Da li je vrijeme da Nole ode u peMziju?

Zasto Moderacija dopušta trolovanja silna Spamovanje teme?

Tema i pitanje u njoj je jasno a mrzitelji noleta na svaki njegov pomen temu okreću na sasvim treće...

Da se vratimo temi.

NIJE VREME ZA PENZIJU ali jeste za manji ritam i fokus na bar još jedan grend slem da se zaokruzi 25ti!!!

Biznis je to ljudi veliki... On ulaskom U još koje polufinale uzme lepu lovu a kamoli finale...
Čekajte 25 gren slem onda moze...

Mozda posle Australija open...

Dok ne uzme jos jedan....

NESRBINE pukni od muke. To je sve sto mozete jer nilako ne mozete da prihvatite da je NAJUSPEŠNIJI TENISER SVIH VREMENA - SRBIN!
S kojim pravom *****o tome da ja nisam Srbin, ulizice?
kada je dao para za poplave bakirovoj brigadi u pederaciji onda su dzihadlije u regionu veličale ga na sav glas "Bravo nole ljudino!

Al kada je uzo 22 grend slem mrznja nije mogla da se sakrije.... Pa još dva...
Tako sam se potresao da nisam mogao da spavam :cepanje:
I svi isto prduckate na klihomaniji kao ti...
Potpuno isto
Te igra sporo, te davi.... Te alkaraz ga smazo (sto je i normalno da ga dobije mladić od 20 god)
Davi, igra defanzivni antitenis...na momente je odvratan za gledanje. Ima i dobrih poteza ali ne puno.
Zato mi je posebno zadovoljstvo kada ga nalupa neki ofanzivni igrač koji rizikuje udarce i puni ga vinerima. Ako počne da psuje članove svog tima u boksu to mi je dodatni bonus :lol:
A onda još i zlato na OI u parizu u NADREALNOM PERFEKTNOM MEČU OBOJICE...
I SRPSKA ZASTAVA NA SRED TV EKRANA HIMNA BOZE PRAVDE i Nolo kako sa zastavom i tri prsta sa zlatnom medaljom u ustima igra kolce...
Bolje da su mu himnu Monaka pustili. U srbiji provede manje dana godišnje nego ja što provedem u Švedskoj i Danskoj :lol:
Plaćanjem poreza pomaze srbiju? Svasta. Pomaze samo lopove na vlasti bez obzira koji su...
Kad ocu da pomognem odnesem lovu tamo na lice mesta i na racun ustanova... Kolko je samo para dao na aparate u medicini na bolnice, vrtiće....
Zašto lopova podržava svojim dolaskom na kanabe i to više puta? Gde je petlja da odbije AV-a? Nema.
NESRBINE mos ga cmokis znas vec gde....
S kojim pravom *****o tome da ja nisam Srbin, ulizice?

Poslednja izmena od moderatora:
S kojim pravom laješ o tome da ja nisam Srbin, ulizice?

Tako sam se potresao da nisam mogao da spavam :cepanje:

Davi, igra defanzivni antitenis...na momente je odvratan za gledanje. Ima i dobrih poteza ali ne puno.
Zato mi je posebno zadovoljstvo kada ga nalupa neki ofanzivni igrač koji rizikuje udarce i puni ga vinerima. Ako počne da psuje članove svog tima u boksu to mi je dodatni bonus :lol:

Bolje da su mu himnu Monaka pustili. U srbiji provede manje dana godišnje nego ja što provedem u Švedskoj i Danskoj :lol:

Zašto lopova podržava svojim dolaskom na kanabe i to više puta? Gde je petlja da odbije AV-a? Nema.
S kojim pravom laješ o tome da ja nisam Srbin, ulizice?
NE SPAMUJ TEMU!

Dobri gospodine Manga, Smarti il ko već Aj u uvedite red na temu.

@Manga Hilux @Smarti
Pitanje je jasno :
DA LI JE VREME ZA PENZIJU?

i kraj priče!

Ova bolesna opsesija i mrznja Djokovica od strane mačkonija je degutantna i dokle će više da SPAMUJE TEME sa Kosovom, pričom o porezu....

Dokle bre???
Ako ne rešite ovo moraćemo pozivamo više instance....

NE SPAMUJ TEMU!

Dobri gospodine Manga, Smarti il ko već Aj u uvedite red na temu.

@Manga Hilux @Smarti
Pitanje je jasno :
DA LI JE VREME ZA PENZIJU?

i kraj priče!

Ova bolesna opsesija i mrznja Djokovica od strane mačkonija je degutantna i dokle će više da SPAMUJE TEME sa Kosovom, pričom o porezu....

Dokle bre???
Ako ne rešite ovo moraćemo pozivamo više instance....
A ne buniš se na ovog što me vređa već koliko postova? Smeta ti istina izgleda, golube.

tema je , DA LI JE VREME ZA PENZIJU

vi srbomorsci ,mrzitelji noleta na pomen njegovog imena svaku temu okreces na kosovo, srbiju....
ocita fobija.

Drzi se teme. Tvoju nepodnosljivost prema djokovicu kanalisi na neke teme eventualno o tome...
Ja sam napisao svoj stav o njegovoj penziji, a to što si ti zaslepljen pa ne čitaš detaljno nego se samo kačiš na pojedine reči to je tvoj problem.
Može da igra do 40. ili do 50. godine ali pitanje je samo kako će biti rangiran. Ako želi da ode u penziju a da ispada na svakom turniru i da deset igrača ima pozitivan skor protiv njega to je njegova stvar, ali dosta može da naruši sliku o njemu kao GOAT-u (za pojedine fanove tenisa).

