S
Stari Lisac
Gost
da li je OK ponekad pokidati gacice i sve sto je na devojci i pbrnuto ...da li vam se dogadja....samo BAM i dogodi se.JA OBOZAVAM
samo je pomalo skup "Sport" ali sta cu
))

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
medena:pa nisam imala prilike da dozivim, ali cini mi se ok, ako se oboje slazete i uzivate, sto da ne. Jos ako si u stanju da sve to finansijski podneses, stvarno je skup sport. Ipak volela bih da probam.
sanja , pa nemoj biti cicijasanja:ok je ponekad, ali ne valja ako je neki posebno skup ili drag joj komad. znam, strast nema cenu...
Slazem se ...strast je nesto sto se moze kntrolisati ali najlepse je kad se potpuno prepustis....skrooooozblondi:ma strast je strast... mmmmmm)))))))
medena:pa nisam imala prilike da dozivim, ali cini mi se ok, ako se oboje slazete i uzivate, sto da ne. Jos ako si u stanju da sve to finansijski podneses, stvarno je skup sport. Ipak volela bih da probam.
He He Medena , nacice se valjda taaaamoo daleekooo nekomedena:malo smo mnogo daleko, avionom oko 11 sati...a i malo si premlad za mene. Ipak hvala na ponudi.
ma nista nije skupo kada su zivotne radosti u pitanjumedena:obecavam da cu da te prvog obavestim ako se nadje, a avion je skuuuppp, narocito u sezoni. Mogao bi za tu lovu da pokidas jedno 10.000 pari gacica, pa se preracunaj))
.... pa to se podrazumevaBokili:Samo ako imas rezervne da joj das!
Stari Lisac:.... pa to se podrazumevaBokili:Samo ako imas rezervne da joj das!Dobar ljubavnik pored Razno Raznih stekova ima i jedan sa gacicama
pa nece valjda pustiti damu posle Lepe noci , GOLOGUZU na ulicu.
To pravi dzentlmeni ne rade)0 ili joj das svoje ili imas rezervne gacice i rezervnu gumu-lastiku (pa snirate posle zajedno)(savremeni dasa uvek ima gumicu viska)
))
) zato to sluzi
))