~neverna~
Početnik
- Poruka
- 22
U vezi sam sa drugom iz detinjstva vec pola godine i sve savrsheno funkcionishe i u opshte ne smatram da to shto se znamo godinama moze da bude neki veci problem. Nazalost shvatila sam da to vecini predstavlja problem, naime moj brat se prekljuche smuvao sa svojom najboljom drugaricom, i vecina nashih prijatelja je napravolo chitavu frku od toga. ZASHTO????? Zar je to tako velika prepreka?
Pitam vas, a pitala sam josh jednu nashu drugaricu koja je najvishe negodovala. I evo koji su njeni argumenti: suvishe se dobro poznaju (ja mislim da je to super), poenta veze je izmedju ostalog i da parovi vremenom otkrivaju nove stvari o svom partneru (pa zar se to i ne deshava, ja sam otkrila sasvim drugu stranu mog dechka). To je to.....
Shta vi mislite
Pitam vas, a pitala sam josh jednu nashu drugaricu koja je najvishe negodovala. I evo koji su njeni argumenti: suvishe se dobro poznaju (ja mislim da je to super), poenta veze je izmedju ostalog i da parovi vremenom otkrivaju nove stvari o svom partneru (pa zar se to i ne deshava, ja sam otkrila sasvim drugu stranu mog dechka). To je to.....
Shta vi mislite