Da li je uvredljivo promiskuitetnu osobu nazvati kurvom/kurvarom?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li je uvredljivo promiskuitetnu osobu nazvati kurvom/kurvarom? Taj izraz je zaista uvredljiv bez obzira kome je upućen, mada stičem utisak da se neke osobe koje se ponašaju u skladu sa tim izrazom ne stide svog ponašanja, već ga čak i promovišu i brane. Uvredljivo ili ne?
Mislim da je drustvu svejedno jer upravo sa tim i takvim epitetima stavljaju na vodece pozicije po mesnim odborima, uopste na svim nivoima vlasti.

Nije bitna ideja, ocene u skoli, trebale ste da vezbate kapacitet pluca, sto jace da sisate, to se danas ceni i placa. Koga zanima koje ste ocene imali u indexu iki knjizici, nikog.

Није у реду и увредљиво је, јер тај термин није адекватан тим особама којима је обично упућен.
Термин куурва је за оне који се баве најстаријим занатом и живе од тога. Док особа која воли секс се секса из свог задовољства и у томе ужива, бира особе са којима ће ићи у кревет.

Mislim da je drustvu svejedno jer upravo sa tim i takvim epitetima stavljaju na vodece pozicije po mesnim odborima, uopste na svim nivoima vlasti.

Nije bitna ideja, ocene u skoli, trebale ste da vezbate kapacitet pluca, sto jace da sisate, to se danas ceni i placa. Koga zanima koje ste ocene imali u indexu iki knjizici, nikog.
Kome se ti obraćaš?

Da li je uvredljivo promiskuitetnu osobu nazvati kurvom/kurvarom? Taj izraz je zaista uvredljiv bez obzira kome je upućen, mada stičem utisak da se neke osobe koje se ponašaju u skladu sa tim izrazom ne stide svog ponašanja, već ga čak i promovišu i brane. Uvredljivo ili ne?
Meni je glupo da nekog nazovem kurvom, kao što mi je glupo da tupsonu kažem da je glup...

Ne postoji razlog zenu nazvati kurvetinom,nema izgovora,objasnjenja.opravdanja.
Cak mi se ni tema ne svidja zato sto otvara Pandorinu kutiju po pitanju zenskih sloboda kroz istoriju.

Kurvа je isto sto i prostitutka, dakle ona uzima pare za to sto radi. Ona koja ne naplacuje a promiskuitetna je nije kurvа, vec je promiskuitetna. I uvredljivo je.
Lepo receno,sex ne zeli radi materijalne dobiti,nije prostitutka,nije ***** vec zena koja ima svoje potrebe Bogom date i ko je taj koji odredjuje kolka je kolicina tih potreba ok a kolika je mnogo.

To za muskarca nije uvredljivo, jos je frajer ako je kurvar.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back