R robivek Elita Poruka 18.592 04.01.2026. u 14:10 - Da li je vantelesna oplodnja greh? #26 .Gogilli.: @robivek subotarčiću, odmaraš li ti nekada ono barem subotom Kliknite za proširenje... Subotom odmaram ali u radne dane radim,mora se za hlebac,sta ces. Mora da sam ti nedostajala čim si doleteo brzinom svetlosti Kliknite za proširenje... Jes' vala,sto jest - jest.
.Gogilli.: @robivek subotarčiću, odmaraš li ti nekada ono barem subotom Kliknite za proširenje... Subotom odmaram ali u radne dane radim,mora se za hlebac,sta ces. Mora da sam ti nedostajala čim si doleteo brzinom svetlosti Kliknite za proširenje... Jes' vala,sto jest - jest.
.Gogilli. najbolja VIP Poruka 16.585 04.01.2026. u 14:12 - Da li je vantelesna oplodnja greh? #27 robivek: Subotom odmaram ali u radne dane radim,mora se za hlebac,sta ces. Kliknite za proširenje... Pa zarađuješ na forumu robivek: Jes' vala,sto jest - jest. Kliknite za proširenje... Znam
robivek: Subotom odmaram ali u radne dane radim,mora se za hlebac,sta ces. Kliknite za proširenje... Pa zarađuješ na forumu robivek: Jes' vala,sto jest - jest. Kliknite za proširenje... Znam
R robivek Elita Poruka 18.592 04.01.2026. u 14:15 - Da li je vantelesna oplodnja greh? #28 .Gogilli.: Pa zarađuješ na forumu Kliknite za proširenje... I ne samo to vec smo od Krste dobili i k15 i povisicu za Novu godinu stoga dobro je,gura se nekako na forumu...
.Gogilli.: Pa zarađuješ na forumu Kliknite za proširenje... I ne samo to vec smo od Krste dobili i k15 i povisicu za Novu godinu stoga dobro je,gura se nekako na forumu...