TOMAX
Poznat
- Poruka
- 7.744
Aha....
Samantha, a ako ti pokidaš moje gaće, hoćeš mi kupiti druge? :|

Samantha, a ako ti pokidaš moje gaće, hoćeš mi kupiti druge? :|
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ne samo da je u redu...nego je po nekad i pozheljno...Stari Lisac:da li je OK ponekad pokidati gacice i sve sto je na devojci i pbrnuto ...da li vam se dogadja....samo BAM i dogodi se.JA OBOZAVAMsamo je pomalo skup "Sport" ali sta cu
))
Peta W.:Ne samo da je u redu...nego je po nekad i pozheljno...![]()
Stari Lisac:da li je OK ponekad pokidati gacice i sve sto je na devojci i pbrnuto ...da li vam se dogadja....samo BAM i dogodi se.JA OBOZAVAMsamo je pomalo skup "Sport" ali sta cu
))
Sledeci put nek ti ih skine pre nego sto izadjete, da bude zanimljivije.luckastalutkica:A zbog cega ne bi bilo u redu ponekad pokidati gacice? Ja nemam predrasude.
Ne mogu stvarno da se setim da li mi se nekad to dogodilo.Dogodilo mi se,uzeo mi je decko tange i nije hteo da mi vrati i ja sam otisla kuci bez gacica,ali to je tajna.
I bez gledanja. :wink:kučka:Nije tesko pokidati ih..mnogo je veca vestina skinuti ih..zubima i usnama bez upotrebe ruku....:wink:
Stari Lisac:da li je OK ponekad pokidati gacice i sve sto je na devojci i pbrnuto ...da li vam se dogadja....samo BAM i dogodi se.JA OBOZAVAMsamo je pomalo skup "Sport" ali sta cu
))
Sad vise nije.luckastalutkica:ali to je tajna.
posmatrac:nije lepo cepati tudji ves!!!)))
Obično žene vole da obuku neki nov, extra veš i onda... dođe baja i čak i ne vidi o kakvom se vešu radi i pokida ga zubima!? I ispadne faca?Stari Lisac:da li je OK ponekad pokidati gacice i sve sto je na devojci i pbrnuto ...da li vam se dogadja....samo BAM i dogodi se.JA OBOZAVAMsamo je pomalo skup "Sport" ali sta cu
))
Ma skidam i cepam samo ako je skupo...i ne samo gacice...sa obichim veshom i nije neko zadovoljstvo...-Eva-:Obično žene vole da obuku neki nov, extra veš i onda... dođe baja i čak i ne vidi o kakvom se vešu radi i pokida ga zubima!? I ispadne faca?
frozen1982.:I bez gledanja. :wink:
Šta? Pogledaš i kidneš??!!istrazivach:Ma kidam samo ako je skupo...i ne samo gacice...sa obichim veshom i nije neko zadovoljstvo...
Ma greshka u kucanju...neshto sam se zurio zbog nekoga...sve u svemu nadam se da shvatsh da je shala...-Eva-:Šta? Pogledaš i kidneš??!!![]()