royale with cheese
Obećava
- Poruka
- 91
siguran sam da su izmislili neki politicki korektan izraz tipa prodavacica ljubavi ili gutacica semenih tecnosti pa izaberes nesto od toga da se ne uvredi
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Prodavačica/iznajmljivačica intimnih odnosa ako već nisu smisli nešto bolje od toga.siguran sam da su izmislili neki politicki korektan izraz tipa prodavacica ljubavi ili gutacica semenih tecnosti pa izaberes nesto od toga da se ne uvredi
Drustvo u kom zivimo nas je naucilo da ih tako zovemo. No eto, sad nas to isto drustvo uci da je to uvredljivo..Da li je uvredljivo promiskuitetnu osobu nazvati kurvom/kurvarom? Taj izraz je zaista uvredljiv bez obzira kome je upućen, mada stičem utisak da se neke osobe koje se ponašaju u skladu sa tim izrazom ne stide svog ponašanja, već ga čak i promovišu i brane. Uvredljivo ili ne?
Ali zašto je uvredljivo? Umesto reči k u r v a koriste se neke sintagme poput ljubiteljica seksa, uživatelhka u intimnim odnosima... Koji je sininim za reč k u r v a? Za reč p e d e r postoji sinonim homoseksualac, mada mi nikada neće biti jasno zašto je p e d e r uvredljuvo a lezbejka nije, ali to te sasvim druga tema.Drustvo u kom zivimo nas je naucilo da ih tako zovemo. No eto, sad nas to isto drustvo uci da je to uvredljivo..
Zato sto kad kad kazes nekome da je derpe ne mora biti homoseksualac, nego karakterna osobina. Isto i ***** moze biti musko, moze biti karakterna osobina.Ali zašto je uvredljivo? Umesto reči k u r v a koriste se neke sintagme poput ljubiteljica seksa, uživatelhka u intimnim odnosima... Koji je sininim za reč k u r v a? Za reč p e d e r postoji sinonim homoseksualac, mada mi nikada neće biti jasno zašto je p e d e r uvredljuvo a lezbejka nije, ali to te sasvim druga tema.
Па пази и лопову кад кажеш да је лопов он се увреди. Тако да, то је већ до нас како карактеришемо људеDa li je uvredljivo promiskuitetnu osobu nazvati kurvom/kurvarom? Taj izraz je zaista uvredljiv bez obzira kome je upućen, mada stičem utisak da se neke osobe koje se ponašaju u skladu sa tim izrazom ne stide svog ponašanja, već ga čak i promovišu i brane. Uvredljivo ili ne?
Uvredljivo je.Da li je uvredljivo promiskuitetnu osobu nazvati kurvom/kurvarom? Taj izraz je zaista uvredljiv bez obzira kome je upućen, mada stičem utisak da se neke osobe koje se ponašaju u skladu sa tim izrazom ne stide svog ponašanja, već ga čak i promovišu i brane. Uvredljivo ili ne?
Cenis da je politicki korektno da te nazovem gutacem semene tecnosti?siguran sam da su izmislili neki politicki korektan izraz tipa prodavacica ljubavi ili gutacica semenih tecnosti pa izaberes nesto od toga da se ne uvredi
Ko nije j.ebo svasta,mene kompliment kad mi neke zene kazu da sam svastoyeb![]()
A šta je alternativa? Koja reč je sinonim za dati pojama? Samo bez sintagmi molim te.Uvredljivo je.
Osim, ako u toku seksa od nje ne dobijes saglasnost, izricitu ili precutnu, da joj tokomnseksa govoris da je кurva.
Slažem se, upravo se o tome radi, kako naći politički prihvatljiv termin a da se promiskuitetne osobe ne uvrede.Па пази и лопову кад кажеш да је лопов он се увреди. Тако да, то је већ до нас како карактеришемо људе
Ако их карактеришеш по томе што ств раде, нек се љуте, кад то раде
Jeste zaista, ali koketa je osoba koja koli da koketira, da flertuje, a ove sintagme nisu sinonimi za dati pojam.К*рва је ипак претешка реч, али лака роба, лака женска, кокета, то је тачно.
Ti si znači bi?Ko nije j.ebo svasta,
Taj nije j.ebo nista.
ja ne gutam nista legendoCenis da je politicki korektno da te nazovem gutacem semene tecnosti?
Знаш како ја нисам тип који вређа и који икога увреди на билокакав начинSlažem se, upravo se o tome radi, kako naći politički prihvatljiv termin a da se promiskuitetne osobe ne uvrede.![]()
Добро, да, ту си у правуJeste zaista, ali koketa je osoba koja koli da koketira, da flertuje, a ove sintagme nisu sinonimi za dati pojam.
***** је ***** ко што је преварант преварантA šta je alternativa? Koja reč je sinonim za dati pojama? Samo bez sintagmi molim te.
P.S. Znam i ja sam da je uvredljivo.
Zvuci kao tekst neke trep narodnjak pesme koju peva neka Seka, Beka, Cica,Prca***** је ***** ко што је преварант преварант
Лака је лака, јер је лака. Јер са свима оће, или бар са свима мало виђенијим главама.
Mislim da je kod nas ti izrazi (*****/kurvar) još uvek nose neku negativnu konotaciju, tako da suštinski jesu uvredljivi i mahom su u kontekstu omaložavanja i vređanja.Da li je uvredljivo promiskuitetnu osobu nazvati kurvom/kurvarom? Taj izraz je zaista uvredljiv bez obzira kome je upućen, mada stičem utisak da se neke osobe koje se ponašaju u skladu sa tim izrazom ne stide svog ponašanja, već ga čak i promovišu i brane. Uvredljivo ili ne?