Da li je vaša duša živela prošli život?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
87.754
Ako vam se pojave sećanja koja vam se čine nepoznatim, iskusili ste ponavljajuće snove ili ste osetili neobjašnjivu vezu sa određenom istorijskom erom, ove pojave mogu sugerisati da je vaša duša prošla više života.

Da li sumnjate da ste možda živeli u prošlim životima?
Znate li neke od znakova da vam ovo nije prvi put na ovoj planeti?

1694364982089.png

Pogledajte komentare za neke od znakova.

Poslednja izmena:
Ako vam se pojave sećanja koja vam se čine nepoznatim, iskusili ste ponavljajuće snove ili ste osetili neobjašnjivu vezu sa određenom istorijskom erom, ove pojave mogu sugerisati da je vaša duša prošla više života.

Pogledajte prilog 1407946
Ne sumnjam,znam...

Strani jezici

Posedovanje sposobnosti da razgovara i razume jezik kojem pojedinac nikada nije bio izložen tokom svog sadašnjeg života može sugerisati vezu sa prošlim životom.

Slučajevi ovog fenomena su dokumentovani kroz istoriju, obuhvatajući priče o pojedincima koji su stekli sposobnost da govore na drugom jeziku nakon što su bili hipnotisani ili izašli iz kome.

1694367130692.png

Poslednja izmena:
Ne sa ove planete

Duše koje su prošle višestruke reinkarnacije mogu doživeti osećaj umora od života na Zemlji, često izražavajući čežnju za zaključenjem ciklusa.

Doživljaj osećaja odvojenosti od Zemlje i osećaja neuklapanja može se protumačiti kao manifestacija čežnje za ponovnim ujedinjenjem sa izvorom.

1694367289019.png

Poslednja izmena:
Saosećajnost

Saosećajni ljudi poseduju sposobnost da upijaju emocije, energiju i patnju onih koji su u njihovoj blizini, direktno se susrećući i dele osećanja drugih.

Ovo bi moglo sugerisati da je duša prošla kroz brojne reinkarnacije i da poseduje sposobnost da nadmaši individualno sopstvo, posežući da obuhvati druge.

1694367488557.png

Poslednja izmena:
Već viđeno (Déjà vu)

Iako se često pripisuje neurološkim faktorima, postoji verovanje da bi to moglo otkriti susrete iz prošlih života ili pružiti uvid u alternativne dimenzije, kao što su paralelni univerzumi.

Deža vu, senzacija poznata svima, obično je izazvana mirisima, zvucima, vizuelnim izgledom, ukusima i raznim drugim uticajima.

1694369003224.png

da.
bila sam veverica.
i to ovakva mala.
Cheeks Eating GIF

zasto?
-kad jedem punim obraze hranom
-prijatelji kazu da jedem brzo kao veverica
-kazu da ih podsecam na vevericu
-skupljam zalihe hrane za svaku zimu od kad znam za sebe sto je ostalima urnebesno smesno (uglavnom su te zalihe pakovani vafli i doritos)
-mogu da se popnem na drvo. . . ali ne znam da sidjem
-mogu da pevam kao veverice iz filma Alvin and the chipmunks
day getting GIF

-obozavam orahe, lesnike, bademe.... nutellu :hahaha:

Pogledajte prilog 1407946

Pogledajte komentare za neke od znakova.
Sećam se gradnje piramida, Atlantide, Lemurije.
Sada, da li je iz nekog filma koji sam gledao kao dete ili je reinkarnacija, ko će ga znati.

Back