da li je Valjevo grad pred izumiranjem

indeks:
Istovremeno, ovde govorimo o temi koja zahteva jedno izuzetno razmisljanje i zalaganje svih nas koji ovim putem zelimo da obrazlozimo probleme nase danasnjice, pa i grada Valjeva uopste. Takva tema zahteva jednu neprikosnovenu ozbiljnost, koja je potrebna ukoliko zelimo da nam nekada bude bolje. Ali, posto je toliko ljudi koji nikada ozbiljnost nisu shvatali kao najvazniju karakteristiku coveka uopste, ne verujem da ce nam skoro biti bolje, a to se upravo vidi preko glupih komentara onih koji misle da su mnogo pametni.

indeks:
:D Po svemu sudecim, a po ovome sto si nam ti ovde napisao, ti me izuzetno podsecas na jednu vrlo plemenenitu zivotinju.......... a to je konj!!!!
Ha, Ha, Ha, Ha.
:) :P Ja mislim da pre tvoji tata i mama ne znaju takvog konja imaju u kuci!!!! :D :D :D :D

indeks:
:P Mislim da to nije tacno!!! Zivim u Valjevu od malih nogu, a sada ih imam 19. Valjevo kao grad ako posmatramo sa aspekta razvoja privrede je propao, sto licno mislim da moze da se popravi, ukoliko bi na celo opstinske vlasti dosao neko koga bi razvoj grada zanimao, a ne samo korist od svega toga. Znamo na cemu se zasniva nasa politika danas, pa nam to govori uopste stanje nase drzave, a jos kada pogledamo nasu celu zemlju u odnosu na Evropu, i razvijenost nase privrede, mislim da smo mi svi skupa u jednom, blago receno, haosu. Zbog toga ne treba se pitati zasto je Valjevo danas u takvoj situaciji!!!
Zito se zeleni......pre nego uzuti... 8)

Back