royale with cheese
Obećava
- Poruka
- 91
kur va - svima daje
kur va - svima daje samo meni ne
kur va - svima daje samo meni ne

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Nije poenta u etiketiranju nego kako drugačije nazvati promiskuitetnu osobu a da se ona ne uvredi.mislim da nema potrebe za etiketiranjem bilo koga. Danas u vrijeme neta po profilima i opisima točno se vidi tko je i što.
Ako već i treba neka rijec možda bolje upotrijebiti nešto nježnije. Recimo jedan moj primjer iz prakse, za jednoga muškarca iz nekih "viših" krugova nisam rekla da je glup nego sam pred njim upotrijebila frazu da je intelektualno inferioran. Kasnije toga dana priča on s nekim na drugom dijelu stola (veliko društvo pomalo opušteno) i pita on onako sav ponosan kako sam ono opisala njegov intelekt (sad meni sve neugodno mislim možda tip shvatio nakon par sati) kad netko od prisutnih kaže intelektualno inferioran a tip ponosno kaže eeee to![]()
Milena,Sandra,Edisa,Jelena,Katarina.Nije poenta u etiketiranju nego kako drugačije nazvati promiskuitetnu osobu a da se ona ne uvredi.
Знаш како ја нисам тип који вређа и који икога увреди на билокакав начин
Али, рецимо, такво понашање је за мене лоше. И не занима ме да ли ће се они љутити ако их ја назовем како год, лакима, оваквима, онаквима. Заболе ме за политичку коректност.
Зашто поистовећујеш лопове, крадљивце са неком ко воли секс и секса се кад му се то ради? Не видим како је то лоше као нпр лопов или крадљивац кад отуђи туђу ствар или имовину? Дјевојке које се сексају не чине ништа никоме лоше као лопов или крадљивац.Јер све што је лоше се не може назвати добрим. Лопов, крадљивац, онај који краде туђе ствари, присвојитељ... "булшит", што би рекли говорници свеЦког језика
Не требаш је звати никако осим именом.Nije poenta u etiketiranju nego kako drugačije nazvati promiskuitetnu osobu a da se ona ne uvredi.
Drolja?Nije poenta u etiketiranju nego kako drugačije nazvati promiskuitetnu osobu a da se ona ne uvredi.
Pa baš je pokazao na djelu svoju infiriornost i to pred svima.mislim da nema potrebe za etiketiranjem bilo koga. Danas u vrijeme neta po profilima i opisima točno se vidi tko je i što.
Ako već i treba neka rijec možda bolje upotrijebiti nešto nježnije. Recimo jedan moj primjer iz prakse, za jednoga muškarca iz nekih "viših" krugova nisam rekla da je glup nego sam pred njim upotrijebila frazu da je intelektualno inferioran. Kasnije toga dana priča on s nekim na drugom dijelu stola (veliko društvo pomalo opušteno) i pita on onako sav ponosan kako sam ono opisala njegov intelekt (sad meni sve neugodno mislim možda tip shvatio nakon par sati) kad netko od prisutnih kaže intelektualno inferioran a tip ponosno kaže eeee to![]()
samo ako se zove OljaDrolja?
Pa i to je uvredljivo, ni manje ni više isto pogrdno zvuči kao i k u r v a.Drolja?
,,Primiskuitetna" je pridev a ne imenica. Ovde tražimo neku zajedničku imenicu.Па ето чак и термин промискуитетна је прави термин
Spavalica - osoba koja voli da spava, lenština - osoba koja ne voli da radi, pričalica - osoba koja mnogo govori, alapača - osoba koja mnogo priča o pravi probleme drugim ljudima. Sve su to zajedničke imenice koje svojim značenjem opisuju neku određenu osobine neke osobu. Ovo gore što piše su sve vlastite imenice i vlastita imena. Svrha je pronaći adekvatnu imenicu koja će svojim značenjem opisati neku promiskuitetnu osobu.Milena,Sandra,Edisa,Jelena,Katarina.
Имаш право, није курвалук на нивоу тога, к*рва највеће зло чини себи тиме што продаје своје најинтимније за новац.Зашто поистовећујеш лопове, крадљивце са неком ко воли секс и секса се кад му се то ради? Не видим како је то лоше као нпр лопов или крадљивац кад отуђи туђу ствар или имовину? Дјевојке које се сексају не чине ништа никоме лоше као лопов или крадљивац.
Имаш право, није курвалук на нивоу тога, к*рва највеће зло чини себи тиме што продаје своје најинтимније за новац.
А што се промискуитетности тиче, то је барем мени скроз погрешно, ја тако не функционишем. Пренаглио сам са поређењем са крадљивцима и лоповима, у праву си, али је л би волео далеко било да ти ћерка буде к*рва? Или лака дама која свима даје?
Ја не бих
Не схвати лично
Ku.rva nije izraz za promiskuitetnu osobu.Nije poenta u etiketiranju nego kako drugačije nazvati promiskuitetnu osobu a da se ona ne uvredi.
Promiskuitetnik.Spavalica - osoba koja voli da spava, lenština - osoba koja ne voli da radi, pričalica - osoba koja mnogo govori, alapača - osoba koja mnogo priča o pravi probleme drugim ljudima. Sve su to zajedničke imenice koje svojim značenjem opisuju neku određenu osobine neke osobu. Ovo gore što piše su sve vlastite imenice i vlastita imena. Svrha je pronaći adekvatnu imenicu koja će svojim značenjem opisati neku promiskuitetnu osobu.
Voli to da radi pa to ti je , šta tu da se radi.
K.rva je vrsta/oznaka karakteraDa li je uvredljivo promiskuitetnu osobu nazvati kurvom/kurvarom? Taj izraz je zaista uvredljiv bez obzira kome je upućen, mada stičem utisak da se neke osobe koje se ponašaju u skladu sa tim izrazom ne stide svog ponašanja, već ga čak i promovišu i brane. Uvredljivo ili ne?
I promiskuitetkinja.Promiskuitetnik.
Pa šta može da bude nego osoba koja često menja seksualne partnere.Sta je uopste definicija promiskuitetne osobe?
Mislis, kao psiholoskinja, advokatkinja, socioloskinja, politikoloskinja i slicno?I promiskuitetkinja.
To su vrlo retki slucajevi.Pa šta može da bude nego osoba koja često menja seksualne partnere.