Da li je u redu da udata žena izlazi sa drugaricama u noćni provod?

Svima vama koji branite zenama da izlaze uvece zahvaljuju se postari,citaci vodomera,citaci strujomera..oni uvek zvone dva puta....... :hahaha: :hahaha: :hahaha:
E, moja zverčice....
Dogovori se sa sobom; u jednoj temi si zaštitnik žena, u drugoj napišeš ono što zaista misliš o njima, ' ladno sa smeškom.

Da je 'ona stvar' ženi na laktu, svakome bi bila dostupna ; )
 
E, moja zverčice....
Dogovori se sa sobom; u jednoj temi si zaštitnik žena, u drugoj napišeš ono što zaista misliš o njima, ' ladno sa smeškom.

Da je 'ona stvar' ženi na laktu, svakome bi bila dostupna ; )
Pojasni mi.....jedino ako nisi ukapirala da mi je ova poruka bila sala....uostalom,nemoj mi nista objasnjavati,sve mi je jasno.
 
Oženjen si već pet godina, mala deca, žena kojoj je pomalo dosadno, htela bi da izađe sa drugaricama u noćni provod i druži se sa drugim muškarcima. Zašto je ovo tabu tema u brakovima na ovim prostorima kada je to svakako prirodna pojava. Zašto bismo se ljutili na naše žene ako hoće još malo da se zabave u životu, nađu mlađeg pastuva ili možda sretnu možda srednjoškolsku ljubav pa se malo podsete mladih dana.
Moje lično mišljenje je da se ne treba ljutiti i živeti kao u srednjem veku. Mnogo je bolje da supruga u dogovoru sa mužem se viđa sa drugim muškarcima tako da muž zna nego da ga ne daj Bože vara iza leđa i nabija mu rogove.
Štaviše ako se ta žena vrati svom mužu ona će uvek biti njegova žena bez obzira sa koliko ih je bila prošle noći. Pa posle kad se ostari i penzioniše možete čak i uz kafu da pričate o njenim doživljajima sa tih izlazaka, recimo koliko je mladića odradila za noć u veceu ili sa koliko ih je najviše bila istovremeno, jer zna se šta se dešava ako ostane sa mladićima....
Ženu ne treba sputavati neki moralnim normama iz srednjeg veka jer se to uvek vrati kao bumerang, treba je pustiti da se iživi jer realno ona će to uraditi na ovaj ili onaj način. Znam dosta likova kojima ne bi bio problem da njihove žene rade navedeno, to su dobri likovi na hleb da ih mažeš.

Šta mislite da li bi to bilo uredu i da li bi takvi brakovi bili stabilniji?
Не знам из ког века се јављаш, али то је толико простачки чак иако само замислиш.
 

Back
Top