Da li je veličina bitna za ženski orgazam?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne verujem da neka žena može da bude sa nekim ko ima manji od 12cm i da kaže kako joj je super i da ne bi htela veći. Nekada i veliki ne može biti dobar ako njegov korisnik ne zna da barata njime. Po mom iskustvu je ženama bitna i veličina i tehnika ali im je dodatno bitno da li možeš jedno pola sata da joj ližeš i da pritom bude lepo zadovoljena.
ma one su ti kao policija po tom pitanju, ako je odlučio pisat kaznu možeš biti 200% uredan on će ti opet naći nešto. tako nekako i one, primjer je ova čiji sam video stavio, pa njoj kad nevalja nevalja joj nijedan.

toj nevalja ni veliki ni mali

IMG_20250408_184204.jpg

Ovog čoveka treba banovati, ja ovo ne mogu više da čitam
niko te ne tera, pri tom me ne treba banovati jer nisam preksio ni jedno pravilo, da si citao znao bi.. drugim recima smaras, mani me se.
Ja protiv tebe nista nemam, ne znam zasto sam ja tebi trn u oku, nije ti prvi put da me prozivas. I ukljuci malo IQ kad se spradam sprdam se, kad sam ozbiljan ne pisem takve stvari

niko te ne tera, pri tom me ne treba banovati jer nisam preksio ni jedno pravilo, da si citao znao bi.. drugim recima smaras, mani me se.
Ja protiv tebe nista nemam, ne znam zasto sam ja tebi trn u oku, nije ti prvi put da me prozivas. I ukljuci malo IQ kad se spradam sprdam se, kad sam ozbiljan ne pisem takve stvari
Ne mogu da odolim da prozivam takve kao ti, koji se hvale po netu, i to ne radiš iz sprdanja nego ozbiljno.
Sve to bih i mogao da zanemarim, ali tvoje putinofilstvo ne mogu. :D

Ne mogu da odolim da prozivam takve kao ti, koji se hvale po netu, i to ne radiš iz sprdanja nego ozbiljno.
Sve to bih i mogao da zanemarim, ali tvoje putinofilstvo ne mogu. :D
po netu? Buraz ja sam po netu debil, u oravom zivotu mi je mnogo lakse, gledas osobu osetis energiju i to, ovde je mlako, oprosti mi , i ne hvalim se naprotiv, pisem stvari kojih se stidim

Back