Baby Kate
Aktivan član
- Poruka
- 1.845
Sta da ti kazem Zak,nisi se kretao... 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Zak:Ne,nisu se one kretale...
A s druge strane nije se naslo tako besno stvorenje... :wink:
Gazdarica:Eh, tako mi nastrada najdrazi (a i najskuplji) korset...(
I komsije su mogle da se zabavljaju gledajuci scenu cijepanja, posto se sve odigralo na haubi automobila, pred mojom zgradom...
mr_pleasure:mmmmmmmm ja to obozavam. ja cepam gacice posle svakog obroka.
A kako ti se svidja onaj zvuk kad se taru dok se nogice prekrstaju, pogotovu one svilene ostre kao recimo one levantine SHADEdevojka_bgd:Meni se desavalo i to ko po pravilu sa najdrazim...ali nema veze,nikad ne zalim kad su tako ludi trenuci u pitanju..
A sto se tice najlonki,obozavam onaj zvuk,kad se cepaju.....
ops: inspirativan je
ops:
Stari Lisac:da li je OK ponekad pokidati gacice i sve sto je na devojci i pbrnuto ...da li vam se dogadja....samo BAM i dogodi se.JA OBOZAVAMsamo je pomalo skup "Sport" ali sta cu
))
stras' je stras', a mas' je mas' $to bi se reklo, a ima i ona ratarsko-stocharska:@Vanesa:Pa meni decko skoro svaki put podere gacice..a ponekad i grudnjak.Ali nema veze,strast je strast 8-)
Mislis,puknu ti.Psihologue:Cesto kidam gatjice....
Stari Lisac:da li je OK ponekad pokidati gacice i sve sto je na devojci i pbrnuto ...da li vam se dogadja....samo BAM i dogodi se.JA OBOZAVAMsamo je pomalo skup "Sport" ali sta cu
))