Ja sam napisao svoj stav o njegovoj penziji, a to što si ti zaslepljen pa ne čitaš detaljno nego se samo kačiš na pojedine reči to je tvoj problem.
Može da igra do 40. ili do 50. godine ali pitanje je samo kako će biti rangiran. Ako želi da ode u penziju a da ispada na svakom turniru i da deset igrača ima pozitivan skor protiv njega to je njegova stvar, ali dosta može da naruši sliku o njemu kao GOAT-u (za pojedine fanove tenisa).
jos jedan gren slem

da zaokruzi na 25

Време је кад организам каже. Ако може још да игра нека игра, не мора све да осваја и даље али нека буде у врху. Није он пи*ка па да се повлачи само да би ето избегао да га неко млађи развлачи на терену. Има тај да гура до послењег атома. Зато је и најбољи икад, због таквог каракетар.

Вечни шампион спорта, највећи спортиста свих времена и човек који је потукао западни свет у њиховом изуму - тенису. Зато га мрзе и зато ће кад једног дана оде на она свет његова легенда временом и генерацијама бити све већа и већа

Zato je i otišao na zapad,u centar trule elite da živi. Zato što su mu mrski :D
Па нормално да ће тамо да живи кад тамо игра. И Александар Велики је живео у Персији иако су тамо били непријатељи које је поразио. Нађи бољи аргумент да омаловажиш брата Србина који није заслужио то ни по једном једином основу осим по основу наше старе добре традиције и миту о "Српском казану" који је, доста пута се испоставило, истинит.

Па нормално да ће тамо да живи кад тамо игра. И Александар Велики је живео у Персији иако су тамо били непријатељи које је поразио. Нађи бољи аргумент да омаловажиш брата Србина који није заслужио то ни по једном једином основу осим по основу наше старе добре традиције и миту о "Српском казану".
U Monaku živi zato što igra na turnirima u Španiji, Kini i USA? Kao da bude bliže? :cepanje:
Kako ograničeno rezonovanje imaš, da te ne uvredim...ne znam kako drugačije da ti napišem :mazipsa:

U Monaku živi zato što igra na turnirima u Španiji, Kini i USA? Kao da bude bliže? :cepanje:
Kako ograničeno rezonovanje imaš, da te ne uvredim...ne znam kako drugačije da ti napišem :mazipsa:
Јел знаш која је процедура да из Београда путује тамо ? Ја не знам али ако сам ограничен било би лепо да појасниш

Уосталом у Београду поред таквих другосрбијанаца попут тебе не би имао никакав мир, а да живи негде другде у Србији било би незгодно путовати јер чак да путује и из самог Београда то је велика процедура, а камо ли из остатка Србије. Зато је одабрао најбољу базу, тамо где га нико не зна и ти си добар пример који потврђује да је одаброа право место јер такви хејтери попут тебе вероватно не воле ни себе

Јел знаш која је процедура да из Београда путује тамо ? Ја не знам али ако сам ограничен било би лепо да појасниш

Уосталом у Београду поред таквих другосрбијанаца попут тебе не би имао никакав мир, а да живи негде другде у Србији било би незгодно путовати јер чак да путује и из самог Београда то је велика процедура, а камо ли из остатка Србије. Зато је одабрао најбољу базу, тамо где га нико не зна и ти си добар пример који потврђује да је одаброа право место јер такви хејтери попут тебе вероватно не воле ни себе
Tebi je baš dobro u tom imaginarnom balonu koji si stvorio oko sebe. Čuj dobro, odlično ti je :lol:

Koja crna procedura, ja sam sa BG aerodroma leteo u pola zemalja Evrope bez ikakvih problema, ja kao običan građanin. A ovaj sa puno para bi kao imao problema? Tek sad sam siguran da svoj imaginarni balon nisi godinama napuštao. Živiš u svojoj fantaziji, dečko.

Znači hejteri su u Srbiji a u Monaku su njegovi pravi poštovaoci i fanovi, sa onog mrskog zapada koji ga prezire? Ovakav autogol ne pamtim da je neko sebi zabio :cepanje:

Tebi je baš dobro u tom imaginarnom balonu koji si stvorio oko sebe. Čuj dobro, odlično ti je :lol:

Koja crna procedura, ja sam sa BG aerodroma leteo u pola zemalja Evrope bez ikakvih problema, ja kao običan građanin. A ovaj sa puno para bi kao imao problema? Tek sad sam siguran da svoj imaginarni balon nisi godinama napuštao. Živiš u svojoj fantaziji, dečko.

Znači hejteri su u Srbiji a u Monaku su njegovi pravi poštovaoci i fanovi, sa onog mrskog zapada koji ga prezire? Ovakav autogol ne pamtim da je neko sebi zabio :cepanje:
.I.

Hahaha...šta si ti radiš u policiskoj stanici u kaluđerici!?
Kao pola foruma što je?
Ti mi deluješ da uzimaš i bilduješ pa braniš špansko italijanski eu labaratorij.
Spusti se bre malo na zemlju lebdiš.
Nisam pandur, inženjer sam.
Nikad nisam bio pobornik hemije ali sam dosta trenirao i poznavao dosta hemičara. Uglavnom je očigledno kad se neko puca hemijom.
Svi oni kad prestanu se izduvaju i izgledaju gore nego pre uzimanja hemije.
S obzirom da ništa nisam koristio od tih stvari, meni je ostalo barem 90% izgrađenih mišića s tim da sam se ugojio sveukupno :D

Back