- Poruka
- 11.786
Pa jeste takoreci cela planeta, citavi kontinenti su u vlasnistvu crkve - dakle sveta zemljaA zasto sveta zemlja nije cela planeta nega samo tamo gde su crkve

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jeste takoreci cela planeta, citavi kontinenti su u vlasnistvu crkve - dakle sveta zemljaA zasto sveta zemlja nije cela planeta nega samo tamo gde su crkve
Odlicno pitanje - idete li u crkvu sa papilotnama na glavi (uredno uvezano maramom) ?pa ono i na pijacu mozes u patofnama i sa papilotnama
ko ti brani
Samo ako nemas...inace nikako.Da li je u redu da ideš u crkvu u patikama?
A kasirka ide možda zbog popa. Bolje i tako nego nikako. Opet će čuti nešto pametno.lično imam par komšija koji u lokalnu nam crkvu idu zbog jedne sisate kasirke
likovi su porodični, vole svoje supruge najviše na svetu, imaju decu ali opet vole da pogledaju
Vrag će ga znati, da ne širimo dalje temu...A kasirka ide možda zbog popa. Bolje i tako nego nikako. Opet će čuti nešto pametno.
Ubogi rab Božiji nosi patike i radničke farmerke,Ja skoro uvek idem u patikama. Ne sećam se kad sam išao zadnji put u cipelama. Ali su patike kožne pa izgledaju skoro ko cipele. I nisu bele. A nedavno sam video popa sa belim patikama kako služi večernju. Vide se ispod mantije.
A ako je neko siromašan, a patike mu nisu zadnji krik mode, a uz to su i malo podrpane , najbolje da ne ide u tu vašu crkvu za bogate.A sto ne bi bilo ukoliko su to ciste i udobne patike koje ti pruzaju lagodnost ?
...naravno isto vazi i za trenerice ukoliko ih mozes svrststi u one "za specijalne prilike",dakle ne one s kojima recimo igras basket ii fudbal ...
Stvarno ne razumem kako si uoppste izveo ovu analogiju ?A ako je neko siromašan, a patike mu nisu zadnji krik mode, a uz to su i malo podrpane , najbolje da ne ide u tu vašu crkvu za bogate.
Ma ne nego kako si opisao patike čini se da nisje za sirotinju odlazak u crkvu, A nekada su ljudi bosi išli u crkvu jer nisu imali patike.Stvarno ne razumem kako si uoppste izveo ovu analogiju ?
Po tebi dakle samo bogatima je dostupno spasenje ili u najmanju ruku,crkveni zivot ?
Kako sam JA opisao patike ???Ma ne nego kako si opisao patike
Dakle potencirao sam da to budu ipak ciste i udobne patike koje ti nece stvarati nelagodnost kao sto to mogu recimo neke neudobne cipele dok bi higijena trebalo da se podrazumeva...nisam dakle rekao da to trebaju biti nove ili brendirane ( sto ce reci skupe) patike vec lagodne da bi se dobro osecao i ciste sto se u 21 veku veoma lako moze obezbediti ( dovoljno je da se prodje sa jednom vlaznom maramicom i to automatski deluje sredjeno/cisto).A sto ne bi bilo ukoliko su to ciste i udobne patike
A sto ne bi to isto moglo i danas ?A nekada su ljudi bosi išli u crkvu jer nisu imali patike.
Caka je u reči čiste. Šta je čisto kad Pavle kaže da ništa samompo sebi nije pogano, nego ako ko misli da je nešto pogano onda je tome to pogano.Kako sam JA opisao patike ???
Evo sta sam rekao:
Dakle potencirao sam da to budu ipak ciste i udobne patike
A ko je bre pominjao da su higijenski neciste patike POGANE,sta je bre tebi ?Caka je u reči čiste. Šta je čisto kad Pavle kaže da ništa samompo sebi nije pogano, nego ako ko misli da je nešto pogano onda je tome to pogano.
očisti čašu iznutra pa će ti sva čaša biti čista.
???????????????????????????A čaša je sud, pa bi to značilo: očisti sebe od pogrešnog suda kojim sudiš i sve će ti biti čisto.
Kao prvo,diskusija nije isla u pravcu iznosenja Biblijskih dokza kojo ce jasno i nedvismisljeno potvrditi kako se trebamo oblaciti kad idemo na bogosluzenje u Crkvi jer takvih u detalja realno i nema !!!Ali budući da živimo u svetu indoktriniranih ljudi koji misle da znaju šta je pogodno za odlazak u crkvu uvek joj se može desiti da je neko iskritikuje za način odevanja, pa nek ima i to na umu.
Сањао си нешто Мениђеру.lično imam par komšija koji u lokalnu nam crkvu idu zbog jedne sisate kasirke
likovi su porodični, vole svoje supruge najviše na svetu, imaju decu ali opet vole da pogledaju
Nije. Eto im ideje za novi biznis, blagodatna bogougodna odeća za liturgiju.Da li je u redu da ideš u crkvu u patikama?
Jezus Marija, ovo neki pravoslavac...Сањао си нешто Мениђеру.
На мушкој страни нема жена, да си био скоро на Литургији и теби би то било јасно.
Батали порњаву лоше утиче на здравље.
Ако ниси никад био на Литугији барем прочитај пажљиво.Jezus Marija, ovo neki pravoslavac...
A kako onda kod vas babe prve ližu kašiku ako nema žena?
Ti si pominjao liturgijuАко ниси никад био на Литугији барем прочитај пажљиво.
Нигде не пише да нема жена у целој цркви.