FDDD
Poznat
- Poruka
- 7.069
Radiš kuću a ja radim u Nemačkoj pa bolje znam. To o čemu ti pričaš ima, nije da nema, mada su i tom slučaju satnice prenapumpane, onako da bude masnija priča.A, kako odmah znaš ko mi je objasnio?
Radim kuću već 4 godine,... pa sam na čekanju, da se koji dobar majstor vrati iz Nemačke,.. i da ih privolim da i kod mene nešto odrade ( cena je ovde 7 eura sat,.. a izađe 8)
A, ti tvoji nazovi majstori su tamo, verovatno pomoćnici, koji su pretprošle godine imali 10 eura na sat, a prošle oko 12 eura. . Inače su Nemci do prošle godine više plaćali majstore ako su iz Hrvatske, ali prošle godine su istu cenu davali i našima.
,.. i inače ne čitam Kurir,.. ima već 15-ak godina![]()
Ti što tako rade ili rade na crno pa imaju takvu satnicu ili rade recimo za hrvatsku firmu ali tu su opet manje satnice nego na crno. Znaš dobro koje su mane rada na crno. Ako te uhvate dobiješ kaznu i zabranu, da ne kažem šta se desi ako se povrediš. Gazda zna debelo da zakine i ne možeš mu ništa.
I o kojim ti satnicama pričaš, jel znaš šta je bruto a šta neto satnica? Ovde je sve izraženo u bruto satnici