Da li je u redu da ideš u crkvu u patikama?

U redu je ako su pristojne i ciste. Ja licno ne idem tako, ali vidim da mnogi mladi idu, ali su pristojno obuceni u celini.
Da li je u redu da sedis na guzici u autobusu i da se krstis?
U redu je i to, sta to tebe briga kako se i gde neko krsti?

I da li sedi ili stoji? To je licna stvar, i nikog normalnog ne bi trebalo da ometa.

Problem je, pokušavam da ostane ozbiljna ali baš mi i ne ide. Nemogući je kriv. Nemoguć je.
Dakle,
svugde idem u patikama sem npr. pozorište, svadbe (@Nemoguća Могућност ,udaviću te za ovo) posao.
I u crkvu sam išla ali me niko nije opomenuo. Jednostavno, sportski sam tip. Ali isto tako, ako negde piše da je zabranjen ulaz u patikama, ne ulazim.
Mene nekako, ne šokira, nego iznenadi da devojke ulaze u crkvu u prekratkim haljinama, štiklama od dvadest canti (španska čizma im nije ravna).
Nekad ta crkvena venčanja znaju da budu malo nezgodna.

Није у реду. Иса је једаред нагласио: "никако у патикама, само ципеле и сандале ( не и јапанке)". Људи, претворили сте се у тешке лицимуре, празна форма, а не суштина вам је постала све.

Није у реду. Иса је једаред нагласио: "никако у патикама, само ципеле и сандале ( не и јапанке)". Људи, претворили сте се у тешке лицимуре, празна форма, а не суштина вам је постала све.
Šta oni koji su sirotinja, nemaju ni za cipele ni za patike pa u crkvu ili bogomolju udju bosi

Back