi i jeste "francuz" zbog drzavljanstva ali ni to nije poenta vec je poenta gde se i na sta pisu ti grafiti.то су исти морони који су цртали "милица лажљивица", "милош француз" итд
Ма, јасно, него су графити моронски. Као да их је смишљао Тома МонаMilica udbasica i jeste lazljivica to nije nista pogresno, ovaj drugi i jeste "francuz" zbog drzavljanstva ali ni to nije poenta vec je poenta gde se i na sta pisu ti grafiti.
E sad isto kaxes ko visekruna
Циркуска представа се не прекида
Pogledajte prilog 1687065
Mislis nece kaze ili vec unapred se proglasava lazovom ako kaze .
Alo kad ce ostavka?