D
Drasko
Gost
Dragi moji Valjevci ,izgleda da cemo doziveti sudbinu Bora i Majdanpeka ,kako to spreciti?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samim tim,rodice se jos vise seljaka i preplavice ono malo normalnih ljudibojan:naredite tetama na trafikama da probuse kondome!!!
crazy:samim tim,rodice se jos vise seljaka i preplavice ono malo normalnih ljudibojan:naredite tetama na trafikama da probuse kondome!!!
Drasko:Dragi moji Valjevci ,izgleda da cemo doziveti sudbinu Bora i Majdanpeka ,kako to spreciti?
Anonymous:Drasko:Eto, cim ja odem iz tog grada, sve se sjebe!!! Tijana
crazy:samim tim,rodice se jos vise seljaka i preplavice ono malo normalnih ljudibojan:naredite tetama na trafikama da probuse kondome!!!
_Valjevac-X_:ovo je strasno nijedna riba nece da se tuca
svaka je umislila da je neka riba cak i posle 5 meseci veze nece nijedna sex da li je to moguce
Ribe koje su za nek se jave obavezna slika sone014@verat.net[/i]
indeks:Mislim da to nije tacno!!! Zivim u Valjevu od malih nogu, a sada ih imam 19.
vuk_:A shta ako neko sa 19 godina nema smisla za humor?
Valjevo kao grad ako posmatramo sa aspekta razvoja privrede je propao (shto znachi da nije mrtav zar ne?), sto licno mislim da moze da se popravi ( E ako ti tako kazesh onda je to tako!), ukoliko bi na celo opstinske vlasti dosao neko koga bi razvoj grada zanimao, a ne samo korist od svega toga (oh kakva mudrost, ja sam odushevljem "izuzetnim razmishljanjem").
Znamo na cemu se zasniva nasa politika danas (na chemu, please objasni nam), pa nam to govori uopste stanje nase drzave (tj zasniva se dakle na politici siromashtva, korupcije, kriminala itd itd...) a jos kada pogledamo nasu celu zemlju u odnosu na Evropu, i razvijenost nase privrede, mislim da smo mi svi skupa u jednom, blago receno, haosu (ah kakvo zapazanje!Ne, ja sam zaista odushevljen dubinom i vrcavoshcu ove, pre svega kritichki i studiozno, izuzetne analize) .
Zbog toga ne treba se pitati zasto je Valjevo danas u takvoj situaciji!!! (zakljuchak dostojan Hegela, "obrazlozenje najvaznijih problema danashnjice je zavrsheno.A iznesena su pre svega ozbiljna, napredna i proevropska shvatanja i ideje, shto je rezultiralo poboljshanom kvalitetu cele 'rasprave')
vuk_:Slushaj me derishte jedno, kad te tata i mama nisu vaspitali da obuzdash tu drskost i da je pametnije cutati nego pokazivati na sebe kao glupana, onda se nadam da cesh ceniti ceniti moju dobronamernu opasku.
Po svemu sudecim, a po ovome sto si nam ti ovde napisao, ti me izuzetno podsecas na jednu vrlo plemenenitu zivotinju.......... a to je konj!!!!
Ha, Ha, Ha, Ha.
Ja mislim da pre tvoji tata i mama ne znaju takvog konja imaju u kuci!!!!