DarkMoon
Buduća legenda
- Poruka
- 45.721
Teski su, mislio Mile da muze Djokovice, al malo sutra.kaze Dodik da je mali dobar decko, al za biznis su bas teski
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Teski su, mislio Mile da muze Djokovice, al malo sutra.kaze Dodik da je mali dobar decko, al za biznis su bas teski
Mackoni mnogo ga tupis, i ja da sam na njegovom mestu ne bih se okrenuo u ovoj smrdljvoj vucicevoj rupcagi.U Monaku živi zato što igra na turnirima u Španiji, Kini i USA? Kao da bude bliže?
Kako ograničeno rezonovanje imaš, da te ne uvredim...ne znam kako drugačije da ti napišem
njih će ona takozvana teniska asocijacija da ih proglasi dopingovanimAko npr Medvedev ili Zverev budu broj 1 i 2 njih ces proglasiti dopingovanim igracima, da se kladimo?
Pitaj ljude koji su radili u restoranima familije Đoković, veruj mi da će mnogo gore od Mileta da ih pljuju.Teski su, mislio Mile da muze Djokovice, al malo sutra.
Ali zato bi mi preCednik bio veoma drag prijatelj sa kojim ću se srdačno grliti svakom prilikom jer je korisno za biznis?Mackoni mnogo ga tupis, i ja da sam na njegovom mestu ne bih se okrenuo u ovoj smrdljvoj vucicevoj rupcagi.
preCednik nije mu dao ni približno kao oni šeiciAli zato bi mi preCednik bio veoma drag prijatelj sa kojim ću se srdačno grliti svakom prilikom jer je korisno za biznis?
Licemerstvo level 1000.
Nije dobro....ne znam šta će bitinjih će ona takozvana teniska asocijacija da ih proglasi dopingovanim
ne može se prenabregnuti fakt da je Sinner uhvaćen na delu
1% ili 0,0000001% , sve jedno, nedozvoljena supstanca je _ne dozvoljena _, i kraj priče
drugima bi nakačili najmanje po 2 godine suspenzije
ne treba to tako, ali novac ne pita ni šta ni kako
Neko je napisao da su teški misleći na porodicu, zar ne? I da je Mile zao jer je hteo da ih iskoristi a oni su fantastični ljudi i neiskvarene duše.e sad me stavljate u dilemi, ko igra taj tenis Novak ili njegov otac
Ali ga voli kao da mu je brat rođeni. Zašto to?preCednik nije mu dao ni približno kao oni šeici
ni ja ,,,ali vreme će pokazati koliko je pametan , da ode sa scene kao velikan , i s' remenom na vreme da se pojavi na neki dooobro plaćeni turnir , ili če ga pomrčina pojestiNije dobro....ne znam šta će biti
besplatna reklama i za jednog i za drugogAli ga voli kao da mu je brat rođeni. Zašto to?
Reklama za Đokovića je da se slika sa Vučićem? Auuubesplatna reklama i za jednog i za drugog
sada su na vrhuncu slave i moći
samo koriste trenutnu situaciju
, onaj što mu ruke kao šibice i servira sa 250 na sat )))ali ga je Janik ponovo olupao
pa narod je izabrao Vučića nisam jaReklama za Đokovića je da se slika sa Vučićem? Auuu
Po tebi bi onda samo ovi sa debelim rukama mogli da serviraju jako? Mašiš poentu za ceo kilometar ako ne i više, onaj što mu ruke kao šibice i servira sa 250 na sat )))
Hahahah, ucenjen narod i dovedeni birači iz Bosne. Samo što to ni Nolo ni ti ili ne znate ili ne želite da znate...pa narod je izabrao Vučića nisam ja
ma imam ja svoje brige ovde u MKD , i stvarno ne bih ulazio u te vodeHahahah, ucenjen narod i dovedeni birači iz Bosne. Samo što to ni Nolo ni ti ili ne znate ili ne želite da znate...
koja je poenta u tom Sinneru, taj nema ni P od poentePo tebi bi onda samo ovi sa debelim rukama mogli da serviraju jako? Mašiš poentu za ceo kilometar ako ne i više
Nemoj sad da bežiš od teme, nemaju debele ruke veze sa servisom, Karlović je kao bio napucan? Sve je to eksplozivnost i poluge veruj mikoja je poenta u tom Sinneru, taj nema ni P od poente
mačkoni, malo bolje znam anatomiju i fiziologiju, do određene granice sve je pravoproporcionalno , jačina udarca je ekvivalent količini muskulne mase , nije ovo neka atomska fizikaNemoj sad da bežiš od teme, nemaju debele ruke veze sa servisom, Karlović je kao bio napucan? Sve je to eksplozivnost i poluge veruj mi