- Poruka
- 85.106
Da li je u redu da ideš u crkvu u patikama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci ides na dejt u crkvuJel u redu da ideš na dejt u trenerci - nije
E pa...
Da li je u redu da ideš u crkvu u patikama?
ali da ispod imaš gaće...a u trenerci?
lično imam par komšija koji u lokalnu nam crkvu idu zbog jedne sisate kasirkeZnaci ides na dejt u crkvu
A sto ne bi bilo ukoliko su to ciste i udobne patike koje ti pruzaju lagodnost ?Da li je u redu da ideš u crkvu u patikama?
U redu je ako su pristojne i ciste. Ja licno ne idem tako, ali vidim da mnogi mladi idu, ali su pristojno obuceni u celini.Da li je u redu da ideš u crkvu u patikama?
U redu je i to, sta to tebe briga kako se i gde neko krsti?Da li je u redu da sedis na guzici u autobusu i da se krstis?
Nisam ostvarila takve izazove.Znaci ides na dejt u crkvu
Mozes i u stiklamaDa li je u redu da ideš u crkvu u patikama?
A u čemu bi ti?Da li je u redu da ideš u crkvu u patikama?
u cipelama ili čizmamaA u čemu bi ti?
Pa dobro, idi onda. Nekad su ljudi i bosi išli dok se nije imalo obuća.u cipelama ili čizmama
JapankeA u čemu bi ti?
Znaci ides na dejt u crkvu
Problem je, pokušavam da ostane ozbiljna ali baš mi i ne ide. Nemogući je kriv. Nemoguć je.Da li je u redu da ideš u crkvu u patikama?
Није у реду. Иса је једаред нагласио: "никако у патикама, само ципеле и сандале ( не и јапанке)". Људи, претворили сте се у тешке лицимуре, празна форма, а не суштина вам је постала све.Da li je u redu da ideš u crkvu u patikama?
A zasto sveta zemlja nije cela planeta nega samo tamo gde su crkveDa li je u redu da ideš u crkvu u patikama?
Zato što bi onda besmrtnici ostali bez mesta za borbu i čitava igra bi izgubila smisao.A zasto sveta zemlja nije cela planeta nega samo tamo gde su crkve
vidi se da nisi iz doba dizelasaJel u redu da ideš na dejt u trenerci - nije
E pa...
Šta oni koji su sirotinja, nemaju ni za cipele ni za patike pa u crkvu ili bogomolju udju bosiНије у реду. Иса је једаред нагласио: "никако у патикама, само ципеле и сандале ( не и јапанке)". Људи, претворили сте се у тешке лицимуре, празна форма, а не суштина вам је постала све.