Da li je u redu nekad pokidati gacice ?

• Začetnik teme Stari Lisac
  • Datum pokretanja
Anonymous:
Stari Lisac:
Bokili:
Samo ako imas rezervne da joj das!
.... pa to se podrazumeva :) Dobar ljubavnik pored Razno Raznih stekova ima i jedan sa gacicama :) pa nece valjda pustiti damu posle Lepe noci , GOLOGUZU na ulicu.
To pravi dzentlmeni ne rade:))0 ili joj das svoje ili imas rezervne gacice i rezervnu gumu-lastiku (pa snirate posle zajedno)(savremeni dasa uvek ima gumicu viska) :))) :)) zato to sluzi :)))

Sta sve necemo nauciti od ovih starijih, tako je cale, idem u butik sad da kupim 20 tangi da mogu da delim okolo! jel, devojke, (nemoj lisac sad ti ;o) ) a koju boju da kupim?

Tako je boki :) trk u radnju ...za pocetak kupi tange , (lakse se cepaju) a kad se izvestis onda mozes i one malo dublje (one znaju da budu nezodne , pa jadnicu posteno iscimas dok pocepas ) hehehe...tangice za prve pokusaje a posle moze sta oces :)
PS voditi racuna o zdravlju i bezbednosti doticne :)

ROBERTO_NS:
ma nije u tome stvar...
to je samo fantazija!
Inace sto se voljeno osobe tice.....veoma skupo izlazi takva strast!
Mislim da neki drugi nacini raspaljivanja vatre (mnogo racionalniji) mogu vrlo dobro da zamene kidanja...

ps.bolje otvorite frizider nekad!

skupo??? bože moj pa da su od Skiny-a koštaju kod nas max 15 eura a šta je to 3 pakle cigareta??? ili 4 kafe ma hajde

slažem se da čovek mora racionalno da razmišlja ali i tu treba postaviti prioritete... mislim ne bi mi bilo žao jednih gačica... :))))))))))

Back