S
Stari Lisac
Gost
da li je OK ponekad pokidati gacice i sve sto je na devojci i pbrnuto ...da li vam se dogadja....samo BAM i dogodi se.JA OBOZAVAM samo je pomalo skup "Sport" ali sta cu ))
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
medena:pa nisam imala prilike da dozivim, ali cini mi se ok, ako se oboje slazete i uzivate, sto da ne. Jos ako si u stanju da sve to finansijski podneses, stvarno je skup sport. Ipak volela bih da probam.
sanja , pa nemoj biti cicija sta su jedne gacice naspram tog ludila ....gacice kupis ponovo , a taj trenutak je unikatan a jesi li probala ?sanja:ok je ponekad, ali ne valja ako je neki posebno skup ili drag joj komad. znam, strast nema cenu...
Slazem se ...strast je nesto sto se moze kntrolisati ali najlepse je kad se potpuno prepustis....skrooooozblondi:ma strast je strast... mmmmmm )))))))
medena:pa nisam imala prilike da dozivim, ali cini mi se ok, ako se oboje slazete i uzivate, sto da ne. Jos ako si u stanju da sve to finansijski podneses, stvarno je skup sport. Ipak volela bih da probam.
He He Medena , nacice se valjda taaaamoo daleekooo neko ali ako se nedogodi , uvek imamo avijoncemedena:malo smo mnogo daleko, avionom oko 11 sati...a i malo si premlad za mene. Ipak hvala na ponudi.
ma nista nije skupo kada su zivotne radosti u pitanjumedena:obecavam da cu da te prvog obavestim ako se nadje, a avion je skuuuppp, narocito u sezoni. Mogao bi za tu lovu da pokidas jedno 10.000 pari gacica, pa se preracunaj ))
.... pa to se podrazumeva Dobar ljubavnik pored Razno Raznih stekova ima i jedan sa gacicama pa nece valjda pustiti damu posle Lepe noci , GOLOGUZU na ulicu.Bokili:Samo ako imas rezervne da joj das!
Stari Lisac:.... pa to se podrazumeva Dobar ljubavnik pored Razno Raznih stekova ima i jedan sa gacicama pa nece valjda pustiti damu posle Lepe noci , GOLOGUZU na ulicu.Bokili:Samo ako imas rezervne da joj das!
To pravi dzentlmeni ne rade)0 ili joj das svoje ili imas rezervne gacice i rezervnu gumu-lastiku (pa snirate posle zajedno)(savremeni dasa uvek ima gumicu viska) )) ) zato to sluzi ))