B
Bokili
Gost
Zaboravih da se potpisem, odma sam krenuo na vrata pa da jurim gace u nedelju uvece! ;o)
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Anonymous:Stari Lisac:.... pa to se podrazumevaBokili:Samo ako imas rezervne da joj das!Dobar ljubavnik pored Razno Raznih stekova ima i jedan sa gacicama
pa nece valjda pustiti damu posle Lepe noci , GOLOGUZU na ulicu.
To pravi dzentlmeni ne rade)0 ili joj das svoje ili imas rezervne gacice i rezervnu gumu-lastiku (pa snirate posle zajedno)(savremeni dasa uvek ima gumicu viska)
))
) zato to sluzi
))
Sta sve necemo nauciti od ovih starijih, tako je cale, idem u butik sad da kupim 20 tangi da mogu da delim okolo! jel, devojke, (nemoj lisac sad ti ;o) ) a koju boju da kupim?
atomski mrav:Obozavam da trgam odjecu... a gacice joj rastrgam zubima. GRRRRRRRRRR!!!
atomski mrav:Obozavam da trgam odjecu... a gacice joj rastrgam zubima. GRRRRRRRRRR!!!
ROBERTO_NS:zaboravio sam da napomenem:
uslov+.....da se to desi sa nepoznatom osobom !!!!!
ROBERTO_NS:ma nije u tome stvar...
to je samo fantazija!
Inace sto se voljeno osobe tice.....veoma skupo izlazi takva strast!
Mislim da neki drugi nacini raspaljivanja vatre (mnogo racionalniji) mogu vrlo dobro da zamene kidanja...
ps.bolje otvorite frizider nekad!
Zana:atomski mrav:Obozavam da trgam odjecu... a gacice joj rastrgam zubima. GRRRRRRRRRR!!!
Ona promeni nick... nesto mi ne ide to uz mrava)))
blondi:atomski mrav:Obozavam da trgam odjecu... a gacice joj rastrgam zubima. GRRRRRRRRRR!!!
kad dolaziš ,-)
imam celu kolekciju pa ti biraj ,-)atomski mrav:Kad pozelis... samo spremi neke slatke tangice! ;-)blondi:kad dolaziš ,-)atomski mrav:Obozavam da trgam odjecu... a gacice joj rastrgam zubima. GRRRRRRRRRR!!!
blondi:imam celu kolekciju pa ti biraj ,-)atomski mrav:Kad pozelis... samo spremi neke slatke tangice! ;-)blondi:kad dolaziš ,-)atomski mrav:Obozavam da trgam odjecu... a gacice joj rastrgam zubima. GRRRRRRRRRR!!!
kosmopolit:a tebi zana , sto ne bi i tebi bilo lepo ?![]()