Da li je uz vas pravi partner

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
373.800
Pravi partner ne mora da bude savršen, ali će pokazati doslednost, poštovanje i spremnost da zajedno gradite stabilan odnos, piše Psychology Today.
Ako se pitate da li je partner(muškarac, žena) pored vas onaj pravi, obratite pažnju na sledeće njegove osobine i postupke koji pokazuju da je spreman
da bude dobar bračni i životni saputnik.

Pravi partner će vas poštovati kao osobu, vaše mišljenje, osećanja i lični prostor.Poštovaće vaše vrednosti i uvažavati ih, čak i ako se razlikuju od njegovih
On će biti tu da vas podrži u vašim ciljevima, snovima i izazovima, pružajući emocionalnu i praktičnu podršku.
Zdrav odnos zahteva otvorenu i iskrenu komunikaciju. Ako je vaš partner spreman da razgovara o problemima i sluša vaše stavove, to može ukazivati na zdravu vezu.
Poverenje je ključna komponenta stabilnog odnosa. Ako osećate da možete verovati svom partneru, to je dobar znak.
Važno je da ima sposobnost pravljenja kompromisa kako biste rešavali nesuglasice i zajedno gradili harmoničan odnos. To morate imati i vi
Pravi partner izražava svoju ljubav i pažnju kroz delovanje, reči ili malene gestove koji pokazuju brigu i poštovanje.
Ako imate slične vrednosti, ciljeve i viziju budućnosti, to može ukazivati na trajnu kompatibilnost.
688z387_pravi-muskarac-freepik.jpg

Sigurni smo da smo uz pravu osobu i bez svih ovih pitanja, ali, slazem se, treba preispitati malo sebe narocito nakon dugo vremena pored istog partnera.

Pravi partner je osoba sa kojom ste uspeli da prebrodite najteze trenutke a da niste odustali jedno od drugog.
Neko ko je bio uz vas kad ste najlosije volje, neko ko ume da kaze ili ucini nesto da vam bude bolje.

Mislim da su prepreke koje zajedno savladate merilo vaseg uspeha. Uspeha vase zajednice koja se zove zajednicki zivot. Koju zovemo i ljubav, i brak, ...

Pravi partner ne mora da bude savršen, ali će pokazati doslednost, poštovanje i spremnost da zajedno gradite stabilan odnos, piše Psychology Today.
Ako se pitate da li je partner(muškarac, žena) pored vas onaj pravi, obratite pažnju na sledeće njegove osobine i postupke koji pokazuju da je spreman
da bude dobar bračni i životni saputnik.

Pravi partner će vas poštovati kao osobu, vaše mišljenje, osećanja i lični prostor.Poštovaće vaše vrednosti i uvažavati ih, čak i ako se razlikuju od njegovih
On će biti tu da vas podrži u vašim ciljevima, snovima i izazovima, pružajući emocionalnu i praktičnu podršku.
Zdrav odnos zahteva otvorenu i iskrenu komunikaciju. Ako je vaš partner spreman da razgovara o problemima i sluša vaše stavove, to može ukazivati na zdravu vezu.
Poverenje je ključna komponenta stabilnog odnosa. Ako osećate da možete verovati svom partneru, to je dobar znak.
Važno je da ima sposobnost pravljenja kompromisa kako biste rešavali nesuglasice i zajedno gradili harmoničan odnos. To morate imati i vi
Pravi partner izražava svoju ljubav i pažnju kroz delovanje, reči ili malene gestove koji pokazuju brigu i poštovanje.
Ako imate slične vrednosti, ciljeve i viziju budućnosti, to može ukazivati na trajnu kompatibilnost.
Pogledajte prilog 1686556
Tako se svi ponasaju 2 meseca dve godine a kad se razvedu najgori neprijatelji

Pravi partneri su oni gde je npr on za AV a ona za opoziciju. Ili u Americi, on za Trampa a ona za demokrate. Ne zezam se, to je ultimativni test pośtovanja individualnosti i osećanja druge strane i istovremeno odraz svesnosti da postoje mnogo bitnije stvari od političkih simpatija i antipatija. Čitam na američkim forumima i portalima kako bukvalno postoji rat i na polju dejtovanja gde prvenstveno žene demokrate odbijaju dejt sa svakim muškarcem koji je za Trampa. Ja to ne shvatam, toliko trovanje mozga politikom, ja da sam najveći protivnik AV a supruga mi njegov glasač, ja bih to mirno prihvatio, ali stvarno. Mislim nažalost da sam u velikoj manjini, stepen trovanja politikom globalno je ekstreman.

Hm pitanje na mestu..."da li je uz vas pravi partner"
Prva partnerka mi bila prava.ja i moja ludila,gluposti su napravili da se udalji i bukvalno pogebne da spasi sta se spasti moze.zahvalan sam joj na tome izvukla je i odgajila decu.
Druga partnerka mi je preminula naglo.galopirajuca bolest.visa sila.
Oduvek mi je bilo najvaznije da sa takvom osobom i kada cutim mi bude lepo.to je najteze naci.
nacicu ponovo tako nesto ne sekiram se.
Da moze na miru ujutro da se popije kafa,da se ode negde i bude ti jednostavno prijatno jer si sa pravom osobom.
Ne moze to recima da se opise,mora da se oseti...

Oduvek mi je bilo najvaznije da sa takvom osobom i kada cutim mi bude lepo.to je najteze naci.
To. Baš večeras mali otišao na košarkaški trening, supruga nešto surfa na mobilnom, ja gledam tv. I ćutimo. Ali to nije ona neprijatna, hladna tišina, već ona topla, opuštena, mislim da oko dva sata nismo progovorili ni reč ali bilo nam je lepo, ko i uvek. To je zaista onaj osećaj poklapanja energija, ma koliko to ofucano new age zvučalo.

Back