Marty Misterija
Elita
- Poruka
- 22.425
Ako Dodik do kraja ovog mandata ne sprovede taj dugo najavljivani referendum...nek se nosi u tri lepe...
Bilo bi lepo sledece godine..za 20-godisnjicu proglasenja RS . Pa ni Hrvatska nije starija, a slicno i izgleda
Uh, kol'ka ce nam biti granica sa Kroatima !
Ahaha...Baranja i Subotica.Pre ćete se vi vratiti Mađarima da vam objasne sve što vam nije jasno.A tek žabari...vratite se u majcino krilo...
I zadužiće po kontejner pošto im dobro stoji.Svi Hrvati ce biti granicari![]()
Ahaha...Baranja i Subotica.Pre ćete se vi vratiti Mađarima da vam objasne sve što vam nije jasno.A tek žabari...
Hvala.'es ti normalan,ja to ne radim mada je jedan od njih oduvek išao na te liturgije.Lepo sam ti napisao da sam ateista al' ne vredi moraću na nemeckom.misko,sreCan bozic,sa malim zakasnjenjem..
i,jesi li vodio Hrvatske zetove u hram na bozicnu liturgiju?
Hvala.'es ti normalan,ja to ne radim mada je jedan od njih oduvek išao na te liturgije.Lepo sam ti napisao da sam ateista al' ne vredi moraću na nemeckom.
To ne znači da ću uvek da idem u crkvu.Tamo idem kad treba da se ide a ne kad se okupljaju novokomponovani vernici koji sada ispadaju iz svakog kontejnera.Npr. uđeš u crkvu a tamo devojke u minićima i kockasti tipovi čiji je jedini bog utoka.Sa takvima nemam šta da tražim u crkvi,ni na ulici niti bilo gde.i ja sam ateista,misko.ali postujem te blagdane jer su dio folklora moga Hrvatskoga naroda.ti kao pravi srbenda bi trebao slicno...
To ne znači da ću uvek da idem u crkvu.Tamo idem kad treba da se ide a ne kad se okupljaju novokomponovani vernici koji sada ispadaju iz svakog kontejnera.Npr. uđeš u crkvu a tamo devojke u minićima i kockasti tipovi čiji je jedini bog utoka.Sa takvima nemam šta da tražim u crkvi,ni na ulici niti bilo gde.
A tek kako izgleda karta Srbija +Srpska sa jedne strane a croatia sa druge a FBiH između dva ljudoždera se skupila ko lopta
Kako se Dodo vrti sa Čovićem - možda bude Hrvatska+RS .. sreća pa ih Hrvatska neće ..